Šneki bile šnekėt. "Shadow-line" pas mane yra gamykliškai. Tai reiškia, kad aplink langus nėra chromo, o tos vietos nudažytos juodai. Suvedus VIN kodą mašinos dar patvirtina, jog buvo tokia opcija iš gamyklos parinkta šitoj mašinoj. Priekinės grotelės neturi anei jokio ryšio su shadow line
Nave rašė:Šneki bile šnekėt. "Shadow-line" pas mane yra gamykliškai. Tai reiškia, kad aplink langus nėra chromo, o tos vietos nudažytos juodai. Suvedus VIN kodą mašinos dar patvirtina, jog buvo tokia opcija iš gamyklos parinkta šitoj mašinoj. Priekinės grotelės neturi anei jokio ryšio su shadow line
netycia buvau nubraukes shadow line'o apvada aplink langa ir ten anoduotas aliuminis buvo o ne dazyta ,kas labai nenudziugino(e46,e39 dazyta) +dar veidrodeliai shadowline - juodi blizgus
nenoriu as pyktis ..., bet forumas yra skirtas konkreciam modeliui, kadangi puse to modelio galim rast kituose opeliuose.. tai kai ideda kazka apie kita opeli tai bala nemate, nu bet bmw, audi ir visa kita neisipaiso
(bet cia tik mano nuomone)
tai, gal tu dar kazka parodysi, ko as pats nesukures? o jei isiskaitysi tai talpinti, bet neaptarineti
p.s. zodziu prie ko as cia vedu... viskas gerai, kol tai nevirsta kazkuo, kas visai nera cia reikalinga
forumas CALIBRU ir reiktu jo nepaverst BMW ar AUDI ... reiktu dziautis dar vis turimomis ir vaziuojanciomis Cali, nes ju liko nebe tiek ir daug