dideles duju sanaudos
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
dideles duju sanaudos
kuro sanaudos is 10l pasidare 16l, galvojau reduktorius nusibaige, nes nei apsukos pulsuoja, nei saudo, nei trukcioja, nieko nesidaro, pakeiciau reduktoriu, sureguliavo, vistiek ryja 16l, kur dar ieskoti bedu ?
Re: dideles duju sanaudos
gal koks duju nuotekis pas tave arba matarui ragai...traukia taip pat ?gal tie didesni plentvoliai duoda itakos ? nes pries tai su r13 vazinejai o dabar su r15
-
Anticitizen
- Entuziastas
man pries kokius 3men pervede dujas, nuo baliono iki reduktoriaus ir nuo baliono iki uzpylimo, po kapotu smarves nera, trauka nedingo, su didesniais ratais ir isaugo iki 10l.
-
Aurimas_pnv
- Pradedantysis
- Vietovė: Panevezys
As su savo niekaip netelpu i 10l. Gal nebent jei vaziuociau uzmiesty 90km/h tada butu kitaip, o dabar trasoj 11, mieste 13. Dujas reguliavausi pats, pries tai valge mieste 18 ir ne maziau.
kazkokios nesamones su tom sanaudom...
anksciau maniske duju trasoj 7-8 eme, o mieste iki 12, dabar rodikliai pasikeite del neprieziuros...
anksciau maniske duju trasoj 7-8 eme, o mieste iki 12, dabar rodikliai pasikeite del neprieziuros...
nu as trasoj i 10 telpu be problemu, mieste huij znajet, iki 14-15
-
Aurimas_pnv
- Pradedantysis
Drisciau suabejot, kad su slanginem dujom imanoma tilpt, kad ir i 8 litrus duju uzmiesty. Gal nebent pavejui velkantis penktu begiu 70km/h 
-
Anticitizen
- Entuziastas
su c20ne, slanginem dujom, nuo klaipedos iki kauno 100-120km/h 7litrus surijo, na apie 40km vilkausi uz furos, kol nebeistveriau, tai sumazinau sanaudas kazkiek ;]
-
Aurimas_pnv
- Pradedantysis
Kazkaip nerealiai skamba tokios sanaudos, tokiais greiciais ir su slanginem dujom 
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Kontaktinė informacija:
Pas mane slangines dujos, 100 km - 8 - 9 litrai ant 100 vaziuojant su lenkimais ir pan. Daug kartu tai jau isbandyta kelionese.
Nu mieste zymiai daugiau, nes daznai sviesaforas buna dugnas... dugnas...
tai tada kaip ir vaidukui panasiai 14-15 litru. 
Šlanginės-ne šlanginės nelabai skiriasi.10.5-12l/100km mieste gazo negailint ir autostradoj ~150 važiuojant.
Čia su R15 ratais ir žvyrkeliais nevažinėjant
Čia su R15 ratais ir žvyrkeliais nevažinėjant
jojo, as kiek esu vaziaves su savo senaja ir su naujaj, tai greitis nuo 100 iki 160, retkarciais ir daugiau tai i 12 litru per akis tilpau ir ne karta
-
Aurimas_pnv
- Pradedantysis
Nu man Panevezys-Vilnius-Panevezys, dar po miesta, tai vidurkis iseina 11litru. Aisku autostradoj greitis 120, vietom 190, mieste ivairiai. Kaip ir galima kentet tokias sanaudas, bet pavydu kai kitiem 8-9 litru uztenka 
Jeigu valgo mažiau 11 -važiuot nemoki ir gadini Calibrų įvaizdį 
-
laimondelis
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda-šilutė.
Sitas geras

Nezinau kaip kitiems taip eina ysitekti y 8-9ltr 100km, man mieste apie 13ltr valgo o autostradoj vos ilipa y 9ltr, ir tai vazinejant tikrai ramiai
Nezinau kaip kitiems taip eina ysitekti y 8-9ltr 100km, man mieste apie 13ltr valgo o autostradoj vos ilipa y 9ltr, ir tai vazinejant tikrai ramiai
seip as netgi pastebejau kad lekiant koki 130 ir laikant pastovu greiti tai kompas rodo mazesni apetita nei kad vaziuojant 100 ar 90
pas mane trasoj su 40 litru nulekiau 520km
mieste vazinejant 380 km. dujos slangines