Aubi turbo

Čia galite talpinti kitų automobilių modelių bei markių foto.
Atsakyti
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Re: Aubi turbo

Standartinė Vytautas88 »

Nave rašė:Vytautai, nebaubia.
Pats padariau dabar tiesu vamzdi 60mm (originalus turbavyku diametras) nuo pat downpipe'o iki galinio bakelio. Gale dar Remusas free-flow kabo. Garsas kol nemini iki dugno tikrai mazas ir nepasakytum kad labai skiriasi nuo originalo. c20xe su originaliu duslintuvu + galiniu bakeliu kazkokiu ale is N-1 operos n garsiau burgzdavo.
Nu o kai uzspaudi iki dugno ir uzpucia tai garsas tiesiog nepakartojamas. Velgi ner didelio rekimo kas buvo su atmosferke, bet girdisi kai turba svilpia - nepakartojamas jausmas :twisted:
Šiaip 60mm mažoka. Turi būt mažiausiai 65mm vidus
O bandyt teko ne vieną analogišką mašiną su tiesiu išmetimu, tai nepatiko, man šita mašina yra kasdienė ir baubimo nenoriu, pas mane išmetimas visiškai tyliai dirba ir aš tuo patenkintas, tik va po de-cat`o turba aiškiai girdisi

Per tuos bakalaurinius vis nerandu laiko nei naujo čipo įlituot, nei žiedus į skydelį susidėt, nei turbo taimerio pasijungt

P.S.: kas dėl išmetimo, tai jau senokai audžiu mintį statyt elektrinį vožtuvą, kuris atsidaro iškart už kelnių (angliškai cut-out valve), teko realiai išbandyt, tai patiko žiauriai. Nori šiek tiek "pasportuot" -- paspaudi mygtuką, pasidaro pats tiesiausias išmetimas koks tik begali būt, o ir garsas tikrai iššaukiantis :lol: Nori ramiai -- vožtuvą uždarai mygtuko paspaudimu ir ramu. Tik va šito reikalo kaina brungi palyginti, su pastatymu apie 600-700. Manau po vasaros bus
Nave
Veteranas
Vietovė: Sostine

Standartinė Nave »

Taip, 60mm yra mazoka turbavykui, taciau toks ismetimas ejo originaliai. Turbavykui visuotinai priimtas "performance" duslintuvo diametras yra 74mm, bet man is esmes tas netiko, nes masina darau sleeper'i, o ne "ziurekit i mane kaip as garsiai baubiu". Tuo tarpu su 60mm garsas toks pat kaip originalaus duslintuvo, kol neuzmini iki dugno ;)
vvaidukss rašė:nave davai video su tais garsais kuriuos cia pasakoji :)
Jeigu pats nufilmuosi - visada prasom :)
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė vvaidukss »

Offtopic
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

Įvirintas naujas, 70mm vidinio diametro vamzdis vietoj katalizatoriaus, įlituotas lizdas eeprom'ui, įdėtas naujas map'as, sudėti žiedai skydelyje.
Turba dabar užsipučia žymiai anksčiau, kiek mano subinė jaučia, tai jau prie 2200rpm turiu panašiai tiek sūkimo, kiek anksčiau (su senu remap`u) turėjau prie 3000rpm.
Iš esmės mašina vėl stipriai atsigavo, tik gaila, kad tie geri pojūčiai trunka labai neilgai :D
Verkiant reikia sukti šaltesnes žvakes (jau atkeliauja BKR7E).
Po žvakių keitimo manau prasuksiu ant stendo.
Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

Su sąlyga, kad vos nenusipirkau antros mašinos -- Calibros, atnaujinu temą!

Vistik sudėjau Sachs komplektą. Papildžiau tepalą dėžėj, pakeičiau salniką motoro, adatinį guolį. Žiūrėsim kiek laikys

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Nupirkti žaislai:
Paveikslėlis

Pakeista jau trečia keleivio pusės motoro pagalvė. Keičiu po 10 000 - 15 000 km ir visoms tas pats. Paskutiniajai net tepalas neišbėgęs :think: Manau atėjo laikas pasidaryti apatinę pagalvės korpuso dalį iš normalaus metalo, nes ten aliuminis juokingo storio ir dar su skylėmis :A

Užsienio forumuose skaičiau, kad atseit V6 pagalvės geriau laiko, tai nusipirkęs pamačiau, kad aliuminio konstrukcija tokio pačio storio (n)

Va taip va būna:
Paveikslėlis

Nukautos RS4 grotos
Paveikslėlis

Ieškom lęšinių farų pigiai :)

Custom motoro pagalvė:

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Rugpjūtis:

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Na išbandžiau šį filtrą:

Paveikslėlis

kW gal ir neprideda, bet turba užsipučia sekundės dalimi greičiau tai tikrai :D Reiks ant dyno prasukt, įdomu kas gero likę :V

P.S.: tie, kurie sako, kad važiuoklė nelaiko, aš jau virš metų nieko nekeičiau, didžioji dalis važiuoklės visdar 98m.
Atsakyti