Mano Naujoji Calibra

Čia galite talpinti tik calibrų foto.
SanCalibro
Pradedantysis
Vietovė: Kupiskis-Kaunas
Kontaktinė informacija:

Mano Naujoji Calibra

Standartinė SanCalibro »

Taigi, po savo pirmosios Calibros skaudžios netekties, įsigijau naująją Calibrą ir nusprendžiau duoti ją jūsų teismui :D

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Apie auto:
Metai: 96/03
Variklis: C20Ne Benzas/dujos
Yra: Kondicionierius, borto kompas ir visi kiti navarotai...
Rudžių praktiškai nėra. Aplamai, kėbulas geras. Dugnas bei vidinė kėbulo dalis ištepta smala.
Auto rieda išties smagiai, nepalyginsi su savo senute calibra :)

Taigi, ką manote apie mano mašiniuką? :) Jei kas domina galite klausti.
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Re: Mano Naujoji Calibra

Standartinė vvaidukss »

drakonas !!!!!
Aušrytė
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Aušrytė »

Sek Vaiduk jo pavyzdžiu...šaunuolis, kad stengiesi :good:
caliberis
Entuziastas
Vietovė: alytus

Standartinė caliberis »

na del automobilio metu tai viskas gerai :) o kas ant to buferio ?:D
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

cia is to tipo .. "norejau tiuning bamperiu su nasrais visokiais, tai emiau ir pasidariau is to kas yra " ...as manau kad seimininkas dabartinis tokia ja nusipirko , tai butu pasiulymas juos pasikeist i padorius, o visa kita tai normalu
SanCalibro
Pradedantysis
Kontaktinė informacija:

Standartinė SanCalibro »

Užpraeitas jos savininkas buvo kažkoks raudonos spalvos ir grotelių manijakas ir išdarkė šią calibra taip, kad neduok dieve... Taip kaip ji atrodo dabar dar palyginus labai gerai. Dirbau visą savaitę, kol ją padariau bent jau tokią.

Štai pasigrožėkite kaip ji atrodė kai tik nusipirkau :D ( buvo net gėda namo man važiuot :D)

Paveikslėlis
Iš vieno šono matosi bandė daryt ralio bolidą ar dar ka nors.. :D Nulupau visus lipdukus ir poto dar visa dieną tryniau klijus...
Paveikslėlis
Spoileris belenkoks... Gerai kad ant galo dar nebuvo ženkliuko 4x4 TWIN TURBO :D. Valytuvas galinis matosi irgi žmogui buvo nereikalingas... Vietoj jo įdėtas kažkoks šūdas- tiūningo dalis :D

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Tiurlingo tiurlingas... Salonas ištepliotas raudonais dažais, Voltmetras su tepelo matuokliu įgrūsti vietoj peciuko grotelių viduryje belenkaip... Iš šonu klijai išbėgę, ant viršaus dar šlangos gabalas užklijuotas, kad paslėptų dalį tų klijų :D

Taigi, kadangi turiu savo senaja calibrą, tai ryžausi pirkti šią vien dėl tokios puikios komplektacijos ( apie kokią ir svajojau), gražios spalvos ir gerų jos metų :) Persimečiau iš savo senutės valytuvus, Priekinę panelę, Saloną, ratus ir dabar jau gražu žiūrėt :)
Va tik tik tie Buferiai... Išpradžų negalėjau net pats į juos žiūrėt, bet prie priekinio pripratau ir bent jau man visai puse velnio žiūrisi dabar jis :) . O Galinį tai taip ir galvoju, reikės keist, nes negana to kad padarytas tiuningas iš nieko, bet dar ir nekokybiškai...

Už tokią kainą gavęs tokį mašiniūką tikrai nesigailiu. Susitvarkysiu ir turėsiu Puikią, gražią, tvarkingą calibrą ;)
NightBoy
Klubo Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Oi sita labai gerai atsimenu is autogido :mrgreen: nu saunu kad aptampei ir isgelbejai :D
caliberis
Entuziastas

Standartinė caliberis »

tiuningas :D blexa jai plaukt nemoki tai i vandeni nereik lipt, tai cia tas pats :D bet saunuolis kad kazka panasaus i masina darai ;)
Ricco
Veteranas

Standartinė Ricco »

O tai kaip čia rieda geriau?Gal tiesiog atpratai nuo teisingos mašinos :)
Bet tai kiek darbo reikėjo idėti,kad atstatyti kaip buvo.Ir sėdynes išimti,iršonus ,ir lubas,vairą nuimti,laidų kibirą perjungti...
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

visos paneles juk nebutina keist, nes ten tik dalim dazyta matos, bent jau man taip atrodo
Magaiveris
Klubo Narys
Vietovė: Kaisiadorys

Standartinė Magaiveris »

