Mano Naujoji Calibra
Re: Mano Naujoji Calibra
+1 už stock lempas.
Jeigu taip svarbi svetima nuomonė,reikia Audi važinėti.Ir Balbierišky, ir Ramygaloj ir Kavarske būsi pagarboj,nes būsi kaip visi 
-
SanCalibro
- Pradedantysis
- Vietovė: Kupiskis-Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Tiesa sakai Ricco
Šiaip realiai mes esame visi badomi pirštais ir apjuokiami, kad važinėjame su calibrom ( tipo ubagu ferariais).... Kiek kartų savęs klausiau, kodėl žmonėms taip nepatinka calibros ir aplamai opeliai... Kodėl kiles toks idiotiškas posakis, kad opeliai taip rudyja, kad net miegot negali
, nors visi puikiai žinome, kad jie niekuo nelabiau rudyja nei visokie Golfai, pasatai ir kiti seni lavonai...
Pasakykit jūs man, kodėl yra toks nusistatymas? Kodėl Audi yra " Dieviškas" , "Idealus" auto, o Calibros ir kiti opeliai visiškai šūdai mūsų tautiečiu požiuriu?
Pasakykit jūs man, kodėl yra toks nusistatymas? Kodėl Audi yra " Dieviškas" , "Idealus" auto, o Calibros ir kiti opeliai visiškai šūdai mūsų tautiečiu požiuriu?
-
Magaiveris
- Klubo Narys
- Vietovė: Kaisiadorys
nes audi negenda. Niekada
-
SanCalibro
- Pradedantysis
Magaiveri, dėkui už faktą, kurį mes visi žinome
. Padiskutuokime geriau ta tema kitoje temoje
viewtopic.php?f=20&t=12200" onclick="window.open(this.href);return false;
O šią temą paliekam mano Calibrai
. Taigi norėčiau pasiteirauti visų, o ypatingai Kauniečių. Kiek kainuotų Galinio buferio paruošimas, ir perdažymas mano Calibros spalva? Buferį gausiu, reikia tik žinoti kas kaune apsiimtu man jį kokybiškai ir už priimtiną kainą nudažyti ir sutvakryti, kad beliktų tik užsidėti 
viewtopic.php?f=20&t=12200" onclick="window.open(this.href);return false;
O šią temą paliekam mano Calibrai
o nebandei savo spavos buferio paieskot ? nes galiniai daznai apysveikiai buna ko nepasakysi apie prieki
-
SanCalibro
- Pradedantysis
Nebandžiau, mintis gera tavo, bet kad spalva man tokia manau retesnė biski, tai sunkoka būtų rast. vat kokį raudoną arba juoda buferiuką, tai manau nesunku rasti
Jeigu kas nors užmatytu kur nors mano spalvos buferiuką, raštelkit
Už- gerą pasiūlytą variantą Alum pavaišinsiu 
o parduodu skilty kazkas uz alu panasios spalvos buferi atidavinejo ar ne ? isvis kokia cia spalva , violetine ar melyna ?
viewtopic.php?f=7&t=11966" onclick="window.open(this.href);return false; Turbut si turejai galvoje.
-
SanCalibro
- Pradedantysis
Ten kiek matau yra tamsiai mėlinas. Tokios spalvos buferiu manau nesunku būti rast, bet pas mane kazkokia idomi spalva. Tamsiai Mėlina su violetine maisyta..
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
NIEKADA NEATITAIKYSI DETALIU IDEALIAI NUO KITOS MASHINOS!!!
-
Magaiveris
- Klubo Narys
Tai tiesiog parasyk spalvos koda
-
SanCalibro
- Pradedantysis
Krax, tą žinau ir pats. Bet tokia kaip mano calibros spalva juk ne unikumas yra. Esu matęs vieną kitą, tokios spalvos calibrą autogide. Ir nors kitos tokios pat spalvos calibros detalės vis tiek kažkiek skirtusi dėl išblukimo, bet čia kalba eina juk ne apie dureles ar sparnus, bet apie buferius
. Manau Svarbiausia rasti tokia pačią spalvą,o jeigu ten ir pablukus skirtingai būtų, tai manau nerėžtu labai akies 
Man nedega rasti būtinai tokios spalvos buferius, bet būtų tiesiog paprasčiau
Šiaip niekas man neatsakė, kiek maždaug kainuotu paimti betkokios spalvos buferi ir padaryti jį tinkamą man? Veiksmas būtų kaune:)
Man nedega rasti būtinai tokios spalvos buferius, bet būtų tiesiog paprasčiau
Šiaip niekas man neatsakė, kiek maždaug kainuotu paimti betkokios spalvos buferi ir padaryti jį tinkamą man? Veiksmas būtų kaune:)
detale 150-200 litu
Sveikinu įsigijus retos spalvos calibra
Jei teisingai įžiūriu spalvą tai čia vadinamasis Mėlynas perlamutras. Tamsoj ji mėlyna ant saulės violetinė
Visi bent jau man aiškina, kad dalių tokiai įtin sunku rasti 
Daliu tai nesunku rast kaip ir kitai eilinei kalibrai, bet kad cia ieskot dviracio kai jis surastas. Nori normalaus vaizdo dazai, o ne zaidi su "tokios pat spalvos" dalimis.
Aš ir turėjau galvoje, kad tokios spalvos mažai 
Man atrodo tu kalbi apie "Neptune torquise mica" spalvą, t.y. tamsiai žalia-mėlyna / violetinė, tokios spalvos buvo mano automobiliukas, bent kiek įžvelgiu iš foto, tai nėra ta spalva. Na nebent yra kažkas panašaus ir su šia ryškesne mėlyna spalva.mycka rašė:Sveikinu įsigijus retos spalvos calibraJei teisingai įžiūriu spalvą tai čia vadinamasis Mėlynas perlamutras. Tamsoj ji mėlyna ant saulės violetinė
Visi bent jau man aiškina, kad dalių tokiai įtin sunku rasti
-
Magaiveris
- Klubo Narys
Nu blm koda parasyk spalvos
paciam idomu pasidare, nes is kalbu tai galvoju, kad vienodas turim
-
SanCalibro
- Pradedantysis
Kodas E286 
Tada sumaišiau 
-
SanCalibro
- Pradedantysis
Na kagi, imamės turlingo atsikratymo darbų
Galinės lempos jau pakeistos į Stockines ( Galų gale pats supratau, jog buvote teisūs- originalai gražiausi ), Galinis buferis jau yra, beliko nusipirkti priekinį, tik vat klausimas toks iškilo. Ar calibrų buferiai visų metų vienodi ? Apart to, kad pas naujesnes jas yra tas Opel zenkliukas per voduri ? Ar į senos calibors buferi tiktų atskirai įsidėti tą ženkliuką ? 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Kiek esu apsviestas siuo klausimu, tai viskas turi tikti.