naujas zveriukas mano kieme
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
Re: naujas zveriukas mano kieme
Nu tai tavo bratka gal saziningas ir nepjauna,tokiu perekupu duok dieve 10%. Kiti pjove,ir pjaus,ir jiem pofig tie dumingumai,svarbu sau kapeika uzsimest.
kol mane katuliku velnias bus apsedes ir uz juos mokes,tai pjoviau,pjaunu ir pjausiu
tiek is savu triperiu,tiek is pardaviminiu
tik bendzininiu auto nepatariu pjauti,ypac jei auto ruosiamasi vazinetis,padideja sanaudos,sumazeja trauka ir smarve kaip is zigulio
uz tos astros daug negausi,80lt as gavau,jei manes neapgavo
nu man siule 200 litu ir viskas sutvarko (issipjauna , suvirina viska atgal ir su vidunu rankose namo leki). nu as scenikui TA ejau ir ten katalyzo jau senai nerasta, valge saliaros asaras ir dumingumas buvo normose ...
o seip cia nebutina ardytis as tik uzdaviau klausima pasvarstymams ir pamastymas.
p.s. jei sugrieztins TA tai pas betkuri vamzdininka nuvaziuoji ivirina katolika, susimoki nuoma, praeini TA ir vsio
o seip cia nebutina ardytis as tik uzdaviau klausima pasvarstymams ir pamastymas.
p.s. jei sugrieztins TA tai pas betkuri vamzdininka nuvaziuoji ivirina katolika, susimoki nuoma, praeini TA ir vsio
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
Pas mane kolega pjaudavo katalizatorius, bet kiek pirikupu dabar atvaziuoja, tai jau visi bijo pjauti del pakeitimu, ir kad parduodant del uz katiliuka gautus pinigus daugiau neprarast, nes daug kas ir servise tikrinti nori ar yra. O TA kiek kalbejo kad nori temperatura berods pries katila ir po juo pradeti matuoti. Blogiausiu atveju gi yra lenkisku katilu, kuriuos jei reiks ir prades detis
Ir dabar paskaiciuok kiek tau kainuotu ivirinimas ir vel ispjovimas?
Ar apsimoka tada isvis priduoti, cia nekoks bmw su 4 katilais
Pries parduodant isrezti galesi, ir sakyt kad taip buvo 
Ir dabar paskaiciuok kiek tau kainuotu ivirinimas ir vel ispjovimas?
Čia prie to pačio o ne paprasčiau įr pigiau būtų įsivirinti įmitaciją katalizatoriaus t.y. kiautą be jokių vidurių tarkim ir viskas? Argi ten kas tikrins kaip ten tie viduriai ir susitaupo pinigai ant katalizatoriaus 
juk jis rase, kad jam viska sutvarko ir dar 200lt duodaSpottAuto rašė:Pas mane kolega pjaudavo katalizatorius, bet kiek pirikupu dabar atvaziuoja, tai jau visi bijo pjauti del pakeitimu, ir kad parduodant del uz katiliuka gautus pinigus daugiau neprarast, nes daug kas ir servise tikrinti nori ar yra. O TA kiek kalbejo kad nori temperatura berods pries katila ir po juo pradeti matuoti. Blogiausiu atveju gi yra lenkisku katilu, kuriuos jei reiks ir prades detis![]()
Ir dabar paskaiciuok kiek tau kainuotu ivirinimas ir vel ispjovimas?Ar apsimoka tada isvis priduoti, cia nekoks bmw su 4 katilais
Pries parduodant isrezti galesi, ir sakyt kad taip buvo
-- 05 Vas 2013, 13:13 --
ir kas is to? dumingumas nebeatitinka. katalizatoriaus bakeli gali prapjaut ir is virsausDochturbo rašė:Čia prie to pačio o ne paprasčiau įr pigiau būtų įsivirinti įmitaciją katalizatoriaus t.y. kiautą be jokių vidurių tarkim ir viskas? Argi ten kas tikrins kaip ten tie viduriai ir susitaupo pinigai ant katalizatoriaus
-
krax
- Klubo Narys
Ir be katalyzo kitu mashinu ismetimas nevirsyja normu. Ties cia ir pabaikim OT del katalyzu.
Autoriaus prasom idet nauju foto,ir toliau diskusijos tesis tik apie automobili.
Autoriaus prasom idet nauju foto,ir toliau diskusijos tesis tik apie automobili.
Nors krax prašė baigti OT, bet, manau, man dar žodelį tarstelt leis
Kaip jau ir kažkas minėjo aukščiau - TA ketina PAPILDOMAI TIKRINTI KATALIZO VEIKIMĄ (t.y. tikrinti ne tik dūmingumą, kaip yra dabar) - taigi, bajeriai su katalizų imitacijom (ar nepastebimai išpjautais katalizais) nebepraeis. Savo paskutinėms dviems parduotoms mašinoms irgi nepjoviau, palikau būsimiems savininkams nuspręst kaip jiems norėsis su tuo elgtis.
Čia, tiesiog, kad turėtum galvoje.
Čia, tiesiog, kad turėtum galvoje.
nu su musu valdzia tai greit technikinio nepraeisi jei bus priklijuota nereikalingu lipduku....bet kas del katalyzu tai girdejau kad kazkas keisis...bet dabar technikinej tiek nebedrozia tu dyzeliu tikrindami kaip seniau...
paskutinio punkto nihira nesupratau
-
krax
- Klubo Narys
zodziu gali mest ta katalyza.
bus privalomas tik naujai einanciom TA lietuvoj nuo kovo 1 dienos,plius kaip ir minejau kazkada,iki 2002metu gamybos benzam katalyzas nepriklauso,dyzeliam gi katalyzas privalomas nuo 2008 metu gamybos.
bus privalomas tik naujai einanciom TA lietuvoj nuo kovo 1 dienos,plius kaip ir minejau kazkada,iki 2002metu gamybos benzam katalyzas nepriklauso,dyzeliam gi katalyzas privalomas nuo 2008 metu gamybos.
http://www.vkti.gov.lt/go.php/lit/Nuo-2 ... vimai/1215
Ten yra nurodyta direktyva, google paklauskit ir ji jums pasakys koks dokumentas
Ten yra nurodyta direktyva, google paklauskit ir ji jums pasakys koks dokumentas