Na ka, liko pakeist bamperius ir galines lempas, nes dabar tai tikrai vaizdas baisus...
Ricco
Veteranas

Standartinė Ricco »

Taip,lempos-nelabai limpa.Ant kokios sidabrinės ar baltos auto būtų super
SanCalibro
Pradedantysis
Kontaktinė informacija:

Standartinė SanCalibro »

Taip Paneles visos visai nereikėjo lupt, keičiau tik tas dalis, bet ten prichimicinta juodai buvo... Nulauzytos peciuko sklendes ir t,t. teko savo viską persidėt :) Na dėl buferiu aš jums pritariu. Keisiu, juos, bet lempos tai man gražu... Nežinau kodėl jūms ne :) Aplamai visiems kas buvo apžiūrėt mašinos lempos labai patiko, o ir naktį labai gražiai jos atrodo :)

O dėl riedėjimo, tai nzn, tikrai komforto daugiau, kazkaip smagiai plaukia, tik vat traukos maziau nei pas senute man... :( Senoji su dujom tiesiog skrisdavo :D
Magaiveris
Klubo Narys

Standartinė Magaiveris »

Nu nezinau, tokios lempos negali tikt jokiai calibros spalvai, nes jos isvis netinka calibrai. Apskritai calibros stockines lempos yra pacios graziausios, tiek priekines tiek galines, todel nematau prasmes ju i kazka keisti...
O tie kas apziurinejo tavo lempas itariu, kad su calibrom nieko bendro neturejo... Nes tikrai lempos slykscios ir jei uzdetum stockines vaizdas butu teisingas, nes dabar paduoda labai pigia isvaizda
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Gera pradzia puse darbo. liko nuimt buferius ir pakiest lempas. Sias parduok, pasitaupyk, ir jei jau taip nori ju tuning ale, yra zymei grazesniu.
Ricco
Veteranas

Standartinė Ricco »

Esu matęs baisiau.Juoda Calibra ir va tokios tik pageltusios galinės lempos.
Tai gal ir apetitas skiriasi senos ir naujos?Skirtingai skrenda-skirtingai srebia...
deivideliux
Klubo Narys
Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė deivideliux »

Tikrai neblogas variantas. :good: O priekini ir galini bamperi verkiant reikia keisti i normalu ir neisdrakoninta stock bamperi. :) Na o lempos, tai kiekvieno skonio reikalas...man nei jos baisios, nei grazios, nors pats geriau isideciau stock. :)
SanCalibro
Pradedantysis
Kontaktinė informacija:

Standartinė SanCalibro »

Gaila abu mano senosios Calibros Bamperiai po avarijos sudraskyti... :( Dėl buferiu pritariu, nors iš bėdos su priekiniu dar važinėt galėčiau. O lempos tai taip. Skonio reikalas čia. Turiu aš pora porų stockinių lempų. Kol kas visiems patinka dabartinės lempos ir man pačiam jos patinka, bet jei atsiras daugiau taip priešiškai nusiteikusių prieš tas lempas kaip jūs, tai reiks kažką galvot... :D
caliberis
Entuziastas

Standartinė caliberis »

tai geriau isvis be buferiu nei su tokiais :D jai ne paslaptis kiek mokejai?
Anticitizen
Entuziastas

Standartinė Anticitizen »

na jai jau reikia tau daugiau nuomoniu kaip paskatinimo, dek stock lempas, bus tikrai graziau ;]
Ricco
Veteranas

Standartinė Ricco »

Palikti tas pačias!Originalios labai jau senamadiškos.Galima šitas pamėginti kokia plėvele patamsinti
Magaiveris
Klubo Narys

Standartinė Magaiveris »

Is sudo vasko neisspausi
Tomasv20
Klubo Narys

Standartinė Tomasv20 »

nekreipk demesio i kitu snekas del automobilio isores, daryk taip kaip Tau paciam patinka. visiem neitiksi, o sau gali :)
SanCalibro
Pradedantysis
Kontaktinė informacija:

Standartinė SanCalibro »

caliberis rašė:tai geriau isvis be buferiu nei su tokiais :D jai ne paslaptis kiek mokejai?
Mokėjau 2.3k :) Žinoma nemažai dar reikėjo ir reikės pakeisti dalių, bet kai turiu savo senaji donora, tai nėra jokių bėdų. Džiaugiuosi neatsidžiaugiu už tokią sumą tokį mašiniuką gavęs :)

Tomasv20, tu teisus esi, svarbu pačiam gražu, bet žinai jei poto pirštais bado tie kiti, tai nemalonu ir pačiam važiuot...
MAZYLIS
Klubo Narys
Vietovė: KLP

Standartinė MAZYLIS »

raudonu laku dar gali pamegint lempas galines nupust
Atsakyti