pagalbos! verdam

Su automobilio varikliu, transmisija ir jų eksploatacija susiję klausimai.
tadukas
Pradedantysis
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Re: pagalbos! verdam

Standartinė tadukas »

na ryt pameginsiu toliau kur nuvaziuot, gal oro sistemoj buvo

o su peciuku kas gali but gal zinot? gal sklendes kokios uzsikimsusios jei vienur pucia silta, kitur ne?
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė vvaidukss »

jei per viduri pucia vesoka ora tai cia viskas normalu, taip ir turi but
darka
Pradedantysis
Vietovė: joniskis-siauliai

Standartinė darka »

dar gali buti kad isipletimo bakelio dangtelio voztuvas nusprogo arba uzsikirto,neisleidzia lauk darbinio slegio is ausinimo sistemos dar ji megink pasikeist ar pasiskolint is pazystamo nuo cali, nes jei palieki neuzsukta ir tvarkingas varilis uzkaitus stums per ji lauk antifriza
laimondelis
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda-šilutė.

Standartinė laimondelis »

Man buvo toks varijantas, kaip DARKA rase, tik kaltas buvo ne dangtelis o bakelio sriegiai pavarge kai uzsukdavai jis susiskersuodavo ir viskas, per slanga paspaudinedavai ir girdi kaip snypscia pro ji.
ramus
Veteranas
Vietovė: rajonas

Standartinė ramus »

Atvazinejau su isimtu issipletimo bakelio voztuveliu 4 metus, nei vire kas nei bego. Tiesa, si pavasari buvo kaitimas, bet ne del to - tiesiog pabaigoje ieskojimu radau termostato voztuvo lekstute itrukusia (speju pasilusi atsidarant termostatui paprasciausiai skersuodavosi ir nepraleisdavo pilno srauto).
darka
Pradedantysis

Standartinė darka »

isvada tokia kad kiekvienas atvejas skirtigas iseina,man del to susikto voztuvuko tai ir slangos kaip balionai buvo ir pusdavo lauk antifriza jau meistrai sake sakes galvai bet pasirodo buvo kaltas tik dangtelio voztuvukas.
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

nu seip neturetu pust lauk antifryzo, nes man kai buvo mikro skylute ant slangos tai as kazkiek laiko vazinejau isvis be dangtelio ir nebego man antifryzas...
laimondelis
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda-šilutė.

Standartinė laimondelis »

laimondelis rašė:Man buvo toks varijantas, kaip DARKA rase, tik kaltas buvo ne dangtelis o bakelio sriegiai pavarge kai uzsukdavai jis susiskersuodavo ir viskas, per slanga paspaudinedavai ir girdi kaip snypscia pro ji.
Na man nevirdavo, bet temp truputi aukstesne budavo, o jau kai uzgesindavau varikli tai visas antifrizas isbegdavo lauk per bakeli.
darka
Pradedantysis

Standartinė darka »

jep pamirsau ir as paminet kai uzgesindavau ispusdavo antifriza lauk,nes jis karstas vistiek isiplecia tai va po kiekvieno karsto variklio uzgesinimo reikedavo kaip minimum beveik litra ipilt naujo antifrizo po to uzsiiipppp..... pilinet ir pradejau ligos ieskot ko pasekoje po ilgu klaidziojimu pakeiciau dangteli :clap:
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

vvaidukss rašė:nu seip neturetu pust lauk antifryzo, nes man kai buvo mikro skylute ant slangos tai as kazkiek laiko vazinejau isvis be dangtelio ir nebego man antifryzas...
Vilniaus kamščiuose nebuvai :lol: Man su atsuktu kamščiu virdavo ir nešdavo garus ant lango
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

tai as daug nevazinejau , tik tiek kol radau slangos pirkt ;)
Atsakyti