nebenoriu po 10 metu buti nariu. Aciu senai gerai gvardijai

Calibra club diskusijos.
Atsakyti
serik222
Klubo Narys
Vietovė: vilnius/lazdynai

nebenoriu po 10 metu buti nariu. Aciu senai gerai gvardijai

Standartinė serik222 »

Po tokiu nesamoniu, ka padare su mano pasiulymu apie GM, valdzia, isstoju is klubo.
Visu pirma labai patiko tema apie GM. uzmuse ne tas dalykas kad pasiulyma ignuoravo, kazkodel dingo ir balsavimas, galu gale be perspejimo tema uzdaryta, neduota zmonems pasirinkt, ir galu gale VIETA JAU PASIRINKTA , IR KAIP KRAX PARASE JAU NUSPRESTA.

Nebenoriu buti nariu sio klubo, kur daromos sios nesamones. to labaiu jau ir calibros nebeturiu.

Jai ir si tema bus pasalinta, arba uzdaryta, moderatoriai tik parodys savo silpnibe.
Paskutinį kartą redagavo serik222 30 Lap 2011, 14:40. Iš viso redaguota 1 kartą.
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Re: nebenoriu po 10 metu buti nariu. Aciu seniai gerai gvard

Standartinė krax »

serikai,be reikalo puti drambli.
visu pirma pats matai,kad zmoniu balsavusiu uz tavo sodyba 5-6 zmones.
manes asmniskai tas pasiulymas irgi netenkina.
tradiciskai GM'as budavo per zolines,o dabar siulai rugseji - nei sis,nei tas.
serik222
Klubo Narys

Standartinė serik222 »

su reikalu ! prasau moderatoriu pakeisti mano statusa. man reikalingas tik forumas pardavimams. daugiau niekas nedomina. seniai maciau sia situacija, truko geros progos.
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė vvaidukss »

na cia tikrai jau negraziai darai....nors as ir ne pats protingiausis ir ismaniausias bet cia rimtai atrodo vaikiskai elgiesi, jei jau nepavyko prastumt savo sodybos gm'ui tai meskit mane is klubo....sorry bet ....gi zmones renkas ir stengias kuo pigiau , gi ne visi mes pinigais apsale ...
serik222
Klubo Narys

Standartinė serik222 »

man nereikia prastumt. kol svarstem jau atidaves kitiems. tuo visu kuo gauni uz 1000 lt , tai tokiu kainu nera. norejau tiesiog suburt kluba geroje vietoje. bet ir ne apie tai. o tu mokink savo vaikus kaip jiems elgtys.
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė vvaidukss »

geriau jau butum parases kad pakeiskit statusa nes nebeturiu calibros o dabar .....
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

As irgi esu svarstes jau tokia galimybe isstoti is klubo, ypac po Trakuose pridarytu nesamoniu :roll: Bet tada supratau viena dalyka, jei padarai kazka negero tai geriau padaryti tris gerus darbus ir atpirkti savo geda, nei dar bjauriau pasitraukti.
Serikai tavo situacija nera tokia bloga!Pilnai tave suprantu, tikrai nenoriu, kad pasisalintum is sio draugu rato tik del sios priezasties. Manau mes su Calvinu ir kitais senbuviais ir taip rasim progos atvykti pas tave i sodyba iskelti po taure, bet nenoreciau, kad jei vieta butu kita nebepamatysim daugiau taves!!! Per daug atidavem sitiem automobiliam, per daug praleista puikaus laiko su klubu, per daug apskritai visko yra praeityje, kad save taip istrinti, tu esi paprasciausiai dalis viso to... Ir nenoreciau kaip kad kiti kad isnyktum...
serik222
Klubo Narys

Standartinė serik222 »

Rolka, o to ir nebus tikiosi kad prarasiu draugus is sio klubo. as tiesiog nebenoriu buti sio klubo nariu. tokiu koks jisai pasidare. apie metus skaiciau foruma, temas, ir supratau kad tiesiog reikejo tokio momento .
is forumo nepabiegsiu, ligiai taip pat kaip daugumos draugu turiu telefono numerius.
O kaip Jonce sake, istikruju, galim pas mane susiburti ir mazesne, bet kur kas geresne kompanija.
ir dar karta, pinigai, arba butinai mano vieta cia ne esme. cia tiesiog buvo paskutinis lasas. tipo ne reikia rodyt nej iniciativos, arba kaz ka tokio. ira valdzia, jinai ir sprendzia, o uzdarus mano tema , be perspejimo ir aplamai be balsavimo ( nors ir nesvarbu kokia butu vieta) , kazka kvepia baltarusijos rezimu....
Atsakyti