perdarau i ANGELEYES
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Vilnius
Pasiziurekite ka jau pakankamai seniai siulo vokieciai isigyti.Ir kuo toliau tuo pigiau jos. Mano paskaiciavimu kaina su atsiuntimu iseitu apie 950Lt.
http://cgi.ebay.de/SCHWARZE-ANGEL-EYES- ... dZViewItem
Ir siaip daug visokiu priedu musu calibroms yra
www.ebay.de
www.ebay.de
westside is da best
Idėja labai gera, manau ne tik pusdieni, bet ir visa savaitgalį rasčiau ką vln veiktxnonamex rašė:mano manymu geriausias variantas butu toks: jus uzsisakot pas mane angelus.. as juos padarau, o jus susimetat ant benzo ir visi norintys su viena masina atvaziuojat i vln.... pabusit pusdieni akropoly(as salia gyvenu) ir viskas bus sutvarkyta... ir nereikes niekam jaudintis del faru ar pinigu... zinoma pasitikejimas geras dalykas,bet kur sukasi pinigai... na patys suprantat...
P.S. o nuo ko tie diodai maitinasi? ta prasme jei pas mani prieshrukiniu net leshiu nera tik plastmasiniai dangteliai viduj, ar zhvies tos akeles? Jei klausimas kvailokas, juoktis nebutina, pats to neraukiu, taigi todel ir nesiruoshiu pats det
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
aha stebejau shita reikala, tuo labiau kad ten maciau ir savo ishsvajotus bamperius... veidrodelius uz pakenciama kaina. betkokia reali galimybe juos parsipust? Kaip atsiskaitymas? pristatymo ishlaidos? ir kaip pirkt realiai nemaciusharoldas888 rašė:Pasiziurekite ka jau pakankamai seniai siulo vokieciai isigyti.Ir kuo toliau tuo pigiau jos. Mano paskaiciavimu kaina su atsiuntimu iseitu apie 950Lt.
www.ebay.de
c20ne 93' - SOLD
-
xnonamex
- Entuziastas
- Vietovė: Accrington, Lancashire, England
garaziukas yraCalvin rašė:Idėja labai gera, manau ne tik pusdieni, bet ir visa savaitgalį rasčiau ką vln veiktxnonamex rašė:mano manymu geriausias variantas butu toks: jus uzsisakot pas mane angelus.. as juos padarau, o jus susimetat ant benzo ir visi norintys su viena masina atvaziuojat i vln.... pabusit pusdieni akropoly(as salia gyvenu) ir viskas bus sutvarkyta... ir nereikes niekam jaudintis del faru ar pinigu... zinoma pasitikejimas geras dalykas,bet kur sukasi pinigai... na patys suprantat...
Na o tai trečiąjai calei, su kuria atvazhiuotume, bus pas tavi galimybė išimti faras? Ta prasme garažiuką turi? Pageidautina, be papildomo mokesčio - na pats supranti ir taip benzas bei alus kiek dar kainuos
![]()
![]()
Juk tau irgi pelningas savaitgalis gautus
tai gal man imesk savo mobila i privata, nes apsiimciau ta zhygi organizuot, tuo labiau, jei uzhsiimi su diodais, gal sakau man dar papildoma darbuka uz extra cash padarytum?
P.S. o nuo ko tie diodai maitinasi? ta prasme jei pas mani prieshrukiniu net leshiu nera tik plastmasiniai dangteliai viduj, ar zhvies tos akeles? Jei klausimas kvailokas, juoktis nebutina, pats to neraukiu, taigi todel ir nesiruoshiu pats det