Del vairo stiprintuvo..
-
edgarazzz16
- Pradedantysis
- Vietovė: Siauliai
Del vairo stiprintuvo..
Svieki . kas galetu but kad sukinejant vaira uze siurblys ir skystis baltuoja ir putoja
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
Re: Del vairo stiprintuvo..
yra nesandarumų sistemoje. į ją patenka oras ir burbuliuoja.
gali buti kad prarudijo vamzdeliai
jei niekur neleidzia ir siurblys neiskleres, pabandyk pasikeist skysti, man padejo. brangaus nepilk
nemanau kad del skyscio senumo galetu taip putotis, bus kazkur per skyva pradiles ...
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Kažkada senai dar su pirma Cali buvo panašu. Nepavyko užvest žiema, tai užtempė. KAi užtempė, skystis baltas ir suputojes net per bačioko viršu bėgo
bet daugiau tai nepasikartojo, skysčio dapylus jo lygis nekito, stiprintuvas veikė 
manau,kad ne nes ji juk auksto spaudimo man atrodo,ten labai gerai reik suverzt,bet kazin ar laikys.
Hansaflex užsiima hidraulinėm sistemom padarytų kaip turi būti jei lb reikia, armuotą padarys ar kokį tik nori 
nu as buvau pasidares panasiai su vamzdeliu kuris eina is bakelio i siurbli, ir laiko po siai dienai kuo puikiausiai...o apie hanzafleksa zinau ir ka jie daro ir kaip
Viena šlanga eina po spaudimu apie 100 atmosferų.Kita-tik tepalo sutekėjimui.Atitinkamai ir reikalavimai ir antgaliai skiriasi.
o kaip dabar zinot kuri po spaudimu ? nes cia kaip suprantu gryzta tie slangai is siurblio
juk yra is vis trys slangos. 1 is bakelio i siurbli, 2 is siurblio i kolonele ir 3 gristamoji is koloneles i bakeli. jei prakiurus 2 reik daryt nauja, o su kitom daryk ka nori
dekui uz patarimus 
snd praziurejau slangas tai pas mane pakiurus trecioji , tai nieko baisaus, pasikeisiu slanga ir ramu
arba desiu koki intarpiuka
gal kas turit kokiu patarimu kaip geriau pasikeisti vairo stiprintuvo skysti kad supylus nauja nebutu vel tamsus ?
snd praziurejau slangas tai pas mane pakiurus trecioji , tai nieko baisaus, pasikeisiu slanga ir ramu