kaip zinia pardaviau calibra, taciau likau istikimas Opel markes automobiliams ir pasirinkau sau jaunesniaja calibros sese astra coupe. Astra coupe 2.2 (z22se) varikliuku, pasirinkau toki varikli su Nave rekomendacijomis
Jaunesnioji sese Astra
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
Jaunesnioji sese Astra
Sveiki,
kaip zinia pardaviau calibra, taciau likau istikimas Opel markes automobiliams ir pasirinkau sau jaunesniaja calibros sese astra coupe. Astra coupe 2.2 (z22se) varikliuku, pasirinkau toki varikli su Nave rekomendacijomis
Jei poto kazkam bus idomu galesiu padaryti kazkokius palyginimus/ispudzius/skirtumus su calibra
O pirmai pradziai paprastos foto Jusu teismui, veliau draugas pazadejo padet padaryt siokia tokia sesija su rimtesne technika

Re: Jaunesnioji sese Astra
Neblogas pirkinukas..Kokie ateities planai? 
-
popcys
- Veteranas
Pradzioj kaip ir kiekvienai masinai, paruosti normaliam eksplotavimui ir visus minusiukus pasalinti
Ta praejau, vaziuokle perkraciau, visokiu smulkmeneliu pakeiciau, skyscius visus pakeiciau, Dabar liko salona nusisveisti pilnai (prisipirkau visokiu visokiausiu priemoniu pabandymui ), nes ale buvo visa masina prirukyta zoles, turbut vokietukas megdavo duma uztraukti
O poto jau bus matyt kaip patiks man sita masina, jei patiks seks daug visokiu pakeitimu 
be pilno cheminio,kvapu neisnaikinsi
grazi astra 
astra lieka astra ...
Vaiduks +1
O siaip grazi auto, tik tas raudonas salonas... Skonio reikalas. Grandine keitei jau?
O siaip grazi auto, tik tas raudonas salonas... Skonio reikalas. Grandine keitei jau?
-
popcys
- Veteranas
Vaiduks: astra lieka astra, o calibra lieka 20 metu senumo automobiliu
calibros norejau, deja perversk kad ir 6 autogido puslapius, nevienos nera padoraus stovio
Nave: salonas man labiausiai ir patiko, del jo susitaikiau net su juoda spalva
Ale jei ne turbo variantas, tai dazniausiai skurlinis languotas baisus salonas buna
Grandines pakeisti nespejau, niekaip neprisiruosiu i vilniu pavaziuoti siam tikslui, nes keisti planuoju autodinoj
Beto norisi bent pora tukstanciu pravaziuoti ir issitikinti kad kitu defektu nera, kad nebutu bereikalingas grandines keitimas
Beja ar ne is taves teko girdet, kad kazkoks tavo pazystamas ar kaimynas eksplotuoja toki varikli ilgai ir nuobodziai be grandines keitimo? 
Nave: salonas man labiausiai ir patiko, del jo susitaikiau net su juoda spalva
na ir kas kas 20 metu senumo, bet as jau 5 metai su virs vairuoju savaja ir ji vis dar man grazi....yra tu calibru tik kiekvieno skonis savaip iskreiptas
Mano tevukas, o ne pazystamas
Vienas vienintelis dalykas - auto is salono buvo pirkta. 6 ar 7 metai jau ir viskas OK.
Su situ motoru atsargiai tik reikia - stenkis ne perkaitint ir jokiu budu negazuok ant salto. O toliau visa kita turi but gerai, jei geros bukles paemei
Tiesa del Caly tai zinai.. Kas iesko tas ir randa. As kazkaip radau pusetinos bukles caly tarp tu 6-iu autogido puslapiu
Su situ motoru atsargiai tik reikia - stenkis ne perkaitint ir jokiu budu negazuok ant salto. O toliau visa kita turi but gerai, jei geros bukles paemei
Tiesa del Caly tai zinai.. Kas iesko tas ir randa. As kazkaip radau pusetinos bukles caly tarp tu 6-iu autogido puslapiu
tai visgi paemei ta ylu666 ? beje mano draugas turi astra bet ne turbo o 1.8 ir su raudonu salionu
ai ten kzkokia bertone edition
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
visiems artistams "the Astra Coupé and the Astra Cabrio, both of them designed and built by Bertone"
as ne zinovas tai ir nesakau kad viskas ka girdejau ira tiesa
-
popcys
- Veteranas
Jos visos bertone, bet jei buciau parases astra coupe bertone, tai butu mane akmenim uzmete
nes ale astru savininkai megsta paberzti, kad si astra yra bertone
Kad i 1.8 idetas toks salonas nestebuklas ir nemarijos apsireiskimas, tiesiog pirmo savininko igeidis, jei siuloma buvo papildomos irangos sarase 
Nave: del situ dalyku viskas aisku, as salto variklio jokio nepjauciau ir apskritai as nelenktyninkas, tiesiog norisi kazkokio geresnio torko 2-4 k apsisukimu diapazone
Labai domina kokia rida tavo tevukas iveike per tuos 7 metus be grandines keitimo ir kodel nekeicia, taip rizikuoja, nes mol opel centre man pasake kad resursas 100 k ir atia
Kas del calibra tai zinai, niekas nemaiso ieskoti cali turint astra, pala pala, kartais ar pats netokiu keliu ir pasukai, ieskojai calibra, nusipirkai astra ir po 3 metu vel calibra
Beja autoparkas nesuviena masina ant galvos jau nenaujove

