duju reduktorius

Su dujine įranga ir jos eksploatavimu bei susijusiomis problemomis klausimai.
Anticitizen
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

Re: duju reduktorius

Standartinė Anticitizen »

pas mane calibroi kazkaip nelabai reaguodavo, nors as ir keisdavau kas metus, gal ir anksciau, nespedavo per daug uzsiterst. bet ir pakeitus jokio skirtumo nepajusdavau kazkaip.
o tai tas kiek arkliu atlaiko ? o as su emmegas tuo nupirkau reduktoriu masina, atvazineta seimoi su calibra buvo ~4metus, dar velnias zino kiek pries tai atvazinejo su juo zmogelis, bet ne po biski daugiau pradejo srebti, nuo 12-13 iskart uzkilo iki 20litru.
darka
Pradedantysis
Vietovė: joniskis-siauliai

Standartinė darka »

sveiki noriu paporint apie emmegas redukorius,tikrai geri bent jau maniskis buvo :good: ,dejau dujas firmoje 2004 metais tai su tuo reduktorium be jokiu reguliavimu pravazinejau iki 2007 apie 150000km,po to metus reduktorius stovejo kartu su cale ir 2008 m. isidejau ta pacia duju iranga i kita calibra tai sanaudos padidejo,vidutines is 10 atsirado 12-13ltr. tai nusipirkau uz 50 lt emmegas rem komplekta ir persirinkau reduktoriu,paskui meistras sureguliavo ir sekmingai nuo 2008 iki 2011 pravaziavau su calibra 130000 km su 10ltr vidutinemis sanaudomis,siaip dar nuo duju priklauso,kiek esu pyles o tai buvo gal 4 ar 5 kartus tai man sudiniausios dujos buvo lukoilo,siaip dazniausiai pyliausi statoilo lietuvos suskystintu duju ir apsagos degalinese
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

Pas mane pirmas buvo landis kol nenudvese visai, poto isimeciau emegasa, tai mieste apie 12-13 ziema gal ir daugiau valgo, trasoj i 10 telpu drasiai ir vaziuok kaip nori...o kur tu taip pigiai gavai ta rem komplekta ?
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

Pas mane pirmas buvo landis kol nenudvese visai, poto isimeciau emegasa, tai mieste apie 12-13 ziema gal ir daugiau valgo, trasoj i 10 telpu drasiai ir vaziuok kaip nori...o kur tu taip pigiai gavai ta rem komplekta ?
Atsakyti