Vyras žmonai: - Kodėl tu niekada nedejuoji kada mes mylimės?
- Ar reikia? - atsako žmona, - na aš galiu, tu tik pasakyk kada.
Mylisi….
Žmona: - Ar jau dejuoti?
- Dar ne, - atsako vyras.
- Ar jau?
- Na dabar dejuok !
- Na ir gyvenimėlis, kaimynė su nauja mašina važiuoja, o aš vis su ta pačia gelda, kailiniai baigia nuplikti jau nekalbant apie batus praėjusio šimtmečio, man jau gėda ir į gatvę išeiti…
Ateina tėvai pirmą kartą iš vaikų darželio Petriuko pasiimti. žiūri- pirmajame aukšte kabo užrašas:,,GERI VAIKAI''.
-Ar čia mūsų Petriukas?
-Ne, aukščiau.
Kyla į antrą aukštą.Ten parašyta ,, blogi vaikai''.
-Ar čia mūsų Petriukas?
-Ne, aukščiau.
Trečiajame aukšte perskaito: ,,labai blogi vaikai''
-Ar čia mūsų Petriukas?
-Ne, dar akščiau.
Užlipa į palėpę, o ten parašyta ,,PETRIUKAS''.
Kaip žinia, seniausia profesija – prostitutės.
O antra pagal senumą – vagies.
O trečioji pagal senumą – politiko. Pastaroji susidarė iš pirmųjų dviejų.
Numirė vyras su žmona. Ateina į rojų: gražu, paukščiukai čiulba, angelėliai skraido, šilta, mokesčių nėra… Vyras kumšt žmonai į pašonę su alkūne: “Viskas per tavo sveiką maistą – jau prieš 20 metų galėjom čia būti!”
Petriukas pamokos metu tyliai pagadina orą. Visi vaikai raukydamiesi susigriebia už nosių ir smerkiančiais žvilgsniais varsto smirdalių. Neiškentusi smarvės mokytoja klausia:
- Paskutinį kartą klausiu, kieno čia darbas?
Nusikaltėlis nedrąsiai pakelia ranką:
- Aš!..
Vos gaudydama orą mokytoja šaukia:
- Nešdinkis lauk iš klasės, parše!
Petriukas išeidamas atsisuka į klasės draugus, parodo liežuvį ir sako:
- Pasirodo, kad sąžiningu būti kartais apsimoka!
Petriukas pakelia telefono ragelį:
- Alio?... Pakviesti tėtį?... O kas čia skambina?... Jo šefas? O kuris šefas? Ar tas, kuris paskutinis idiotas, ar tas, kuris durnių durnius?
Žmona sako savo vyrui:
-Mūsu gaidžiui teks nukirsti galvą,jis toks liūdnas
Vyras į tai:
-Manai gaidys taps linksmesnis?
Geležinkelio stotyje praneša: - Traukinis Maskva – Čiukotka išvyksta 12 valandą nuo antro kelio. Specialiai čiukčiams kartojame: traukinys Maskva – namo išvyksta nuo 3 ir 4 bėgio kai abi laikrodžio rodyklės bus viršuje
Atėjo Rusas, Anglas, ir Lietuvis į zoologijos sodą darbo ieškoti. Zoologijos sodo prižiūrėtojas sako:
- Eikit ir nudažykit dramblį raudonai.
Pirmas ėjo rusas. Dažė dažė o dramblys ėmė ir nuspyrė rusą.
Po to ėjo anglas. Dažė dažė o dramblys ėmė ir nuspyrė anglą.
Trečias ėjo lietuvis. Atėjo lietuvis prie dramblio ir įspyrė jam. Tas ir paraudonavo.
- Dabar, eikit prie dramblio ir išmokykite jį sakyti ,,taip'' ir ,,ne''.
Pirmas ėjo rusas.Tas sako drambliui:
- sakyk taip, sakyk ne. Tas tyli.
Po to ėjo anglas. Tas drambliui sako:
- Sakyk taip, sakyk ne. Tas tyli.
Trečias ėjo lietuvis. priėjo arčiau dramblio ir įspyrė drambliui.Lietuvis sako:
- Skaudėjo?
Dramblys sako:
- Taip.
- Nori dar?
- Ne !!!!!!!!
