VVAIDUKSS brangioji + naujoji italiuke
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Re: VVAIDUKSS brangioji
Jei nepaslaptis kiek mokėta, jog sakai gera kaina 
100 lietuvisku
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Pigiau grybo. 
skelbimuose tokios apie 200 vaiksto
Reikėjo grafinį ekvalaizerį įsijungtkrax rašė:mycka,as manau negirdeciau,nors turejau CDA 117(ale neturi analogu),tai jis man labai nepatiko kai grojo,isidejau senuka cda 9883r,jauciu didziuli skitruma.
Pries tai turejau CDE kazkuri is naujesniu,po jo isidejau CDA 9812rb tai didelio skirtumo nepajutau,apart nustatymu kiekio.
P.S. CDA 117 is nustatymu turi tuik bass,treble,loudness, ir priekis/galas,kaire/desine,vat ir visi nustatymai
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
aj joa,pamirsau apie sita 
bet ten irgi nepavadinsi pilnaverciu ekvalaizeriu,9883r kokius 5 kart daugiau tu nustatymu turi.
bet ten irgi nepavadinsi pilnaverciu ekvalaizeriu,9883r kokius 5 kart daugiau tu nustatymu turi.
geriau -kuo? tuo kad gali pasigirti vardu "alpine"?krax rašė:geriau paprastesnes klases alpine,nei aukstesnes klases pioneer
Tuo, kad turi normalų švarų išraiškingą garsą. O ne belekaip suveltus vidurinius bei aukštus dažnius ir labai daug žemų 
dryščiau pasiginčyti, pvz.: elementarus pioneer p77 grotu nepalyginamai geriau nei šis alpine.
Dėl šio Alpine aš patylėsiu
beto gal nedergiam žmogaus temoj 
-
deivideliux
- Klubo Narys
Nu bet jus ir idomus, nusipirko zmogus paprasta, gera ALPINE magnetola uz 100lt, o jus dar kabinejates ir ieskot kazkokiu nerealiu funkciju ir galimybiu. Kaip uz tokia suma, kazin ar rasi geresne magnetola...dziaukites, kad nenusipirko kokios magnetolos is Maximos...
Nieks nesikabinėja. Ginčas buvo Alpine žemesnė klasė vs Pioneer aukštesnė klasė. Iš alpine prieinamesnėmis kainomis, skambantys, dėmesio verti modeliai būtų CDA 9835, CDA 9855.. ir jų rinkos kainos prasideda nuo 400lt... o kaip už 100lt, tai čia tikrai geras pirkinys, nes už tokius pinigus, pagal rinkos kainą, išvis nėra ką pirkti.
Pala pala, tai nori pasakyt dėmesio neverti CDA 9853 CDA 9812 CDA 9854 CDA 9856. Ir vat jų rinkos kainos prasideda nuo 250Lt. 
Blevyzgojat zmogaus temoj.
-
krax
- Klubo Narys
Alpine geris Pioneer gavno vat ir viskas.
Baikit sikt zmogaus temoi.
Zmogus nusipirko mage,yra ja patenkintas,jei norit gilintis i modeliu subtilumus tam yra audio skiltis.
Baikit sikt zmogaus temoi.
Zmogus nusipirko mage,yra ja patenkintas,jei norit gilintis i modeliu subtilumus tam yra audio skiltis.
jei nori skambesio kaip iš "bačkos" ir alia tai yra geras grojimas, tai verti dėmesio, bet jei nori mago gebančio atkurti detaliai, kur kas daugiau skirtingų dažnių, o ne tik filtrais gražiai pakoreguotų garsų, verta pasidomėti labiau gaminio vidumi, kokiu principu yra išgaumas tas grojimas.mycka rašė:Pala pala, tai nori pasakyt dėmesio neverti CDA 9853 CDA 9812 CDA 9854 CDA 9856. Ir vat jų rinkos kainos prasideda nuo 250Lt.
kas liečia tokias kainas, apie kurias čia kalbame- NEkrax rašė:Alpine geris Pioneer gavno vat ir viskas.
