nepasijungia prie kompo
nepasijungia prie kompo
sveiki fanai! zodziu bandziau pats pasijungt prie kompo, nepawyko, nuwariau pas pazistama i serwisa ir ten ta pati beda, pajunge kompo fiske taciau neaptinka diagnostikos .... kame beda? gal esate su tuo susidure kas? 
Re: nepasijungia prie kompo
na, man taip nebuvo, bet daug kas net neuzsiema del to, kad automobilis per senas...
o bandei pats nuskaityt klaidas?
o bandei pats nuskaityt klaidas?
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
As ir i viena servisa variau savo calibras pastoviai, tai irgi sunkiai norejo imt patikrinti, turejo kazkoki specialiai laida persidare, issitrauke is rusio vos ne, nes standartiniai netikdavo 
nebandziau
nesusipratau cali pats neseniai isigyjau ikisau nemazai nes wiska sutwarkiau, o wat su diagnostika tai beda.. pajunginet tj pajunginejo man pries akis, wiska kep rekiant.. taciau tep kompas masinos neaptiko.. o kep paciam galima pasijungt?kas daret?
gal kiti siulymai yra?
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
Opelio metai ir motoras koks?
Turiu op-com. Prie 8v variklio prisijungiau be problemų aišku reikia adapterio iš obd2 jungties į adll jungtį kuri eina calibrose bet su juo nieko mandro ten nenuveiksi nes mašina senų metų tai praktiškai tik tas pačias klaidas nusiskaityti gali ką galima ir su paprastu laideliu ar savaržėle padaryti. O pvz ant mano turbininės irgi kažkodėl nepavyko prisijungti 
2.0ltr dohc c20xe pas mane