megasquirta ar seip koky stand alouna?
megasquirta ar seip koky stand alouna?
gal galit kas patar paaiskint kuokm gerai ar blogai megasquirt ar geriau iskart ziuret koki tai rimtesny kompa.
Isanksto labai aciu.(kalba eina apie c20let)
Isanksto labai aciu.(kalba eina apie c20let)
Re: megasquirta ar seip koky stand alouna?
Geriau pasakyk ka darysi su tuo c20let kad tau reikia programuojamo kompo?
Badysiu pripust kokius 2,2-3,0 baro ir islost kuo daugiau AG.Desiu dvi turbinas nuo bmw e60 3,5d
-
kestukasss22
- Entuziastas
- Vietovė: Druskininkai
o kur tavo projekto foto?
Taikai pradesiu darbus tai ir bus.dabar yra c20xe su let ecu ir volvo 2,4 turbina.kai bus laiko imesiu foto jei kam idomu
-
kestukasss22
- Entuziastas
- Vietovė: Druskininkai
manyciau cia visiem idomu
Ne visiem.
Jei tikiesi vazineti - 3bar neipusi.
Jei tikiesi vazineti - 3bar neipusi.
O kam tau tos dvi turbinos? Ka vienos dideles manai nepakaks? Ar tu cia kuo pigiau ir kuo mandriau nori? Kokie pas tave variklio viduriai? Kaltiena? Kas galvai daryta? Koks ismetimas, purkstukai kiek cc? Noredamas 2 bar pusti turi buti viska pasidares ka minejau. Kas liecia kompa tai pas mane VEMS'as kaip ir turbut pas puse Klaipedos drageriu jei ne 75proc. nes Klaipedoj mano draugelis juos lituoja ir montuoja. Bet pradzioj viskas nuo pradziu. Pasakok tada ziuresim 
Didele turbina- didelis lagas.Stumokliai JE kaltiniai 8,5cr .Svaistikius keisiu ziema y kaltinius.Nasesne tepalo pompa jua uzdeta,sankaba sustiprinta,ismetimas 64mm.Galva portinta,veleneliai xe(reikia let ismetimo velenelio),didelis interkuleris nuo saab.Purkstuku tikriausia anta eile statysiu (dabar ant 180kw uztenka ir 350cc prie 4-4,5 bar).Zodziu draugas turi autolauzyna tai ka ydomaus pamatau ta ir bandau uzdet
.Jei ne palaptis kiek mazdaug galetu kainuoti vemsas su visu pajungimu?
Tai pasiskambink ir suzinosi
Dvi turbinos mazas lagas sakai? As maciau lenkijoj tokia nesamone c20let 500ag quatro važiuokle is Audi TT ir ka jus manot, nevalyt ta calibra
O ir svorio bus tik daugiau tau nuo tu dveju turbinu durno kazkokio tai ismetimo koliko ir vamzdyno joms sujungti. Taigi nedaryk nesamoniu dek normalia turba, nes jei bent kiek klausysi ka sakau sutaupysi jei ne pinigu tai bent daug laiko
Patikek senai tame "s" jau esu ir tokiu sprendimu likimu maciau jau per daug
Gaila man zmoniu kurie tiek energijos i tai sudejo o po to nuleidzia rankas ir nebegryzta prie tokiu projektu
Tai gal ir drage pasirodyti planuoji? Ar tik siaip gatvese skraidai? Jei atvarysi galesim patikrint tavo 180kw su mano atmosferke
Dvi turbinos mazas lagas sakai? As maciau lenkijoj tokia nesamone c20let 500ag quatro važiuokle is Audi TT ir ka jus manot, nevalyt ta calibra
Tai gal ir drage pasirodyti planuoji? Ar tik siaip gatvese skraidai? Jei atvarysi galesim patikrint tavo 180kw su mano atmosferke
Gal ir gerai sakai,pagalvojau kad su valdymu nemaza reikalu.Su vamzdynais nedaug bedos pjauni nuo e60 puse koliko ir tiek.Gal zinai kaip dyzelines turbinos elgiasi ant benzo?Nezinau iskur didele turba iskrapstyt.Del drago tai kol nerasiu blokiruotes tai nesidarysiu gedos,plius pas mane pavaros labai ilgos.
O del ecu tai kokiu nr skambint?
O del ecu tai kokiu nr skambint?
Skambink siuo 861113058 Valdas, sakyk kad nuo Rolando su corsa.
Kiekviena turba turi savo charakteristikas taigi reikia konkreciau apie jas pasidometi.
Su valdu gali pasikalbeti normaliai. Siaip suspaudima 8,5 prie benzo gal ir gerai taciau jei noresi rimciau AG atsukti tau teks pereiti ant E85 ir suspaudima pasididinti bent iki 9,5 gali ir su 10 su tokiu kuru vaziuoti. Na jei bus idomu su Valdu pasikalbek apie tai jis daugiau ismano kur kas daugiau
Kiekviena turba turi savo charakteristikas taigi reikia konkreciau apie jas pasidometi.
Su valdu gali pasikalbeti normaliai. Siaip suspaudima 8,5 prie benzo gal ir gerai taciau jei noresi rimciau AG atsukti tau teks pereiti ant E85 ir suspaudima pasididinti bent iki 9,5 gali ir su 10 su tokiu kuru vaziuoti. Na jei bus idomu su Valdu pasikalbek apie tai jis daugiau ismano kur kas daugiau
Sirdingai dekavoju 
-- 2012 11 22, 21:30:51 --
O gal dar isivaizduoji iskur blokiruote istraukt?Gal kokie auksarankiai sumeistrauja?
-- 2012 11 22, 21:30:51 --
O gal dar isivaizduoji iskur blokiruote istraukt?Gal kokie auksarankiai sumeistrauja?
Xtra forume susirask "opelman" jis ten prekiauja ir opelinem dezem sportui maciau ir blokiruote jau siulo uz 2k jei nepasirinku 
gsi forume nekoki atsiliepimai apie jo dezes....
As vaziuoju su jo dezem ir jokiu parkiu 
na gerai,kai nusiperki pasikeitei ir vazuoji, o va gsi klube 3 zmones gavo dezes persirinkti patys......tai isvada moki 300lt ir gauni arba veikiancia/neveikecia deze,tai jau geriau pasimt f20 +f16 su 3.94 pora ir paciam susirinkt,ir jei gerai ieskot moki prasisuksi per pus pigiau nei uz jo deze moki.F16-f18-f20 su 4.18 pora pas jy 1k su virs kainuoja,nematau uz ka ten moket kai 4,18 pora 400zlotu
http://allegro.pl/krotkie-przelozenie-4 ... 74180.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/krotkie-przelozenie-4 ... 74180.html" onclick="window.open(this.href);return false;
As uz 300Lt pirkau.
nu opelman ir man nepasiko, visks normaliai te su juo.
koks skirtumas ne apie dezes tema. DAryt - daro, bet ne jis. savo rinka turi. kad ne visada pasiseka faktas, bet sitoje temoje maziausiai rupet turetu