kieno cali pardavime?

Blevyzgos apie viską kas netinka kitur.
Atsakyti
Vytautas88
Veteranas
Vietovė: Panevėžys-Kaunas

Re: kieno cali pardavime?

Standartinė Vytautas88 »

Nave rašė:Nepyk numesiu savo trigrasi.
Butu tavo caly atpyderastinta ir gerai atrodytu (kaip pvz Vaido, Povilo, Tornado) tai vazinetum ir butu man tas pats "moralinis pasenimas" ir butu man tas pats "modelio reputacija".
Ir prie noro galima ir ta sena nevalinanti NE pakeist i kazka labiau vaziuojancio. Taip sakant tik noro reikalas.
Nėr čia ko pykt. Tiesiog man ta mašina yra visiška seniena, aš su ja jau atvažinėjau savo ir tiek. 4 metai ant vienos mašinos užsisėst yra jau labai daug :) Kitas nusipirkęs galbūt džiaugsis, jam bus nauja (t.y. ką tik nupirkta) mašina.
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

juokas ima kai cia bando visi savo tiesas irodyt :D
taip vytautas yra teisus automobilis yra moraliskai pasenes, kaip ir dauguma kitu pvz.: kregzde ir kiti to laiko automobiliai...

lygiai taip pat as irgi noreciau pakeist i naujesni taciau ...

kaip minejo MoS viska galima pakeist... tik ar tam yra noro ir finansiniu galimybiu.

p.s. ateis tas laikas kai cali bus eksliuzymas kaip dabar manta monza ascona b, taciau to dar reikes sulaukt ;)

p.p.s. darant kaip sau tiketis, kad kas sumokes tai ka tu investavai yra tiesiog naivu.
ir siaip jau, investicija i automobili yra nuostolinga (apie kai kuriuos gaintojsu ir modelisu galim ir neuzsimint ;) )

p.p.p.s. atsinaujint reikai, tik, kad istikimiesiems Opel Calibra vairuotojams nera i ka... na bent kol kas ;)
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė vvaidukss »

man tai net graudu klausytis kaip stumia ant calibros kad moraliskai pasenes modelis, visuomenes poziuris nekoks....cia tiesiog visuomene supuvus yra ....uz tokias kalbas as net bana deciau...mano kad ir papuvus pagriuvus bet as vaziuoju ir dziaugiuos, man netgi smagu prie jos krapstytis kai kas sugenda....o ta is gargzdu bent jau is isores tai normaliai atrodo, zinau tik tiek kad buvo kazkadaise raudona stokine, daznai matoma draguose ir draguoja neretai, bahuriukas kazkada zadejo net i meeta atlekt bet taip ir nedaleke
kestukasss22
Entuziastas
Vietovė: Druskininkai

Standartinė kestukasss22 »

vaidi,blin, auksiniai zodziai,cia taip yra :friends: :good: mano ir parudijus viska,kaip eiline auto,bet as dziaugiuosa Ja turedamas,savaja Cali :drivingred:
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

as kad ir kiek besinervuociau kad ir kokiu triperiu ja isvadinciau(nu kai koks varztas neatsisuka) bet ji man vistiek patinka, bet apie pardavima kalbant jei nenori litu prarast tai nusipirkes pavazinejai ir parduok, kitaip tai ....
Anticitizen
Entuziastas

Standartinė Anticitizen »

nu ta ylu 666 kur irmscher, draguose kai buvo, labai nekoki ispudi paliko.. sukosi tik priekiniai ratai, o ir netrauke isvis.
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

Tu visiems detum bana jei tik galetum, butent todel kogero niekad ir negalesi. Bet apie supuvusia visuomene nereikia blablabla, tau visu pirma niekas nestume ant tos calibros, buvo net pabrezta kad patys geriausi prisiminimai yra, bet jei nesi supuvuse visuomene tai pagalvok apie pasenusias technologijas, dideles kuro sanaudas, gamtiniu istekliu bereikalinga niokojima ir atmosferos tersima, apie galimybe numusti pestyji ir suzeisti, apie galimybe paciam isgyventi avarijos metu, o gal apie tai masto tik supuvusi visuomene, turbut per ta supuvusia visuomene Zenevos parodoj nebuvo calibros su LPG o buvo elektromobiliai. ZMones buna bent 3 skirtingu tipu, su nuostalgija prisirisantis prie daigtus, gyvenantis praeitim ir zengiantis zingniu zingsnin, megstantis permainas, siekiantys kazko naujo, turintys ambiciju, jei tu manai kad tai yra supuves zmogus, tai labai klįsti :) Isimink viena paprasta tiesa, niekad ir niekur nebuna paciu paciausiu, geru geriausiu, viskas su savo niuansais, taip kad pasirinkdamas naujaja astra coupe arba pacia naujausia astra coupe as nemanau darydamas kazkokia labai didele esmine klaida.

