del centrinio ir langu
del centrinio ir langu
Sveiki, susiduriau su tokia problema: nesenai isidejau signalizacija is pradziu viskas veike idealiai, bet po menesio pradejo durniuot visu pirma langai kartais veikdavo kartais ne dar pastebejau kad uzrakinus masina neissijungdavo langu mygtuku lemputes, po keliu dienu langai pradejo visai nebeveikt ir tuo paciu metu durniuot centrinis, su pulteliu uzsirakina, bet iskart atsirakina ir jei uzrakini su raktu tas pats tik imanoma uzrakint pasukus daugiau rakteli nu pastacius i kita padeti. Tai va gal kas nors buvo susidure su tokia problema, kiek girdejau yra kazkoks valdymo blokas kuris atsakingas uz el.langus ir centrini, bet cia tik nuogirdos. Laukiu atsakymu
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Re: del centrinio ir langu
man su uzsirakinimu buvo beda, kai subyrejo jungiklis esantis duru viduje prie dureliu spyneles. Ala funkcija kai palaikai rakta uzrakindamas uzdaro langus. Trenkiant durim man tai uzsirakindavo tai atsirakindavo duris
atjungaiu juos isvis, signa valde langus, ir centrinis nebekvailiojo 
-
kestukasss22
- Entuziastas
- Vietovė: Druskininkai
man ir uzrakinus vis atsirakindavo,tai neveike vienu duru centrinio varikliukas 
tai kaip niekas nebuvo susidures su sia problema?
-
fregis
- Pradedantysis
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
bent vectroj tie kur valdo langus stovi ant matoriuku, kad jie butu blogi abejoju. gal fyske tarp duru oksidavosi ir mases gaudo kartu su centriniu(nes kiek pamenu ir centrinis ir langai valdomi -), o gal kur laidai prasitryne, o gal saugikliu bloke kokia fyske atsipurte, bet tada centrinis visai neveiktu.
su centriniu ir man buvo, tai salonoj pusej kur uzrakinimas yra, ji pastumbdziau ir susitvarke (gal kontaktai buvo uzsinese)
su centriniu ir man buvo, tai salonoj pusej kur uzrakinimas yra, ji pastumbdziau ir susitvarke (gal kontaktai buvo uzsinese)
issiaiskinau kame problema, gal kam pagelbes. su langais tai kur yra mygtukai langu, ten po plastmese didele fyske kuri man buvo kazkokiu budu atsijungus, todel ir neveike ir turbut del to durniavo, o su centriniu tai bagazines neuzrakindavo, strigdavo spynele
man irgi tokia problema budavo, uzrakini su pulteliu , vairuotojo durys uzsirakina , atsirakina keleivio, tai kad nepalikt pusiau uzrakintos masinos pabandziau keleivio duris uzrakint rankiniu budu is vidaus , tada uzsirakindavo, ir visa tai vykdavo kai lauke minusas, tai speju kad ir pas mane gali buti bagazines spynele kalta nes ta pastoviai uzsala, gali taip buti ?