Nebetraukia :[
Nebetraukia :[
Sveiki, ishsivyste ce pas mane tkia problema, viskas budavo normaliai, tik va neperseniai dingo galia vaziuoji tai kaip su kokiu dyzeliu 1.1l spaudi gaza nieko netraukia, bet buvo kokias dvi dienas susitvarke viskas o dabar vel taspats.. Nebezinau ka ce daryt, galvoju gal koks kuro siurblys? Sakykit visus variantus, bandysiu tikrnt gal ka rasiu.. Beje ce gal neytema bet ar buna parduotuvese pirkt tu slangu kur ish oro filtro y kolektoriu eijna?
Variklis 8v..
Variklis 8v..
Na kas liecia oro gaudymo, tai nenustebkit viena grazu ryta isede i savo auto ir jos neuzkursit! (cia kalba eina, kas be duju vazineja, ogal ir su, kas ant benzo kuria) Iki tos dienos viskas buvo ok, kuresi, trauke, na viskas ciki. Kai nuvariau i servisa, tai net dvi dienas ieskojo priezasties. Ir siurbli be reikalo restauravau, pasirodo buvo slanga trukusi tarp siurblio ir bako, cia Calibru liga! O kas liecia traukos, tai nepagailek 40 pinigu ir pasidaryk diagnostika, iskart viskas isaiskes!
zinau kad gal nepatikesi...bet ar katalizatoriu isemei?nes pas mano draiga buvo tas pat, tai daugiau 100 nevaziavo.ispjove katalizatoriu tai kai zweris dabar.soundas rašė:o del to drag tai tikrai buvo nekarta taip.. Net galvoju ar ne po tokio yvykio tai pasireishkeo tai kas tam diskatoriui galejo nutikt?
Re: Nebetraukia :[
opeliu pardej kaune tai tikrai slangiu rastum. jei reiks galesiu kontaktus parasyt.soundas rašė:Sveiki, ishsivyste ce pas mane tkia problema, viskas budavo normaliai, tik va neperseniai dingo galia vaziuoji tai kaip su kokiu dyzeliu 1.1l spaudi gaza nieko netraukia, bet buvo kokias dvi dienas susitvarke viskas o dabar vel taspats.. Nebezinau ka ce daryt, galvoju gal koks kuro siurblys? Sakykit visus variantus, bandysiu tikrnt gal ka rasiu.. Beje ce gal neytema bet ar buna parduotuvese pirkt tu slangu kur ish oro filtro y kolektoriu eijna?
Variklis 8v..
-
Izabelitas
- Naujokas
- Vietovė: Vilnius
Re: Nebetraukia :[
pas mane irgi buvo trauka dingusi isvis, geso variklis. siandien sode atsidariau kapota ir radau labai normaliai itrukusia zarna, kuri eina nuo oro filtro iki kazko tai... nezinau kaip vadinasi, bet minti tu pagauni. tai va, pasiemiau super glujo ir labai graziai as ta plysi suklijavau. buvo trukusi ties suverzimu. siaip, prie progos nusipirksiu naujasoundas rašė:Sveiki, ishsivyste ce pas mane tkia problema, viskas budavo normaliai, tik va neperseniai dingo galia vaziuoji tai kaip su kokiu dyzeliu 1.1l spaudi gaza nieko netraukia, bet buvo kokias dvi dienas susitvarke viskas o dabar vel taspats.. Nebezinau ka ce daryt, galvoju gal koks kuro siurblys? Sakykit visus variantus, bandysiu tikrnt gal ka rasiu.. Beje ce gal neytema bet ar buna parduotuvese pirkt tu slangu kur ish oro filtro y kolektoriu eijna?
Variklis 8v..