Siuliuciau nusiraminti, suvalgyti bulviu plokstainio ir toliau testi tema apie kieno cali pardavime ;)
Nave
Veteranas
Vietovė: Sostine

Standartinė Nave »

Am hebra jei nesunku tai kas ka zino apie ta YLU 666 mestelkit i pm. Nes kaip ir sutarta sestadieni ja apziuret - kuo daugiau info tuo geriau :)
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Ricco »

Labai siulyčiau pasivažinėti su kokia naujoviška mašina.prieš perkant naują.Taip pat pasidomėti detalių,remonto kaina.Pinigai kišenę drasko?PRAEIS!
suNNy
Klubo Narė
Vietovė: Mažeikiai

Standartinė suNNy »

Dochturbo rašė:šeštadienį mačiau sunny calibrą judant nuo plungės link telšių paskui tarp šventosios ir palangos ir jei gerai girdėjau ji kretingoj db atsidūrė :roll:
kai judejo nuo plunges link telsiu, tai vaziavo matyt uzregistruot :drivingred: as kiek zinau, ji plungej, bet ka gali zinot...
MAZYLIS
Klubo Narys
Vietovė: KLP

Standartinė MAZYLIS »

ta 666 calibra atrodo tikrai gerai, tiek is arti, tiek is tolo. Be ratu ir be mages jei pigiau atiduoda, tai tikrai labai geras ir retas variantas :!: is technines puses viskas sutvarkoma juk 8) man tokia butu papuolus tam tikru metu, nebuciau tiek su savaja zaides :D
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

Cia kaip suprantu Nave ilgai norejes calibra turbo, taciau nupirkes astra, bandai atsigriebti ir paragauti 4x4 skonio, pasigrozeti irmscher apdaila? cia juk tame suo pakastas? :) pagal skelbima automobilis atrodo vertas siulomu pinigu, taciau gasdina, kad turejo 5 savininkus. Manau vienas bent is ju tikrai buvo musu forume ir kas nors ji pazysta, tai jam paskambinus ir pakalbejus, gal pasakytu esminius trukumus ir ivardytu kebulo bukle ;)
krax
Klubo Narys
Vietovė: Honolulu
Kontaktinė informacija:

Standartinė krax »

manau jei moS'as ja nusipirks,bus giliai man tas pats kiek ten savininku buvo ar 5 ar 10,vistiek is jos tik kebulas teliks :D
Nave
Veteranas

Standartinė Nave »

Krax'as minti pagavo :good: Man realiai reik tik gero, nesupuvusio 4x4 kebulo. Bet jeigu ten viskas kitkas "miortva" tai nesinori moket kokiu 3,5 vien uz kebula. Blogiausia yra tai kad as pats iki spalio men. isvykes is Lietuvos ir tik palikau atspausdinta skelbima ir pinigus tevukui kad ja apziuretu. O pirkt masina vien is foto man nepatinka :)

2 popcys: Suo pakastas tame, kad man visada butent Calibra buvo svajoniu automobilis ir pagaliau atsirado galimybes pradet kazka idomesnio lipdyt. O beto Astra uzp13so negyvai :lol:Tiek kiek i ja per 3m. sudeta buciau nusipirkes lizingu 3-er coupe is salono jau. Ir nebutu vargo su ta masina.
popcys
Veteranas

Standartinė popcys »

jei tik del kebulo atsarginis variantas dar butu viliaus baltoji calibra, juk ji irgi buvus turbo, o ir stovis kiek ejo suprasti geras :) Tik aisku tos masinos kaina stipriai perdeta, palyginus su juodaja kurioje gauni 4x4, dohc ir irmscher ;)

http://www.autogidas.lt/skelbimai/opel- ... 17452.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Beto kaip supratau galutine kaina numusai iki 3.5Lt? :) O dar tu baik, nes as pats zvalgausi i astra coupe turbo, o tu mane cia gasdini kad tokia ziauri pinigu rijykla :D Beja sudomino sita, ar cia bugeris opc, ar kazkoks kitoks nesuprantu?

