Borto kompiuteris
Man tai būtų gaila pusę atlyginimo išleisti benzui. Buvo benzas - suvažinėdavau per mėnesį du bakus benzo mieste, plius dar kiek į užmiestį išlėkt reikia pas tėvus ar kur prie jūros.... dabar mieste suvažinėju du bakus dujų, plius tos kelionės kurnors toliau... pinigų sumos išleidžiamos degalams sumažėjo gan ženkliai. Geriau aš už tuos papildomus 200 Lt nueisiu i klubą, ar šiaip išleisiu savo malonumui. Mašina man nėra laisvalaikio praleidimo priemonė.[/quote]
puse atlyginimo ir man butu gaila isleisti ant benzo:)
puse atlyginimo ir man butu gaila isleisti ant benzo:)
Man tai būtų gaila pusę atlyginimo išleisti benzui. Buvo benzas - suvažinėdavau per mėnesį du bakus benzo mieste, plius dar kiek į užmiestį išlėkt reikia pas tėvus ar kur prie jūros.... dabar mieste suvažinėju du bakus dujų, plius tos kelionės kurnors toliau... pinigų sumos išleidžiamos degalams sumažėjo gan ženkliai. Geriau aš už tuos papildomus 200 Lt nueisiu i klubą, ar šiaip išleisiu savo malonumui. Mašina man nėra laisvalaikio praleidimo priemonė.[/quote]
man irgi puse butu gaila isleisti:)
geriau Jus man pasakytkit kiek turi rodyti kompas
O apie tai kas geriau dujos ar benzas galima sukurti kita foruma
man irgi puse butu gaila isleisti:)
geriau Jus man pasakytkit kiek turi rodyti kompas
O apie tai kas geriau dujos ar benzas galima sukurti kita foruma
[quote="Nitro"]garantuotai ne tos ;] arba kokia oro srauto matuoklė grybauja. Pas mane 9 l/h dar nemačiau kad rodytų. nebent iki redline'o išsukus gal :/
beje prasitestuok tuos du mygtukus laikydamas - kokį kodą rodys.[/quote]
Na pries tai buvo kompas tai jsi rode 1.5-1.6 ant laisvu, taciau kai salta pakildavo iki 6-7... Ir dabar nuo salcio priklauso, taciau kai pasildai kelias min viskas nukrenta.
Reiks prasitestuoti, taciau reiktu kad ir dar kazkas patikrintu kokius kaicius rodo...
beje prasitestuok tuos du mygtukus laikydamas - kokį kodą rodys.[/quote]
Na pries tai buvo kompas tai jsi rode 1.5-1.6 ant laisvu, taciau kai salta pakildavo iki 6-7... Ir dabar nuo salcio priklauso, taciau kai pasildai kelias min viskas nukrenta.
Reiks prasitestuoti, taciau reiktu kad ir dar kazkas patikrintu kokius kaicius rodo...
-
win2k3
- Pradedantysis
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Tie migtukai yra prie rankinio? Kazi ar ivyks stebuklas ir display perodys ka, bet galesiu pameginti ir as. O kaip cia, 20l - 135km, tai jauciu per daug...Saulius rašė:Davai buk draugas pratestuok ka pas tave rodo kompas, kai ikisi rakteli pasuki, bet dar nuzvedus nuspausk tuos 2 kompo mygtukus ir palaikyk aie 30 sek. tada ismes tam tikrus zymejimus.win2k3 rašė:Na su mano pirmu vaziavimu po miesta, tai ~20l - 135 km
aciu:)
Opel Calibra, 1991, 8v, 114HP.
Tie migtukai yra prie rankinio? Kazi ar ivyks stebuklas ir display perodys ka, bet galesiu pameginti ir as. O kaip cia, 20l - 135km, tai jauciu per daug...[/quote]
jeigu turi omenyje duju tai nera taip ir daug kaip mieste. man asmeniskai apie 13-14 mieste benzo ryja ziema. 100km...
o tie mygtukai tai taip 2 dydeli mygtukai - prie rankinio
jeigu turi omenyje duju tai nera taip ir daug kaip mieste. man asmeniskai apie 13-14 mieste benzo ryja ziema. 100km...
o tie mygtukai tai taip 2 dydeli mygtukai - prie rankinio
na pas kiekvieną savi prioritetai... O dėl išlėkimo į orą - tam yra elektromagnetinai vožtuvai, už-darantys dujų padavimą kai to nereikia.naujokė rašė:Geriau aš už tuos papildomus 200 Lt nueisiu i klubą, ar šiaip išleisiu savo malonumui. Mašina man nėra laisvalaikio praleidimo priemonė
2 Nitro zinai jau geriau moketi tais 200lt daugiau bet bent jau masina ne taip droziasi, ir nors nera baimes kad susidauzus su kita gali islekti i ora paskraidyti
Nieko nenoriu izeisti, bet ziuriu popsas madingas JUODAI =)naujokė rašė:2 Nitro zinai jau geriau moketi tais 200lt daugiau bet bent jau masina ne taip droziasi, ir nors nera baimes kad susidauzus su kita gali islekti i ora paskraidyti
Kazkada cia neseniai primetem su bendradarbiu, kad per pora metu vazinejant dujomis (automobilis volvo s80 su sekvencine duju iranga), buvo sutaupyta ne maziau trecdalio automobilio kainos. Jokiu papildomu islaidu variklio remontui ar kitam remontui, kuri galima butu susieti su duju, kaip kuro, naudojimu - nebuvo. Tai kur tas drozhimasis? Ar dar reikia pavazineti 10m., kad kazka firminiam servise koks nors wizard'as pastebetu?
Ir siaip, iki 4500-5000rpm vaziuoja taip pat, kaip su benzinu, virs - kiek silpniau, bet labai panasiai (idomu, kiek % viso laiko, kuri vaziuoji su auto, vaziuoji virs 5000rpm?). Tuo tarpu sanaudu iki 12ltr. duju, vidutiniskai, lyginant su 12ltr. benzino - skaiciuokit patys.
Velgi, jau buvo rasyta, bet dar karta (pagal draudimo kompanijos duomenis) : "tik 1-2% is visu uzsidegusiu automobiliu uzsidega del netvarkingos duju irangos". Taigi, spreskit patys.
Taip pat man neaisku, kodel per avarija su dujomis turetu buti pavojingiau, nei su benzinu? Kiek pamenu, per paskutini pusmeti ivykusias kelias avarijas kai uzsidege automobiliai (viena ju Kauno raj., kita Vilniuje) ir sudege zmones, automobiliai buvo su benzino iranga.
Suprasciau, jei butu keliamas klausimas "ar apsimoka vazineti dujomis", tada nera vieningo atsakymo, diskutuotinas dalykas (vieniem apsimoka, kitiems ne, kaip kas supranta "apsimoka", kiek kas vazineja ir t.t.). Bet del kitu dalyku, tai...