perdarau i ANGELEYES

Viskas apie išorės tuning'ą.
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

Mux rašė:o vectrai 2000`inej angelo akis galima padaryt?
Taigi pas vectra reflektorinis zibintas, ant ko tu ziedus kabinsi? :)
Zinoma, kad galima, bet atrodys tikrai IDIOTISKAI.
blue_angel
Klubo ex-Narys
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

Calvin rašė:Liaaaadas noriu noriu noriu! Reik planuot zhygi i Vln. Kiek supratau tau reikia faras ishlupt ir atvezt? A jos lengvai ishsiima, nesu to dares..?:roll:
Susimetam ir vezam abu :twisted:
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

Standartinė CalibriS »

blue_angel rašė:
Calvin rašė:Liaaaadas noriu noriu noriu! Reik planuot zhygi i Vln. Kiek supratau tau reikia faras ishlupt ir atvezt? A jos lengvai ishsiima, nesu to dares..?:roll:
Susimetam ir vezam abu :twisted:
idekite i autobusa tas faras susitrakite ir juk jis nuves i ta vilniu :wink:
as is viln.bamperi parsigabenau 8)
blue_angel
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

O jei lempas nuves ne ten kur reikia? :) 800 nesinoretu moketi :D
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

galesimsusimest, tik kai jau suplanuosiu žygį į vln susikontaktinsim.. Bet man faras teks išsilupt pačiam vln, bo kaip aš nuvažiuosiu :lol:
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
blue_angel
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

Pas mane faros biski pasivilusios ir idomiai pakabintos :? Reiks paklausti ar eitu graziai isimti :roll:
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Maks
Klubo ex-Narys

Standartinė Maks »

Calvin rašė:galesimsusimest, tik kai jau suplanuosiu žygį į vln susikontaktinsim.. Bet man faras teks išsilupt pačiam vln, bo kaip aš nuvažiuosiu :lol:
o man irgi rejkia i vilniu.busiu trecias kuris susimes su jumis: :lol:
eigu jus nieko pries :twisted:
blue_angel
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė blue_angel »

E, o grupem taikomos nuolaidos del akiu? :twisted:
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
xnonamex
Entuziastas
Vietovė: Accrington, Lancashire, England

Standartinė xnonamex »

jos atsisuka 3 ar keturiais varztais... reikia nuimti priekini bamperi
xnonamex
Entuziastas

Standartinė xnonamex »

grupem netaikomos,nes manau kaina ir taip yra tikrai nedidele... o gal norit pabandyti rasti pigiau???? :lol: visi kontaktai i xnonamex@one.lt
CalibriS
Klubo Narys

Standartinė CalibriS »

blue_angel rašė:O jei lempas nuves ne ten kur reikia? :) 800 nesinoretu moketi :D

o kur tu randi dar tokias kainas uz faras 800lt :shock:
na tai juk reikia susitrarti su xnonamex beto kiek zinau vilniuje viena autobuso stotis :?
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

pigiau as galiu pasiulyti, bet tik pacius angel eye ziedelius, be montavimo.
Isideti reiktu paciam, nesudetinga. 4vnt. angel eye calibrai ziedeliu komplektas 89Lt pas mane, arba 100Lt. su montavimu pas xnonamex =)
xnonamex
Entuziastas

Standartinė xnonamex »

mano manymu geriausias variantas butu toks: jus uzsisakot pas mane angelus.. as juos padarau, o jus susimetat ant benzo ir visi norintys su viena masina atvaziuojat i vln.... pabusit pusdieni akropoly :lol: (as salia gyvenu) ir viskas bus sutvarkyta... ir nereikes niekam jaudintis del faru ar pinigu... zinoma pasitikejimas geras dalykas,bet kur sukasi pinigai... na patys suprantat... 8)
xnonamex
Entuziastas

Standartinė xnonamex »

calibra rašė:pigiau as galiu pasiulyti, bet tik pacius angel eye ziedelius, be montavimo.
Isideti reiktu paciam, nesudetinga. 4vnt. angel eye calibrai ziedeliu komplektas 89Lt pas mane, arba 100Lt. su montavimu pas xnonamex =)
gal turi savo darbu foto? butu idomu...
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

xnonamex rašė:gal turi savo darbu foto? butu idomu...
Kam tau, vis tiek nepirksi.

p.s. o del konkurencijos tai neperezhyvaj, jei ka, pas tave uzsakymus outsource'insiu :)))
xnonamex
Entuziastas

Standartinė xnonamex »

as delto nepergyvenu...manau del 11lt nelabai kas nores terliotis rankas,tuo labiau, kad darant pirma karta tikrai buciau nepagailejes ir 20lt... :lol: o prasau foto,nes kolkas siulai "kate maise", juk nemanau kad galutiniai musu variantai bus 100% vienodi.. galbut Tu padarai zymiai geriau... leidziam norintiems pasirinkti tai kas jiems geriausia ir graziausia... kolkas be foto manau nesi man stiprus konkurentas...
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

xnonamex rašė:as delto nepergyvenu...manau del 11lt nelabai kas nores terliotis rankas,tuo labiau, kad darant pirma karta tikrai buciau nepagailejes ir 20lt... :lol: o prasau foto,nes kolkas siulai "kate maise", juk nemanau kad galutiniai musu variantai bus 100% vienodi.. galbut Tu padarai zymiai geriau... leidziam norintiems pasirinkti tai kas jiems geriausia ir graziausia... kolkas be
Tikriausiai nesu, nes NEKONKURUOJU. Butu reikalas "ishstumti" arba principo reikalas "laimeti", pasiulyciau uz 20Lt. angel eyes su ishsamia montavimo instrukcija (bet be montavimo) + pristatymo islaidos pristatant i bet kuri miesta. Manau uzsisakiusiu pas tave, svelniai tariant, butu neypach daug. Juolab, kai savikaina... diodas nuo 60ct. iki 6Lt. + keturiems ziedeliams "medziaga" nuo 6 iki 12lt.