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Nave
Veteranas

Standartinė Nave »

Viliaus Calibra seniai zinoma, bet su kaina persistenge veikejas. Jeigu nukris iki tiek uz kiek pats Vilius ja pardave, tai atsidurs ji pas mane!

Del astros - kol nepradedi lyst prie jos su visokiom nesamonem (ale modint) tol jokia ten ne pinigu rijykla. Masina kaip masina. Mano atveju tai ten juodoji skyle pinigams. Viena is priezasciu kodel noriu Calibros tai nes atsibodo kist i masina kuri ne visai man patinka ;)

O ta kur numetei man linka tai paprasta Astra Coupe turbo su uzdetu OPC buferiu. Replika ar originalas neisivaizduoju.

Anyway baigiam OT, visgi tema ne apie Astras ar kiek pinigu i kur sukista. Jei dar kas ka zinot apie ta YLU tai mano PM atviras :)
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Kas del mano, tai mokekit 2k lt jei be lietu ratu. Nedaugiau. Kebula teks nemazai tvarkyt, ir kapota keist manau isvis. Nors tema sneketa persneketa simta kart jau ;)
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

popcys rašė:Tu visiems detum bana jei tik galetum, butent todel kogero niekad ir negalesi. Bet apie supuvusia visuomene nereikia blablabla, tau visu pirma niekas nestume ant tos calibros, buvo net pabrezta kad patys geriausi prisiminimai yra, bet jei nesi supuvuse visuomene tai pagalvok apie pasenusias technologijas, dideles kuro sanaudas, gamtiniu istekliu bereikalinga niokojima ir atmosferos tersima, apie galimybe numusti pestyji ir suzeisti, apie galimybe paciam isgyventi avarijos metu, o gal apie tai masto tik supuvusi visuomene, turbut per ta supuvusia visuomene Zenevos parodoj nebuvo calibros su LPG o buvo elektromobiliai. ZMones buna bent 3 skirtingu tipu, su nuostalgija prisirisantis prie daigtus, gyvenantis praeitim ir zengiantis zingniu zingsnin, megstantis permainas, siekiantys kazko naujo, turintys ambiciju, jei tu manai kad tai yra supuves zmogus, tai labai klįsti :) Isimink viena paprasta tiesa, niekad ir niekur nebuna paciu paciausiu, geru geriausiu, viskas su savo niuansais, taip kad pasirinkdamas naujaja astra coupe arba pacia naujausia astra coupe as nemanau darydamas kazkokia labai didele esmine klaida.

Siuliuciau nusiraminti, suvalgyti bulviu plokstainio ir toliau testi tema apie kieno cali pardavime ;)
kugeli kept neturiu salygu bendrike gyvenant...cia nebesigilininat ir visa kita norejau tik tavo nuomonei paoponuoti kad zmogus sako masina moraliskai ir visaip kaip ten jam pasenusi o jau toliau sako kad patys geriausi prisiminimai, nu man tai nesirisa niekaip...o del bano as turejau omeny kad jei jau taip stumia ant cales tai kam jam cia lankytis, as manau kad cia renkasi tie zmones kuriems calibra buvo yra ir bus ! as pasakiau viskas , tema baigta!
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

Mano opelis iškeliavo į Dzūkiją :)
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

tikekimes ne pacukai nupirko ?
kestukasss22
Entuziastas
Vietovė: Druskininkai

Standartinė kestukasss22 »

i kuri miesta iskelevo?is kokio miesto tu pats?
Vytautas88
Veteranas

Standartinė Vytautas88 »

Ne, rimtas žmogus pajamė. Sakė žemins, dės ratus ir t.t. Iš Alytaus. Pats šiandien nusipirkau aubi turbo :)
Ali_G
Entuziastas
Vietovė: -----------

Standartinė Ali_G »

gal S2 ? :)
Nave
Veteranas

Standartinė Nave »

krax rašė:manau jei moS'as ja nusipirks,bus giliai man tas pats kiek ten savininku buvo ar 5 ar 10,vistiek is jos tik kebulas teliks :D
Jau pas mane :) Didelis dekui Povilui (calibra) kad padejo mano tevukui ja apziuret ir nuderet kaina :)
vvaidukss
Klubo Narys

Standartinė vvaidukss »

i teisingas rankas manau papuole ....dar vienas is calibros i audi.....
Atsakyti