lasa benzinas
lasa benzinas
sveiki, lasa benzinas mazdaug ties kuro siurbliuku matosi is zarneles ar vamzdelis ten labai sunku tokiu oru palisti normalei paziureti, klausimas butu: kas jam ten nutiko, usokti ant kasko niekaip negalejau lasejimas gana aukstai, ne ant dugno... ir ar sunku susiremontuoti, aciu
Re: lasa benzinas
Baką nusileisi ir matysi kur bėda ar tik žarnelė ar vamzduko alkūnė iš bako prakirmijusi
paskutinis upgreidas toks: pastovejusi kuri laika uzvest reikia siektiek pasukti ilgiau, to niekada nebuvo su ja kuriasi gerai, o dabar (cia taip lyg kuras nuseda) tai yra vilciu kad gristama zarnele, joje manau spaudimo nebuna...? o palindus matosi ta vieta, tik negalejau deramai jos as ten apciupineti.. uzvedus neiskart pradeda laseti, siek tiek uzdelstai po uzvedimo ir poto 3~4s. intervalu. zarneles viena sale kitos sunku pasakyti kuri, bet jai taip isiziurejus tai vairuotuojo puses lyg
p.s. usgesinus masina lasa apie puse minutes ir nustoja.
p.s. usgesinus masina lasa apie puse minutes ir nustoja.
Nuvažiuok pas dujininkus nusipirk šlangos gabalą iš jų ir pasikeisi šlangutes
dar gali prie to pačio 8mm vamzdelio iš jų pasiimt. Tai pasikeisi visą benzo magistralę. Aš pas save keičiaus tai užtrukau apie 2h. dariau pirmą kart tokius darbus
problema buvo panaši tik pas mane ne varvėdavo o purkšdavo 
neturiu laiko ir garazo su duobe, o su tavi sutinku aisq pasikeistum.
teks vaziuoti pas meistra
ai o slangos yra aibei 30lt metras. dekui mycka
ir dar, bako kamsteli atidarius jautesi labai smarkus vakumas bake, nezinau ar tai su tuo susija, bet pries lasejima taip nebuvo. Psio varau pas meistra, kiek ir kaip paeme parasysiu
teks vaziuoti pas meistra
ai o slangos yra aibei 30lt metras. dekui mycka
pas mane irgi nei is sio nei is to eme ir nupuvo vamzdeliai, nei arimais vazinejau nei ka...ner nieko sudetingo jei turi galimybiu jei ne - i serviza.
Man nei vienas servisas Kaune neapsiimė padaryt
visi aiškino, kad baisiai daug darbo.
ne baisiai daug darbo o pisiaus nemazai ir tolko nihuja....ant tokiu servizu pavadinimu tik prisikt ir padegt