Duju kvapas

Su dujine įranga ir jos eksploatavimu bei susijusiomis problemomis klausimai.
Atsakyti
ore
Entuziastas
Vietovė: Siauliai

Duju kvapas

Standartinė ore »

Sveiki. Po ziemos pradejo man smirdet dujom salone, kai prasidarai langa, ne tik pro langa, bet ir pro liuka smirdi kai vaziuoji, jei ji pradarai nors siek tiek. Po kapotu duju niekur neleidzia, is baliono taip pat neleidzia, o kai uzkuri ir prasidarai langa nesmirdi, kol nepradedi vaziuot. Po kapotu uzkurtai taip pat nesmirdi. Pas dujininkus buvau nieko gudro nepasake, sako gal is kamino leidzia, bet buvau ant duobes uzvaziaves, glusas sveikas. Taip pat dujininkas misini sureguliavo, ale pades, bet nepadejo. Tai kame problema gali but :?: :(
upgiveup
Veteranas
Vietovė: kaimo rajonas

Re: Duju kvapas

Standartinė upgiveup »

Pasiziurek ar gerai uzsidaro bagazines dangtis,nes vaziuojint atidarytu dangciu visas dujas meta atgal i salona.
ore
Entuziastas

Standartinė ore »

Dangtis tai tikrai gerai uzdarytas. Ir siaip sakiau jog kol langu nepradarai, nera to kvapo, tai dangtis ne prie ko. :)
upgiveup
Veteranas
Vietovė: kaimo rajonas

Standartinė upgiveup »

Gal ipilimas bagazinei? Jeigu ne tada gali buti kad dujas leidzia per vamzdeli.
ore
Entuziastas

Standartinė ore »

Ipilimas lauke. Dbr issiaiskinau, kad ir benzinas smirdi, ne tik dujos.Greiciausiai ne visas kuras sudega ir smirdi. Vaziuosiu vakare zvakes pasikeist ir bus matyt pades ar ne.
ore
Entuziastas

Standartinė ore »

Zvakes nepadejo, toliau ziuresiu tarpine gal ten kas blogai.
Tarpine ir visas glusas tvarkoj. Ant gluso bega antifrizas, gal del to ir smirda. Savaitgali bus aisku, kai sutvarkysiu. O gal kas susidure buvot su sita problema ?
TANKYSTAS
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas

Standartinė TANKYSTAS »

Taip, pas mane smirda ne tik salone, bet ir nuo masinos per 5 metrus. Bet man man tas pats.
Terror
Naujokas
Vietovė: Šakiai

Standartinė Terror »

Nekurent naujos temos šiandien istiko dvi problemos,viena is ju teko virint prie variklio skyriaus viena varztely nusukta ir per ziopluma neatjungem akumo,po virinimo masina nesikure ant duju,negriebe(bendzas atjungtas)tikrinom kibirkstis yra,balionas taksi(veikia)uztempus iskarto uzsikure bet pradejo siaubingai smirdet is po kapoto,nerizikavau ir iskarto uzgesinau,kapotas kolkas uztriges,ryt bandysim atkelt,kokiu turit pasiulymu del kurimosi?gal kokia rele ar saugiklis nusprogo?
Digitus
Klubo Narys
Vietovė: Kaisiadorys

Standartinė Digitus »

del virinimo nieko neturejo buti kiek kartu buvo virinta mano masina ir nieko nenutiko neatjungus akumo... o del neuzsikurimo gal tiesiog uzsisiurbe ir tiek...
Terror
Naujokas
Vietovė: Šakiai

Standartinė Terror »

Masina uzsikure bet kurent ant duju po virinimo sukasi ir siurbliukas bake,gal rele siurblio uzsitrumpino?kur ji yra?siuo metu isemiau saugikly siurbliuko
Justas
Veteranas
Vietovė: Kaunas

Standartinė Justas »

siurblis ir turi suktis,joks dujininkas jo neatjungineja :D
Atsakyti