-
krax
- Klubo Narys
ble nu tu pavarai..CDA 9812R savo laiku buvo etalonas.ir dabar jis apgroja daugeli "geruju" magu,o tu cia kazka pasakoji kitaip 
-
deivideliux
- Klubo Narys
Kazkaip sunku isivaizduoti, kad zmogus isbandes NORMALIA Alpine magnetola, pereitu prie Pionner ar kitu gamintoju magnetolu.ernix rašė:meskit lauk tuos savo isišaknijusius stereotipus.
-
krax
- Klubo Narys
Butent.
Diskusija baigta!
Diskusija baigta!
tiek jau to, tikėkit kuo tikit.
as manau, kad pirkinys geras. ir siaip ne viskas nuo mago priklauso. i gera maga idek sudina kompakta ir gros sudinai, lygiai taip pat ir del koloneliu, jei viskas gerai o kolonkes isbelstos tai ir negros
Vaiduk, pirkinys tikrai geras jei bus ir visa kita atitinkamai gerai sudeta
Vaiduk, pirkinys tikrai geras jei bus ir visa kita atitinkamai gerai sudeta
kazkas gerai sake kad uz 100 litu nera visiskai ka pirkti, tik apsoliucios senienos kurias tik i traktoriu ar kombaina gali detis kad tik butu kazkoks muzikinis fonas. o seip nuomone apie sita maga noreciau isgirst, kazkas ten patilet norejo, bet tu netylek, sakyk, reik juk viska zinot.
Atleisk, bet tu man juokingas. Tau visose srityse naujesnis daiktas yra geresnis? Manau visiem seniai žinoma, kad CDE alpine yra prasčiausi iš visos Alpine gaminių serijos. Žinoma kaip krax ir minėjo jis gros daug geriau nei dauguma kitų magnetolų, tačiau man tas gros geriau iškart asocijuojas su geresniais garsiakalbiais (jokiu būdu ne elipsėm ar kitaip kaip jos dar vadinamos kiaušiniais.). Geresniem garsiakalbiam kaip taisyklė reikalingas stiprintuvas. Stiprintuvui pajungti reikalingi linijiniai išėjimai. Ir kiek gi jų mes turime pas daugelį CDE? Ogi visą vieną porą. Štai ir prasideda hemarojai visokie kai norisi pasijungti ne tik subą bet ir komponentus. Vietoj to, kad jungt ant subo išėjimų monobloką užmaitinti subui tai ne jungi keturkanalį stiprių ant kurio jungi ir komponentus ir subą, bet subą dar tuo pačiu per filtrus. Nepamirškim, kad geras keturkanalis stiprintuvas kainuoja daugiau nei dvikanalis+monoblokas. Toliau, šovė mintis pasijungt CD changerį, kad nereiktų dažnai kompaktų kaitaliot, ir vėl neturim galimybės ne pataupėm 100-150lt ant CDA alpine
Aš vadovaujuos tokia taisykle: "Neesu toks turtingas, kad pirkčiau šūdą". Iš kart atsiprašau jei kas įsižeidė, tiesiog išsakiau savo nuomonę 
nu man tu nejuokingas bet izeidinet irgi reiktu pirma viska ivertinus, nu bet mes cia ne apie tai. na as neturiu galimybiu pirkt mageli uz 300 litu (nedaug uzdirbu) , plius man po kurio laiko buna atsibosta magas tai kam investuot? o del tu visu kanalu isejimu jungimu ir viso ko kito ka cia isvardinai: pirma, nesu as garso kokybes vergas (cia mano draugo sugalvotas bajeris) todel man uztenka vienos poros linijiniu subui, antra, galingesniam stiprintuvui ir monoblokui taip pat reikalingi papildomi finansai, kuriu mano biudzete kolkas nera, trecia , kam tas cheingeris , pinigai i bala konkreciai. esme ta kad zinojau ka perku ir plius gera kaina
Gerai pasakyta vaidi