ps2
-
kestukasss22
- Entuziastas
- Vietovė: Druskininkai
Re: ps2
manyciau konsoles. prie to pacio as ps1 prikabinciau 
nucipuotas. O i torentus ps2 nebelabai kelia, o kurie yra ikelti seederiai pradinge amzinybeje, na gal ne visi nezinau bet kuriuos bandziau siusti tai neuzteko katrybes kol prades siusti
Na man zaliam paaiskink kuo skiriasi fat ir slim nes net neisivaizduoju kuris
Na man zaliam paaiskink kuo skiriasi fat ir slim nes net neisivaizduoju kuris
-
Magaiveris
- Klubo Narys
- Vietovė: Kaisiadorys
Slim'as plonesnos už fat'a 
FAT'as - pirmoji ps2 versija, kaip Magis sake zymiai didesne (storesne). Jos pliusas - dedasi hardas is pc, todel isirasius kompiuterinius zaidimus galima juos leisti is to hdd (jei cipuotas) tokiu budu negadinant lazerio.
Kas del ps2 geimu, siaip kai persokau ant ps3 atidaviau praktiskai visus pusbrikui kartu su ps2, bet man rodos turiu Devil May Cry, Final Fantasy X (geriausi ps2 geimai faktiskai) ir Fifa Street kazkur uzmestus namie. Tai jei kazkas is situ domina kontaktus turi, man jie vistiek nereikalingi jau.
Kas del ps2 geimu, siaip kai persokau ant ps3 atidaviau praktiskai visus pusbrikui kartu su ps2, bet man rodos turiu Devil May Cry, Final Fantasy X (geriausi ps2 geimai faktiskai) ir Fifa Street kazkur uzmestus namie. Tai jei kazkas is situ domina kontaktus turi, man jie vistiek nereikalingi jau.
-
fregis
- Pradedantysis
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
kelis zaidimus kaskur turiu, galiu nukopijuoti. nes dar kartais uzeina...
gt4
dbz
ace combat zero
enthusia profesional racing
burnout dominator
burnout revenge
tokyo xtreme racer
star wars unleshed
p.s. bent su maniskiu buvo vargo kol issiaiskinau kuriuos dvd geriau skaito
p.s. ant pc ir ps2 galima zaist
gt4
dbz
ace combat zero
enthusia profesional racing
burnout dominator
burnout revenge
tokyo xtreme racer
star wars unleshed
p.s. bent su maniskiu buvo vargo kol issiaiskinau kuriuos dvd geriau skaito
p.s. ant pc ir ps2 galima zaist
jau tik nereikiaNave rašė:PS2 is USB neskaito, tik PS3.mycka rašė:Kiek norėtum už nukopijavimą?Niekaip nesugebu įsirašyt žaidimų. Vis paskui nenuskaito
arba gal bent žinot kaip į usb įsirašyt?
-
fregis
- Pradedantysis
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
jo per usb irgi galima pasileist, yra spec programu
man rodos ir ta kazkru buvo, tik tokio didelio usb rakto anksciau neturejau 
pirma issiaiskink kokius kompaktus tavo ps skaito, nes nevisus kompaktus ima. vos ne kiekvienas individualiai.mycka rašė:Kiek norėtum už nukopijavimą?Niekaip nesugebu įsirašyt žaidimų. Vis paskui nenuskaito
arba gal bent žinot kaip į usb įsirašyt?
Jo, tu teisus. Pasirodo biski technologijos pasikeitusios nuo tada kai dar ps2 naudojaus. Nelabai tada isvis dar flashu buvo, o tas usb portas buvo naudojamas tik klaviaturai pajungt.mycka rašė: jau tik nereikiabuvo pažįstamas davęs usb su žaidimu tai puikiai veikė
bet jis nebeprisimena kaip programa vadinas įrašymui į usb
Anyways va tau instrukcija kaip is USB pasileist:
- You need to have a software called USB Advance or USB Extreme(search the internet or contact me if you can't find it).
- Write this software using DVD Decrypter onto a blank CD-R.
- Insert the disc into the playstation 2.
- You should have a USB Pen drive ready, of capacity minimum 4 GB.
- Alongwith the USB Advance, you will get a software for your PC to convert the downloaded games into the games playable through USB.
- Open the software, browse for a game file, and convert it.
- Now insert the pen drive into your computer and copy the converted game files into the pen drive.
- Remove the pen drive from computer and insert it in your PS2.
- Boot your PS2 with the USB ADvance CD in it and now select the game and press the 'X' button to play!
-
Magaiveris
- Klubo Narys
- Vietovė: Kaisiadorys
Na nezinau kaip su PS2, bet kai turejau cipuota ps1 tai i verbatinus irasyti zaidimai veike 
O kuriuos irasinejai: DVD-R ar DVD+R? Nes atsimenu su situ turedavau problemu irgi. Berods maniskis +R neskaitydavo, bet cia kaip kuris, reik bandymu keliu ziuret.mycka rašė:Ačiū už paaiškinimus kaip paleist. Reik bandyt. O diskus bandžiau įvairiausius Verbatim, Acme, Diamond.... visus rašiau 1X arba 2X greičiu. Nei vienas neveikė.
DVD-R bandžiau. Kai pirkau sakė, kad lazeris silpnokas. Bandžiau valyt pradėjo skaityt daugiau originalių žaidimų. Bet ir tai 1 iš 100. Išsiardžiau dar kart žiūriu lazeris KHS-400B o pagal modelį jau turėtų būt KHS-400C. Tai galvoju gal nesupranta jis tokio lazerio normaliai? Arba gal sureguliuot patį lazerį reik.
mycka jeigu lazeris ant tiek pavarges kad vos originalius nuskaito tai irasytus is dvd isvis nera sansu, o siaip pas ka pc neslabakai tai ir su emuliatoriumi, gana sauniai galima pagrajinti tik reikia pritaikyti optimalius nustatymus pagal pc parametrus
jei kam prireiktu pagalbos PM