pradesim ilgai mastyta projekteli,nupirktas metalo kaina 1.0l spuogas 3-duris,88k myliu,netgi vairo stiprintuvas ir reguliuojamo aukscio sedynes mesim isuzu 1,7td i si luksta;
nupirktas metalo kaina donoras vauxhall cavalier(vectra a) 95m su 1,7td varikliu ale sri modelis. Kas buvo sveika ir ymanoma parduoti ne i metala nuimta ir laukuose aptureta truputis dziaugsmo su triperiu(tik nesysiokit ale gera masina isdarkiau )
Paskutinį kartą redagavo waidas 17 Rgs 2012, 23:24. Iš viso redaguota 1 kartą.
na ka donoras paruostas,ziurim kas tiks,kas nea,o pasirodo kad nieks netinka
darbai prasidejo
is corsos ta tricilindri varikli buvo lengva istraukt,nes jau kazkas buvo galva nuemes,aciu jam,sutaupe 20min darbo man beje keliu dienu foto bus tokios islenktos,nes tik go pro po ranka buvo ir nustatyta su mopedu vazinejant islenkta vaizda filmuot
Paskutinį kartą redagavo waidas 17 Rgs 2012, 23:42. Iš viso redaguota 1 kartą.
krc ir toks modelis panaudotas donorystei,reikalas tame,kad zulikas esu ir valstybe noriu apgaudinet,todel ir reikejo kad kebulas 1.0l butu
primatuota nauja ausis paimta is donoro
pasiruosiam virinimui,kad neatluztu
o tada jemam syta darba
ir vyr mechanikas su savo kvailom idejom,darbai vyksta su redbull'io pagalba
Paskutinį kartą redagavo waidas 29 Rgs 2012, 12:53. Iš viso redaguota 1 kartą.
tas jau seniai sumastyta,tik mastau kaip technikinei apgaut,kad cia 1.0l
toliau tesiant tema,po pusasiu fail antrame burnout'e teko atsisakyti vectros dezes ir deti dyzelines corsos deze,ko pasekoje variklis dar karta buvo isimtas(tikiu,kad ne paskutini). sankabos diske rasta luzus spyruokle,apskambinus pazystamus gautas diskas nuo astros ir siandien su daugybe fail'u (smagracio varztu nutraukimas,dezes tvirtinimu neatitikimas ir t.t...)ykistas variklis i luksta prisuktos visos trys ausys ir net pajungta sankaba
ausis paimta is vectros nugreziant taskini virinima ir kempo pagalba mano kreivom rankom prisiuta
iskilo dilema kur intercooleri statyti,vietos biski maza
desiu isiurbimo kolika nuo n/a 1.7d variklio,nes mano corsa donoru patapo taip pat bus paprasciau ic trasa isvedzioti,turiu vamzdyno rinkini kazkada is jebajaus parsiustas ir nepanaudotas niekur,ic kuri radau garaze gaunasi per didelis,didesnis net uz radiatoriu krc darbo dar daug laukia
nu jau si vakara sudeti pusasiai,ydeta ir atreguliuota begiu mechanizmas(dar neesu visiskai patenkintas)pajungtos slangos saliono peciui,uzdeti ratai ir spuogas ryt bus nuleistas ant ratu
dabartinis vaizdas
pravaziuota 150km be problemu,vaziavimu patenkintas be ic dar pakolkas ir nebombinta
vakar pirma kart pastebejau,kad net centrinis yra pakolkas nebaigta daryti pasildymas,neveikia spidas,temperatura irtepalo spaudimas
atkeliavo bombinimui skirti reikalai
del radiatoriaus dilema iskilo,laikinai nuo 1,2 corsos ikisau,nes is mano senos corsos susioksidavus apacia ir prakiuro visas,o pajudinus dalim isbyrejo manau neuzteks ausinimo