Raudonai balta calibra :)
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
Re: Raudonai balta calibra :)
geriau įdėk savo kokių fotkių iš vasaros atostogų 
Čia tam, kad įsitikintumėte mano plaukų spalva?
P.P.P.S. mano baltoji ten jau stovi dvejus metus ir tose vietose, kuriose metalas buvo išoriškai pažeistas (gilūs įbrėžimai) nebuvo rūdžių..ir kaip šienas jos nesugraužė? Praeitą savaitgalį nuodugniai apžiūrėjus nebuvo pastebėta jokių rimtesnių naujų (išskyrus tai kas buvo prieš pastatymą) metalo korozijos židinių. Ar dabar galėsi ramiau miegoti, žinodamas, kad šienas jų nesugrauš?
P.P.P.S. mano baltoji ten jau stovi dvejus metus ir tose vietose, kuriose metalas buvo išoriškai pažeistas (gilūs įbrėžimai) nebuvo rūdžių..ir kaip šienas jos nesugraužė? Praeitą savaitgalį nuodugniai apžiūrėjus nebuvo pastebėta jokių rimtesnių naujų (išskyrus tai kas buvo prieš pastatymą) metalo korozijos židinių. Ar dabar galėsi ramiau miegoti, žinodamas, kad šienas jų nesugrauš?
i tavo uzsispyrusiai provokuojanti klausima galima atsakyti tik viena, korozijos nutolinimui yra tam skirtos medziagos. o apie pastaraji dalyka nesiplesiu, bet ir nuomones nekeisiu. aplamai man giliai visvien ka tu su ja darai. tik pasakiau ka zinau.Aušrytė rašė:Gerai, jei nemanot, kad tai diskusija apie ne nieką, tuomet galim padiskutuoti. Kaip manai, kokios priežastys lemia spartėjantį metalo oksidavimą ir kodėl geležis oksiduojasi labiau nei chromas ar aliuminis? Kaip manai, gal reikia Calibras padengti nesioksiduojančia medžiaga ir tiesiogine prasme ją mumifikuoti? Hmm...pasakyk man ką daryti.
P.S. o apskritai, kas yra oksidacija, metalas, rūdis ir kaip visa tai "suvaldyti" keičiant Gibso energijos pokytį?
P.P.S. nepykit,vyrai, apie fiziką išmanau tikrai nedaug, jei daug ko nežinau, nereikia manęs laikyti kvaila blondine. Beje, dėl "šieno" išskiriamos "rūgšties" - žinių trūkumas - tai galioja taip vadinamajam "silosui" -tai žalia smulkinta žolė, kuri kaupiama dideliais kiekiais, tam kad ji pradėtų rūgti, kurios metu ir susidaro rūgštis.
Teisingai pasakei, tau turi būti visiškai vienodai ką aš su ja darau. Prieš sakydamas ką žinai pirmiau įsitikink ar tai tiesa ir tik tada įrodinėk 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
- Kontaktinė informacija:
Rugsti isskiria tik silosas ir katik nupjauta zole/sienas, o sausas sienas ir siaudai neturi jokios itakos masinos kebului...gali prie tos kupetos laikyti masina nors ir 20 metu, ir nieko jai neatsitiks.
O jei masina turi pasigavusi korozijos, tai ji ir stovinti ir vaziuojanti, ir prie sieno ir plyname lauke surudys, jei jos netvarkysi ir nepriziuresi.
Ir baigiam, atsiprasant sita durna tema. 
as zinau kad tiesa. gali prasyti kad irodytu kvalifikuotas biochemikas.pats asmeniskai niekam nieko neirodinesiu, nes neprivalau ir kaip jau minejau, man visvien.laikyk savo masina tvarte kiek nori.Aušrytė rašė:Teisingai pasakei, tau turi būti visiškai vienodai ką aš su ja darau. Prieš sakydamas ką žinai pirmiau įsitikink ar tai tiesa ir tik tada įrodinėk
Ačiū, kad leidi 
Kazkokios pievos cia, Aušrytė idejo nuotraukas parodyti savo calibras kartu o jau tema gavosi apie bileka... gal baikit sita bardaka 
atsiprasau,kad isikisu i sitoke diskusija (nesamoninga).
bet tiesa tai kad sienas ir jo likuciai labai gerai sugere dregme,to pasakoja metalas esantis (siuo atveju auto) darzinei yra labai gerai apsaugotas nuo dregmes.todel ir nerudyja.
o sienas darzinei nepuva.
kartais buna kad supelyja o pelesis rugsciu neiskire.
net posakis yra kiles is to. '' istrauke senelis ziguli is darzines kaip nauja po 20metu''
bet tiesa tai kad sienas ir jo likuciai labai gerai sugere dregme,to pasakoja metalas esantis (siuo atveju auto) darzinei yra labai gerai apsaugotas nuo dregmes.todel ir nerudyja.
o sienas darzinei nepuva.
kartais buna kad supelyja o pelesis rugsciu neiskire.
net posakis yra kiles is to. '' istrauke senelis ziguli is darzines kaip nauja po 20metu''

geriau padiskutuokit apie tai
P.S. šiuo metu jau duslikas tiesus
Nu kad nelabai tiesus
kas ten su java ar izu laksto?
kas ten su java ar izu laksto?
Aš turėjau omeny, kad šiuo metu tiesus, o nuotrauka daryta prieš mėnesį 
Kas kas, aš drebančiom kojom
P.S. ten ižas, Java kitaip atrodo
Kas kas, aš drebančiom kojom
P.S. ten ižas, Java kitaip atrodo
Tai dek foto ne menesio senumo 
Tai pradėjo diskutuoti apie šieną, reikėjo kažką įdėti, o darbiniame kompe daugiau nieko neturiu 
Akomuliatorius įpač tvirtai pritvirtintas prie ižo 
pafotkink iza 
sveikinimai 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
- Kontaktinė informacija:
Sveikinimai! 
Ačiū ačiū, galiu ją dabar ramia širdimi statyti žiemai 
kaip tik apie kaimiecius su draugais vakar kalbejom,kaip su tokiais triperiais pasirise kitkiniu sniuru masininius akumus ant galines sedynes vazineja,kazin kaip ten butu apsivertus su tuo modeliu,jauciu rugstis ne tik subine pakasytu,bet ir kai ka kitka
p.s. nieko pries kaima neturiu
p.s. nieko pries kaima neturiu
Gana jum apie ižą diskutuoti, naujas objektas:

grazi sikute 
man ta pusle nepatinka, kaip koks kibiras privirintas...