Radijo trugdziai
Radijo trugdziai
Sveiki, tai turiu tokia problema, po xenonu isidejimo man radijas pradejo mesti trugdzius ... gridziu tik 1-2 stotis is visu galimu ... ir tai buna tik i jungus xenonus, kame gali buti problema? Gal antenos laidai eina kazkur prie lempos laidu(nemanau)? O gal reik radijo filtro? .. Jai reik tj kokio ir is kur man ji gaut?
Re: Radijo trugdziai
tai xenonai tikriausiai lievi neapsaugoti kad nekeltų trukdžių dėl aukštos įtampos
pas mane omegoj blokeliai nepajungti i mase,kaip ale reik,jokiu trukdziu
Dochturbo jai bandai padet tj lb nepadedi, ryt pabandysiu atjungt nuo mases, bet ar be mases veiks isvis xenonai? Jai kas dar turit minciu sakykit...
i blokelio korpusa jungei mase?
na .. kaip yra duoti visi laidai tj as visus ir sujungiau kaip reikia
-
Magaiveris
- Klubo Narys
- Vietovė: Kaisiadorys
Man pakeitus maga dingo mago trugdziai kai ijungti xenonai, o dabar ju dvi proros o radijuks eina kaip diskas 
Xenonų blokeliai per pigūs.Kiek girdėjau,tie mažesnieji mažiau triukšmauja.
tai aš jam tą ir aiškinu bet jis nesupranta 
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
Dohcturbo, tu vėl bandai padėti, bet nepadedi 
nu ir kas kad pigus!? ka man db daryt i bala ismest 200lt ir brangesnius pirkt ... vapse jai nieko negalit pagelbet tj geriau nerasykit ... man reik pagalbos o ne jusu nuomones..
-
donatukass
- Veteranas
biškį nuimk gazą ir pradėk su galva mastyt ne su šikna. ir mastyk prieš darydamas, nereikės mokėt dvigubai kelt vėjų.
bandyk paklaust krautuvėj autodalių, ar elektros prekų, turi jie ten kažkokių prietaisų trukdžiams šalint. jei ne, gausi blokelius pasikeist į brangesnius, savuosius galėsi stumt kamnors kas neklauso radijos.
bandyk paklaust krautuvėj autodalių, ar elektros prekų, turi jie ten kažkokių prietaisų trukdžiams šalint. jei ne, gausi blokelius pasikeist į brangesnius, savuosius galėsi stumt kamnors kas neklauso radijos.
jo nes as tikrai zinojau kad man xenonai sitie mes trugdzius kai isedesiu ...
tie prietaisai vdinami radijo filtrai .. oiginaliu calibrai nera filtru ir kur nuvariau sake masinai nelb tiks ... tad bandau ieskot pagalbos cia. . bet ziuriu cia visi tik savo nuomones reiskia o paded nepadeda .. bet ka jau noret .. lietuviai ir liks lietuviais ...
tie prietaisai vdinami radijo filtrai .. oiginaliu calibrai nera filtru ir kur nuvariau sake masinai nelb tiks ... tad bandau ieskot pagalbos cia. . bet ziuriu cia visi tik savo nuomones reiskia o paded nepadeda .. bet ka jau noret .. lietuviai ir liks lietuviais ...
Šiaip jei nenusimanai prieš pirkdamas pasikonsultuok na, bet čia ateičiai. O šiaip girdėjau tokį mitą, kad padeda įviniojimas į foliją.
-
donatukass
- Veteranas
ne, nu bet tu, tiberium, tai geras esi. taigi siūlom ką daryt ir dar tau chujovai. tai nori, kad pusė forumo susimestų ir nupirktų tau normalius xenonus ar kaip čia suprast tą tavo pagalbos šauksmą?
Mes tau jų brangesnių tikrai NENUPIRKSIM!tiberium rašė:nu ir kas kad pigus!? ka man db daryt i bala ismest 200lt ir brangesnius pirkt ... vapse jai nieko negalit pagelbet tj geriau nerasykit ... man reik pagalbos o ne jusu nuomones..
Padesiu tau tikrai. Issiimk xenonus uzsidek ant triratuklo ir klausyk iPod mindamas pedalus, nereiks cia putotis, kad tavo problemu niekas neissprendzia.
as nieko nupirkt neprasau as prasau kad padetumet issprest sita problema ... o pasiulymas pasikeist xenonus tj absurdas, tas pats kas ir jai sugestu masina siulytumet pasikeist visa masina ... man reik sprendimo pasalint radijo trugdzius kuriuos sukelia xenonai be dideliu islaidu... ir niekas cia niekur nesiputoja .. nebetn jus...
-
Magaiveris
- Klubo Narys
- Vietovė: Kaisiadorys
Tai patarimas butu issiimti xenonus, jei radija svarbiau, ka ten dar mandro gali prigalvot, o pasikartosiu dar karteli, man padejo magelio keitimas, turejau tris alpine's, is ju viena ijungus xenonus netraukdavo radijos(su trikdziais), o kitos dvi grodavo puikiai 
Visi tau aiškiai sako kad chujovi tavo xenonai. Sakom tau kur yra tavo bėda o tu tai vadini apsurdu. Reikia mokėt klausyti ką tau sako o ne ieškoti sliekų ten kur jų nėra. Apsigavai pats pirkdamas ir tiek kitą kartą žinosi ir atidžiau rinksies o jei nori kažką burti tai eik ir klausk to kas tau juos pardavė kaip db tuos s*****us trikdžius panaikinti jei nepatenkintas tuo ką sakom
Nėra taip paprasta kaip gali atrodyti.Dėl magnetolos dar nieko.CB racija ne tik savus,bet ir svetimus xenonus jaučia.Tik sušnypščia su mėlynlempiu prasilenkiant... 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Isidek paprasta radijo daznio filtra ir tiek. Yra universaliu, tieks tik Cali, tiek gazikui