Automobilių draudimo patirtis

Visos remonto, nuomos ir kitokios paslaugos.
Atsakyti
KarolisMak
Naujokas
Vietovė: Vilnius

Automobilių draudimo patirtis

Standartinė KarolisMak »

Sveiki, greit gausiu pirmą savo asmeninę mašiną :dance: :clap: Ar kas yra apsidraudęs http://www.ld.lt" onclick="window.open(this.href);return false;? Noriu ten drausti savo automobiliuką, tačiau daug kas sako, kad galima pigiau rasti. Svarstaur verta ieškoti pigiau? Gal ten siūlo kažką už ką visgi kaikurie mano, kad verta mokėti daugiau? Patikimumas ar kokios sąlygos? Pasidalinkit savo patyrimais su draudimu.
P.S. Jei parsivarau mašiną iš Prancūzijos kiek laiko galiu ramiai važinėt su prancūziškais numeriais?
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Re: Automobilių draudimo patirtis

Standartinė Tornado »

http://www.draudimas.lt" onclick="window.open(this.href);return false;
KarolisMak
Naujokas

Standartinė KarolisMak »

Žinau šią svetainę, esu tikrinęs kainas, tačiau dabar renkuosi ne pigiausią, o geriausią kainos ir paslaugų kokybės, patikimumo santykį. Tai būtų įdomu išgirsti palyginimus, gal kas yra buvęs viename draudime ir perėjo į kitą? Man patirtis atrodo patikimiausias šaltinis.
mycka
Entuziastas
Vietovė: Kaunas

Standartinė mycka »

Koks skirtumas kur draustis privalomuoju? Žiūri kur tau pigiau ir tiek. Mokės tai ne tau ;) Jei kalba eina apie KASKO, tada iš savo patirties galiu pasakyt, kad SEASAM labai puikus draudimas ;)
Ricco
Veteranas

Standartinė Ricco »

Mane draudžia Drausma,tai kasmet vis kitą draudimo bendrovę man suranda.
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

Isikalkit i galva privalomuoju draudimu realiai draudziat ne savo automobili, na jei nebent kaltininkas nebus apsidraudes.
Markas44
Naujokas

Standartinė Markas44 »

Mano visa šeima draudžiasi LD draudimu, žmonos privalomasis, dukros irgi, mano privalomasis su papildomai nuo vagystės ir gaisro atvejo. Aišku skaudėtų kišenę, jeigu kas įspirtu į dureles ir pabėgtų, bet pf pf dar to nebuvo :) Tai tiek. KASKO nesidraudžiu nes neapsimoka jiems mokėt tokiu pinigus :)