spuogas
Re: spuogas
justai rodyk nuo kur geriausia gauge junkt ir kontroleri 
gauge tai trisaki dek i slange kur is koliko i kuro siurblio virsu,o mbc tarp sraiges ir wg voztuvo
http://gallery.legacycentral.org/d/1293 ... ited-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gallery.legacycentral.org/d/1293 ... ited-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
aciu,snd jei prieisiu bandysim kazka suinstaliuoti 
sekmes
gaugas pajungtas

ir veikia,standartinis boost'as be ic

ir renkamos dalys tiesiam ismetimui,gala puos stai kas

ir veikia,standartinis boost'as be ic

ir renkamos dalys tiesiam ismetimui,gala puos stai kas

snd aptureta laisvo laiko ir jegu,sujuodintas stogas spuogui subams skirtu veltiniu
priklijuota purskiamais kiliminiais klijais,rastas atitrukes stogo skersinis kuris laiko stogo skarda,reiks kazkaip ji priklijuoti,nes barska kai uzdarai duris

priklijuota purskiamais kiliminiais klijais,rastas atitrukes stogo skersinis kuris laiko stogo skarda,reiks kazkaip ji priklijuoti,nes barska kai uzdarai duris

-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
kiek tas isuzu kw turi?
stock 60kw 168nm
mano vos pamodintas 1.7 su 1.5 turba 74kw ir 200nm atsuko
uzsieni yra su didesne turba ir daugiau modu 154ag ir ~325nm
mano vos pamodintas 1.7 su 1.5 turba 74kw ir 200nm atsuko
uzsieni yra su didesne turba ir daugiau modu 154ag ir ~325nm
na is daugumos triperiu mano turetu,tai palyginimui galiu drasiai teigti,kad xe cali spuogas detu y vieta,gal net 2,5 v6 suvalgytu 
kad tik jau 
nu cia calibristas kur gsi corsa pirko,tai pries mano astra ir nekazka pasisakojo,sakesi kad nespaudewaidas rašė:na is daugumos triperiu mano turetu,tai palyginimui galiu drasiai teigti,kad xe cali spuogas detu y vieta,gal net 2,5 v6 suvalgytu
Teoriskai visi pakalbeti gali, kas nores manau suzinos kelyje 
butent 
tik progai pasitaikius,bus pamatuota,o man kliedeti betka siaip nera tikslo