Jei ka, as tuo neuzsiimu ir su tuo savo pajamu nesieju. Jei bus norinciu duoti man i letena 89Lt. uz tai, kad pashildysiu ir sulenksiu vamzdeli iki reikiamo diametro bei su drimeriu supjaustysiu - as ne pries, taciau ranku ardydamas bamperi, nuiminedamas zibinta - nesitepsiu =)
xnonamex rašė: foto manau nesi man stiprus konkurentas...
buksuoji...

p.s. relax, niekas is taves VERSLO neatimineja.
xnonamex
Entuziastas

Standartinė xnonamex »

tai kaip supratau foto angelsu uz 20lt nepamatysim...
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

xnonamex rašė:tai kaip supratau foto angelsu uz 20lt nepamatysim...
Jei perki, parodau. Duodi man nurodytus 89Lt (o ne 20 - gal su skaitymu problemos?), gauni keturis vnt. supjaustytu ziedeliu. Kokybe, prizadu, bus neblogesne nei tavuju. Deal?

p.s. o gal geriau tiesiog surasyti, kur pirkti medziagas ir kiek jos kainuoja, parasyti gamybos buda ir tegul patys zmones gaminasi... =)
xnonamex
Entuziastas

Standartinė xnonamex »

calibra rašė:
xnonamex rašė:tai kaip supratau foto angelsu uz 20lt nepamatysim...
Jei perki, parodau. Duodi man nurodytus 89Lt (o ne 20 - gal su skaitymu problemos?), gauni keturis vnt. supjaustytu ziedeliu. Kokybe, prizadu, bus neblogesne nei tavuju. Deal?

p.s. o gal geriau tiesiog surasyti, kur pirkti medziagas ir kiek jos kainuoja, parasyti gamybos buda ir tegul patys zmones gaminasi... =)
vamzdelis senukuose - 6lt
diodai (priklauso nuo spalvos) ~3 - 6lt vnt... isviso 8 diodai
laidai...
izoliacija....
folija...

o procesas toks: sulenki ikaitinta vamzdeli,istatai diodus,padarai ipjovas ir sumontuoji visa sistema faroj... paparasta kaip 2x2 :lol:
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

xnonamex rašė: vamzdelis senukuose - 6lt
diodai (priklauso nuo spalvos) ~3 - 6lt vnt... isviso 8 diodai
laidai...
izoliacija....
folija...

o procesas toks: sulenki ikaitinta vamzdeli,istatai diodus,padarai ipjovas ir sumontuoji visa sistema faroj... paparasta kaip 2x2 :lol:
Gal kazka painioju, bet apie tuos senukuose kazkas turejo neigiamu atsiliepimu. Is VTT (statybos aleja, Vilniuje Ukmerges gatveje salia senuku prekybos centro) galima nusipirkti vamzdeli po 3lt/vnt. is kurio iseina nuo 1 iki 2 "ziedu", priklausomai nuo to, kokio ilgio bus ziedas.

Diodus galima pirkti Lemonoje (Kubiliaus g.) arba Evitoje, kaina nuo 60ct. iki 6Lt. Diodu skaiciu jau parasei.

Gamybos procesa irgi aprasei, i detales siame forume nesileisiu =)
CalibriS
Klubo Narys

Standartinė CalibriS »

ai karoce nesipjaukit cia kaip suo su kate vieno diodo kaina melino 2lt raudono ,geltono,0,5ct va jum kainos diodu pas mus mzk o sostineje tokios kosmines kainos kad as gerau patilesiu 8)
sestokas
Klubo ex-Narys
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė sestokas »

vau man patinka kaip jus susipykot ir viska issipasakojot :roll: reiks turbut paciam pradet gamintis :lol: gal dar foto imeskit kaip kas tai isvis jega butu :lol: :lol: :lol:
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

pasiskaiciau gaminimo isntrukcija (kuria detaliai aptare du klubo nariai),taip kad vyrai jei kam rejkia ,veskit faras,darysiu po 88lt :D :D :D

P.s. mano kainos kolkas maziausios... :D :D :D
2 p.s. nenustebciau jei uz pusvalandzio atsiras dar vienas "engelu darytojas" uz mazesne kaina.... :D :D :D
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
xnonamex
Entuziastas

Standartinė xnonamex »

siaip linku su gamybos procesais ir tuom ka papasakojom tikrai yra pakankamai net ir siame forume... visa esme yra smulkmenose kuriu cia neperskaitet... pabandykit pamatysit :lol:
Atsakyti