Tomo FrankenCalibra
Re: Tomo calibra
vien del vaizdo rizikuot stabdziais, o ir tas vaizdas nekoks... cia taspas kaip kad su markeriu protektoriu nusipiesciau ant padagu ir lekciau sau laimingas 
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
ko jus cia dabar gincijates?
Jau pasaket kad negerai, ir viskas, o cia dar gincijates toliau. Vieniem grazu ir naudinga, kietiem ne. Jeigu diskas issitaskys, taigi ne jus uzsimusit 
niekas cia ir ne sigincija.
mintis destom 
ne vien vaizdas, susikraipo ne taip greit.Danius rašė:vien del vaizdo rizikuot stabdziais, o ir tas vaizdas nekoks... cia taspas kaip kad su markeriu protektoriu nusipiesciau ant padagu ir lekciau sau laimingas
chebra, atsibodo apie tuos diskus. gal gana? 
jo, gana apie tapati.
ale kai padangos plikos 
juokauju.
grazi ta tavo calike.
juokauju.
grazi ta tavo calike.
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
baiget pezet savo niekam neidomia nuomone apie diskus?
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
del to civico kur nepagauni niekaip, man rodos ten sitas civicas buvo http://www.autogidas.lt/skelbimai/honda ... 36397.html" onclick="window.open(this.href);return false;, todel nesistebek, kad nejo tau jo pagauti, i ji irgi sukista litu yra. paskirstymo velenas bisimoto stovi. ypurskimo kolikas skunk2, kevlarine kobra, stumai kiti, ismetimo kolikas, ismetimas ir t.t. ;]
labai panasus, bet turbut ne sitas civic'as 
paskutini karta kai su juo draginau, buvau uzsimetes r14 ratus, tai skirtumas buvo tikrai nedidelis. gal dar reikejo is bagazines svori ismest ir vaziuot vienam, tai gal butume ir lygiai atvaziave
paskutini karta kai su juo draginau, buvau uzsimetes r14 ratus, tai skirtumas buvo tikrai nedidelis. gal dar reikejo is bagazines svori ismest ir vaziuot vienam, tai gal butume ir lygiai atvaziave
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
as ziurejau pagal lipala ant lango, ant to su kuriuo draginai toks pat lipalas toi pacioi vietoi. nors jo, subine ne tokia to civico ir su kuriuo draginai nera bisimoto lipalo ant duru, bet labai panasus ir is kauno 
nu, gali but 
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
kaip ir minejo kolega daug duoda ir tarpine.seip cali traukia gerai,ypac c20xe,bet kad civika pagausi tai nlb tikiu,nebent kazka bursi pas save.probe kiek teko matyt ir paciam dragint su ja tai nevalina,su savo c20ne duriau 2.0l probe laisvai.neseniai nusivyliau audi 90 coupe,prie akropolio ja isdulkinau su savo kibiru TDI 81kw.ernix rašė:hm idomiai...net pagal gamintoju brasiuras ji turetu pirmauti 1s iki 100km/h... butu labai idomu sudraginti, del sportinio intereso... nes asmeniskai buvau uzkroves malku aparatams su gerokai didesne galia negu tie 120kw...
draugas turi gonda civic su crx 1.6 dohc varikliuku, ten apie 96kw stock'a, jam be sansu mane pagaut per drago trasa keleta korpusu imciau. o tas juodas vtec'as, ir speju dar kazkas idomesnio ten 
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
Kuria Honda tavo draugas turi? Mano draugas irgi turi Honda Civic su tuo paciu varikliu, tik jis pilnai viska savom rankom perrinkes ir su dohc Calibra as pries ji drage pralaimedavau, nes tas jo variklis pilnai gyvas, o Civik juk zymiai lengvesnis uz Calibra.
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
kivis su 96kw drasiai palieka calibra c20xe
pats ne karta buvau gaves malku nuo draugelio crx'o su 1.6. mano variklis gyvas, traukia gerai, dauguma masinu palieku gale
na kol vazynejau 
nzn kiek tas variklis gyvas, bet kompresija tai gera, po 14 visuose cilindruose. nzn kaip su tom hondom, tik zinau, kad jas sunku pagaut...
Tai ko dar galima noret is hondos (skarbonkes su ratais)
bet su ta trenkusis kur nors tj nematau sansu neistikst, sorry uz ot bet nekenciu gondu
Tiesa, maciau neseniai gera skelbima autogide, atejai Tomai i prota ir parduodi ta boingo spoileri nuo savo cali
Tiesa, maciau neseniai gera skelbima autogide, atejai Tomai i prota ir parduodi ta boingo spoileri nuo savo cali
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Tas spoileris jau laaabai seniai skelbimuose. 
laaaabai seniai buvau nevartes autogido 
-
Rocco_
- Veteranas
- Vietovė: Majamis - Kaunas - Londonas
kapsuke atsirado kivis juodas,kazin ne tas pats kur gavai liet i kupra
ten burtas stipriais jis
-- 2011 05 20, 19:51:04 --
-- 2011 05 20, 19:51:04 --
saviski noreciau pradziai pasitikrinti su c20ne.Arturas18 rašė:kivis su 96kw drasiai palieka calibra c20xepats ne karta buvau gaves malku nuo draugelio crx'o su 1.6. mano variklis gyvas, traukia gerai, dauguma masinu palieku gale
na kol vazynejau
hondos labai "astriai" vaziuoja, todel ir sunku jas pagauti, bet kas liecia greiti virs 130km/h is ju jau ne kazi kas.Tomasv20 rašė:nzn kiek tas variklis gyvas, bet kompresija tai gera, po 14 visuose cilindruose. nzn kaip su tom hondom, tik zinau, kad jas sunku pagaut...
del probes nezinau,daug kam jos nevaziuoja, na bent pas mane skrieja neblogai, daug kam dar toli iki jos. nebent as kazko nezinau apie savaja, kas jai buvo daryta.
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
Ziauru OffTopica jus jau cia darot su tom Hondom ir pagaliais.
masiniukas atiduotas dazymui