Kokias dujas patartumete deti i calibra 16v
Re: Kokias dujas patartumete deti i calibra 16v
a pas mane buvo dvieju jauciu todel ir nieko gero nebuvo:)
pas mane ir is pradziu brokuotas buvo tai nuvariau atgal ir keite kita maisituva
O kiek mokejai?
pries 4metus 1100lt
Aisku o kaip Doch varykliai laiko su dujom? 
visa ta laika atvaziavau nebuvo bedos tik laidus ir kriske turi prisiziuret nes suvis nemalonus
nzn nuo kokio auto net zinok, ten tox standartinis atsimenu probe turejau tai irgi tox pat buvo apvalus su vienu iejimu tik slanga reikejo biski perdaryt su stiklo klijais iklijuot ji ten viduj ir pan
manau po sfi deze dar geriau turetu buti nes kai ant benzo perjungi, kai maisituvas slangoj stovi, tai ziaurei stabdo jamamo oro srauta ir gaunas kad permazai oro pajama benzu vaziuojant. na ben kazkas panasaus 
Tai jo o gal pats turi toki maisituva parduoti?
senai garaze besirausiau, gal kas pan metos, reix pazet bet jauciu nlb
na va tipo kazkas tokio panasaus pas mane buvo http://img3.imageshack.us/img3/9256/60922397.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Gerai paziurek gal ir metos kur. 
cia nesamone padaryta, taip but negali
cia nete radau fotke kazko panasaus kas pas mane
kazkokiai audinei dare cia, pas mane panasus principas i ta slanga kur eina nuo srauto matuokles i sfi deze idetas maisituvas ir visx ir vaziuoja kuo puikiausiai ir visx oki
p
zinau ir as kad kaskas panasiai dedas nu reiks ieskotis tokio maisituvo 
Yra beda idejau dujas pirmos kartos i doch ir bendzu ant laisvu nedirba lyg ir riebus misinys pasidare...
maisiklio skyle per maza,arba kazkur nesandaru tarp matuokles ir sfi dezes
tai va kad visur sandaru, tai manau gali del apsauginio vostuvo but, o kur dar i doch dedama apsuginis vostuvas? as ideau pris sfi deze.
-
sestokas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: vilnius
- Kontaktinė informacija:
i toki varikli tik 4 kartos ipurskimas dedeasi. taip galima det ir 1 kartos bet anksciau ar veliau pasigailesit. suvis tikrai kada nors bus va tada ir prasides problemos. sfi dezes neapsaugos joks apsauginis voztuvas. su tuo voztuvu galima tik oro srauto matuokle apsaugot. jei jau nusprendet vazinet su 1 kartos, tai maisytuvas tik po sfi deze su 2 slangu padavimais. 1 dujom kita laisviems sukiams pajungt. as pats su tokiu varikliu eksperimentavau pora metu ir galiausiai kai sulaukiau didelio boom isidejau ipurskima. gerai kad suvis buvo netoli namu tai vietoj susiremontavau. o jei bus kur nors keli. kai sugadinta sfi deze, oro srauto matuokle, laisvu sukiu voztuvas. tai va paskaiciuokit gal geriau is kart det 4 kartos ir ramiai vazinet. beja kodel maisytuvas po sfi deze? ats: kuo arciau isiurbimo kolektoriaus bus maisytuvas tuo silpnesnis suvis bus.