-- 18 08 , 2011 00:51:42 --
Del iskreipto skonio, nu gincykis kiek nori as ieskojau gerai islaikyto stoko, dabar permeskim pasiulymus, pacios brangiausios calibros visos tiuninguotos, jei taip galima pavadinti, o visos kitos supuvusios ir uzmustos
Is ju pasitaike viena gal normalesne ir nave savanaudis iskart pasisavino
Yra ir kitu kriteriju, del kuriu tau issakiau savo pozicija ankstesnese temose. Beja as calibra bendroje sumoje isturejau 8 metus 
Nave: del situ dalyku viskas aisku, as salto variklio jokio nepjauciau ir apskritai as nelenktyninkas, tiesiog norisi kazkokio geresnio torko 2-4 k apsisukimu diapazone
-- 18 08 , 2011 00:51:42 --
Saunuolis, kad 5 metus vairuoji, spaudziu desinevvaidukss rašė:na ir kas kas 20 metu senumo, bet as jau 5 metai su virs vairuoju savaja ir ji vis dar man grazi....yra tu calibru tik kiekvieno skonis savaip iskreiptas
gerai bent tiek kad likai prie opelio, uztai tau as galiu desne paspaust, bet calibra matomai nera taip giliai sirdi kaip kitiems
Prasuko tai net nzn. ~120-140k man rodos, na kazka ~20k km per metus jis padaro. O kad 100k km ir ate ate pirma karta girdziu.

Taipvvaidukss rašė:tai visgi paemei ta ylu666 ?
kiek matem ja su kolegom draguose tai mums nelabia atrode kad veikia 4x4, tai kaip ten yra is tikruju ?
Veikia, bet yra kitu niuansu su ja. Anyway tema ne apie mano caly, todel baigiam OT 
-
Magaiveris
- Klubo Narys
- Vietovė: Kaisiadorys
Grazi astra, reikia dropo 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
- Kontaktinė informacija:
Ziauriai grazi Astra! 
-
popcys
- Veteranas
Sveiki susiduriau su idomiu faktu
Vaziuoju sau vaziuoju ir girdziu kaip stabdziai cypcioja, ale nekreipiau didelio demesio, nes ant laisvo rieda pakankamai normaliai, taciau gryzes namo palieciau stabdziu diskus ir visi keturi stabdziu diskai (tiek priekiniai tiek galiniai, pakankamai karsti, net labai karsti). Na mesos kaip matosi kaladese dar yra, primeciau kad suportas uzstrigo, bet visi keturi?
Kur pradeti ieskoti problemos, nejau lupti visus keturis suportus ir restauruoti. Man si operacija nebaisi, bet siuo metu labai reikalinga masina ir nera laiko tuom uzsiimti
Stabdziu skystis nekeistas apie 4 metus, jei tam turi itakos, bet nuo keitimo nuvaziuota apie 70-80k km:)
greiciau kaladziu medziaga lieva
man buvo panasi problema bet ne opel'iui, kaltas buvo pagrindinis stabdziu cilindras.
na man biski cypia nes cilindriukas hujovai vaiksto bet esu irgi girdejes kad daug nuo kaladeliu priklauso, bet jei tau pradzioj to nebuvo tai nelinkciau kaltint kaladeliu