Simonos žalioji calaitė

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
Uždaryta
deivideliux
Klubo Narys
Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Kontaktinė informacija:

Re: Simonos žalioji calaitė

Standartinė deivideliux »

Nu jo...perskaicius visa istorija, susidare vel kitokia nuomone apie si ivyki... :roll: Kaip ten bebutu, svarbiausia, kad niekas nenukentejo, tik automobiliai...bet dabar jau turesi gera pamoka. :roll: Na ir zinoma is mano puses reiskiama uzuojauta, nesvarbu, kad yra tokios aplinkybes. :fever:
giantic
Entuziastas
Vietovė: aaaaaaaa

Standartinė giantic »

Būčiau dėkinga už informaciją iš žmonių susidurusių/dirbančių su šitu dalyku, kaip teisių atėmimas, teismas dėl panašių auto įvykių. PM.
mad_kaker
Klubo Narys
Vietovė: Skuodas

Standartinė mad_kaker »

kokia cia gali but uzuojauta. atsibuskit mielieji zmones, kada istrankys jusu draugus ir artimuosius kaip tada snekesit, reikia smerkt tokius zmones, ir prasyt pacios didziausios bausmes tokiems. o cia pridaro nesamoniu neblaivi ir dar uzuojautos praso, ir mazesnes bausmes. mano nuomone visalaik buvo kad girtus vairuotojus reikia uzdaryt, bent trumpam ;) gerai kad ne su draugo padovanotu bmw vaziavai kur padovanojo praeitais metais, dar didesni nuostoliai butu buve, nes kaip maciau cali su vasarinem padangom :D
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė vvaidukss »

o seip cia biski gal ne i tema, jei daleiskim buna vadeliotojas blaivus ir ipuole i kita masina bet su vasarinem basanoskem vietoj zieminiu veiloku, gali draudimas negaliot del to ?
mad_kaker
Klubo Narys

Standartinė mad_kaker »

taip.
Nave
Veteranas
Vietovė: Sostine

Standartinė Nave »

Tas pats kas be TA ir pan. Regresuoja kazkoki % nuo padarytos zalos (dazniausiai 50%). Jei neblaivus arba be teisiu - regresas 100%.
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė vvaidukss »

snd pravaziavau pro avarijos vieta, biciukai prie bnw darbavos, krapste bagazine....krc grynai ta pati vieta kur mire lalaimio calibra
giantic
Entuziastas
Vietovė: aaaaaaaa

Standartinė giantic »

Pauliau, aš žinau kad turi dėl ko griežt dantį ant manęs, ir pasilaikyk asmeniškumus sau.

Ištrankys jūsų draugus, artimus? Nė vieno žmogaus nesužalojau, aišku , galima teigt, kad galėjo kitaip baigtis, bet nesibaigė, tai kam kišt tokį dalyką?

Užuojautos neprašiau nė vieno, įkėliau nuorodą, papasakojau viską kas buvo, kad žmonės patys kažko neišsimastytų. O kur tu užskaitei užuojautos prašymą, nežinau.

Mažesnės bausmės kiekvienas ant šios žemės vaikščiojantis, girtas ar negirtas prašytų, tuo labiau kad aš turiu savų priežasčių, o ką nuspręs, kaip nuspręs, nei tavo žodis lems, nei ką.

Kas liečia tolesnius tavo sakinius... Kaip ir sakiau , gana lyst į asmeniškumus, nepasisekė Tau, tai nepasisekė, susiprask su tuo, užuot puolęs kiekvienai progai pasitaikęs. O apie mašinos padangas manau policija ir teismai susikalbės ir be tavęs.

Tad ačiū už tavo objektyvią nuomonę, jei nori toliau pasivanot, lauksiu PM.

----------

Na , o šiaip, esu dėkinga už Jūsų užuojauta, bet jos iš tiesų nereikėjo, esu kalta ir viskas. Kaip jau suksiuos taip, manau mano reikalas, ir tikiuosi kad daugiau ar mažiau viskas bent į gerąją pusę pakryps (t.y. ne kosminės baudos ir ne šimtai metų be teisių).

Savaitės dviejų bėgyje keliaus ji garažan, tada kažkiek tai dalim, ir galiausiai į metalo laužą, jei kažką domina kokios tai dalys, rašykit, tarsimės, paleisiu beveik dovanom...

Admino prašau užrakinti temą, kad nebūtų topic offtopic, žaliosios nebėra.

P.S. Atsimenu, kai dar buvau įdėjus skelbimus jos, ir kad buvo kas siūlėsi (juokais nejuokais, nežinau), nekilo jos ranka parduot, nenorėjau kad ją kas kitas vairuotų... Baigėsi beveik kaip norėjau, niekas jos nebevairuos be manęs, bet... :cry:
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

Manau visiems viskas aisku.
Kad nebutu lishnu kalbu - spyna.
mad_kaker
Klubo Narys

Standartinė mad_kaker »

negalejau neatrasyt ir ne atsiprasyt uz gal truputi kiek per pikta mano pousta, po tamstos tokio grazaus atsakymo :) sekmes istaisyt padarinius :)
tema uzbaikim graziai skiriu daina :D :D :D
Uždaryta