-- 05 Spa 2011, 11:42 --
- Aš nebuvau girtas!
- Žmogau, tu apkabinai mano senelį ir sakei: "Dumbldorai, tu grįžai."
- Aš nebuvau girtas!
- Žmogau, tu paėmei mano žiurkėną ir šaukei: "Pikačiū, aš renkuosi tave!"
- Aš nebuvau girtas!
- Žmogau, tu paėmei mano papūgėles, svaidei jas ir rėkei: "Angry birds! Angry birds!"
Blondinė gražiu nauju “mersu” važiuoja per raudoną šviesą ir žinoma, į jos mašiną įsirėžia “zapukas”. Blondinė išlipa iš savo mašinos ir, išsproginusi akis, taškydamasi seilėmis bei kitaip rodydama įniršį, eina prie “zapuko”. O iš “zapuko” išlipa senyvas dėdulė, kuris, blondinei dar nieko nespėjus pasakyti, liūdnai klausia:
- Panele, o jūs bent vairavimo egzamine esate buvusi?
- Taip, – užrėkia blondinė, – ir skirtingai nuo tavęs, daugybę kartų, ožy!!!
Važiuoja girtas bičas autobusu ir vapa:
- Oi, blogai man, blogai!
Galų gale jį supykina, šalia stovėjęs studentas stebi:
- Taip taip, juodi ikrai, alyvuogės, šampanas, lašiša... Nu nachui,blogai jam, bl*t!....
Prieina ežiukas prie mažo urvelio, įkiša į vidų galvą ir šaukia:
- Ochujei! Ochujei!
Iš urvelio iššoka kažkoks mažas, keistas ir labai susinervinęs žvėrelis, sucypia, trenkia letenėle ežiukui per snukutį ir nesavu balsu spiegia:
- Kiek kartų galiu kartoti!!! Oposumas aš!!! Oposumas!!!
-Nu, labas…
-Klausyk, turiu bėdą, gal padėsi?
-Kokios bėdos? Babkių reikia?
-Ne, supranti, mano sūnus baigė vidurinę ir dabar nei dirba, nei mokosi. Sėdi man ant sprando….Gal galėtum jį įdarbinti pas save? Supranti, noriu, kad jis pažintų gyvenimą, taip kaip aš - dirbtų ir užsidirbtų, gerai?
-Nu bičas, kokios problemos, tegul ateina pirmadieniais, mokėsiu po 1000 eurų per mėnesį.
-Ne, ne tai, Hari, aš noriu, kad jis iš tikro padirbėtų, nu, paprakaituotų, pasinervintų, ot taip kaip aš pradėjau.
-Nu, gerai bičas, tegu jis ateina antradieniais ir penktadieniais – gaus po 2000 eurų per mėnesį – tinka?
-Paklausyk, Hari, aš noriu, kad jis dirbtų kasdien nuo 8 iki 5 ir gautų po 600 litų per mėnesį.
-Nu, tada sunkiai. Matai, bičas, tokį darbą norint gaut, reikia aukštąjį baigti…
Užrašas gydytojo kabinete:
"Gėlių ir saldainių negeriu" ....
Blondinė, pusdienį važinėjusi po parduotuves, grįžta namo labai įsiaudrinusi ir pasakoja vyrui:
– Įsivaizduoji, brangusis, šiandien gatvėje sutikau Elis, su kuria nesimatėme visą amžinybę.
– Ir kaip ji gyvena? – gana abejingai palaiko pokalbį vyras.
– Ji gyvena gerai, bet štai abi mašinas teks atiduoti į metalo laužą.
Kalbasi du draugai:
-Girdėjai, Povilaitį pasodino į kalėjimą!
-Už ką?!
-Už sudegintus tiltus...
Blondinės:
– Einu vakar gatve, staiga prie manęs sustoja Žiguliai, atsidaro durelės ir nepažįstamas vyras kviečia pasivažinėti.
– Įsivaizduoji, koks akiplėša!
– Kodėl akiplėša?
– Viešpatie, būtum mačiusi jo butą…
Vaistinėje:
-Ar turite aktyvuotos anglies?
-Ne, pas mus tik neaktyvuota, bet jūs galite ją aktyvuoti, siųskite SMS numeriu 4242 įrašę žodį „Anglis“.