Dreba vairas!

Su važiuokle ir stabdžių sistema bei jų eksploatacija susiję klausimai.
audriushs
Pradedantysis
Vietovė: Worcester

Re: Dreba vairas!

Standartinė audriushs »

nu ka pasikeiciau vairo trauke ir stabilizatoriaus traukes ir drebejimas baiges dabar autostradoj lekiu nieks nedreba o saket kad negali but nuo stabilizat ir traukes vairo
Digitus
Klubo Narys
Vietovė: Kaisiadorys

Standartinė Digitus »

gal tiesiog kai keitei traukes uzdejai rata normaliai o buvo koks akmenukas papuolesu uztai ir nebedreba
audriushs
Pradedantysis

Standartinė audriushs »

negali buti nes pries tai tris kart buvo nujimti ratai ir uzdeti normaleij ir servize paskutiny kart kai padangas naujas pirkau ,o kai nupirkau sita calibra tai ir drebejo gal tiesiog stabilizatorius netliko savo darbo nes jo traukes visai negyvos buvo o vis delto ir vadinas stabilizatorium
Anticitizen
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Anticitizen »

as visai be stabilizatoriaus, be vienos puses stabilizatoriaus vaziavau, jokiu drebejimu neatsirado.
esherys
Klubo Narys
Vietovė: Caloypede

Standartinė esherys »

o ash viasai nematau reikalo su juo gincitis tegu galvoja kaip jam galva rodo, ir lai nelauso kitu.
jei jam zodis stabilizatorius stabilizuoja viska...

PS. pilnas pavadinimas - shoninio supimo stabilizatorius.
audriushs
Pradedantysis

Standartinė audriushs »

tai ziurint kokiu greiciu vazevai nes man tik 110 pasiekus drebejo ,plius pas mane vairo traukeij buvo sakes ir pas mane masina nesikalatoj cia kai kaikurie rase,pas mane tik vairas padrebedavo o galvokit ka norit galit vazinet is vis be nieko paziuresim ar nedrebes as sakau kai pas mane buvo ir tiek

-- 06 Kov 2013, 02:42 --

da norejau pridurt kad su tavim cia nieks nesigincina zuvele :) galvok ka nori gal teisiog lietuvos calibros ir anglu kalibros skiresi as nezinau nes metai pas mane vos nepaskutines leidybos 97 metu gal priekines vaziuokles stabilizatoriaus traukes skires nes man siule dvieju rusiu
Digitus
Klubo Narys
Vietovė: Kaisiadorys

Standartinė Digitus »

Pagal atvo logika galima mastyti taip. Kaikuriose masinose gale net nera stabilizatoriaus taip iseina jps turetu visada drebeti?
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Aš tai nepajausdavau kada ta plastmasinė ausis nulūždavo.O stabilizatoriai buvo 2 rūšių: su plastmasiniais galais ir metaliniais.

-- 2013 03 06, 11:11:30 --
audriushs
Pradedantysis

Standartinė audriushs »

tai as sneku ape priekiniu ratu stabilizatoriu angalius o ne galo jo jie dvieju rusiu kaip ir sakeij nu blyn as tik sakau savo nuomone kaip man buvo o jus netikit nu svarbu kad nedreba ir fsio :)
Uždaryta