Zalos atlyginimas

Viskas, kas netelpa i kitų sub'ų temas arba tiesiog nežinai kur klausti.
Atsakyti
tipas
Pradedantysis
Vietovė: beveik skuodas

Zalos atlyginimas

Standartinė tipas »

Sveiki ,
Vienu zodziu taip , siandien mazeikiuose sudauze mano calibryte , as nekaltas , masina sudauzyta nepataisomai , dabar galvoju ko galima tiketis is draudimo . Bijau , kad nieko daug nemokes , masina visgi sena (91-06) , bet tvarkinga , buvo mylima ir priziureta , gal kam yra buve taip , kazi kiek mazdaug gausiu ?
Sorry jei kam sis klausimas pasirodys durnas , bet tiesiog esu pasimetes ir mastau kaip cia kas gausis . Beto gal kas zino per koki laika jie privalo su manim atsiskaityt ?
Ricco
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Re: Zalos atlyginimas

Standartinė Ricco »

Sudauze tiuninguota,PERDAZYTA 2 golfa.Savininkas gavo ar ne 2000lt (tiksliai nepamenu,bet tikrai juokingai mazai) .Bijau,kad bus panasiai :x
upgiveup
Veteranas
Vietovė: kaimo rajonas

Standartinė upgiveup »

Ziurint kas per draudimas,man uz suwaryta sona 1,6k paskaiciawo :D ps. Gal bamperis kuris sveikas? Jei taip tai rezerwuoju! :D
Justas
Veteranas
Vietovė: Kaunas

Standartinė Justas »

kas masina daryta nesvarbu,skaiciuoja pagal rinkos kaina,75% jos ima,plius dar visokios nesamones
gytiss
Entuziastas
Vietovė: Klaipėda

Standartinė gytiss »

Lietuvos draudimas 91m Calibra ivertino 2200lt ismokejo 1460lt. Sugadinta nepataisomai :bad:
Anticitizen
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Anticitizen »

man bta uz galini bamperi sudauzyta, galine panele ilinkuse ir uz sudauzyta galine lempa ismokejo 50% nes abipuse kalte ir gavosi 490lt. bet su tuo kur vertina ir derejomes, tai taip ir gavos. ai dar spoileris apsibraize vos vos, net nelabai matos, bet jis kazka sake, kad cia ne jiem priklauso styling dalys, bet man rodos vistiek irase ir ji.
tipas
Pradedantysis

Standartinė tipas »

Viskas aisku .
Kazkur musu tinklapio temose skaiciau , kad rinkos kaina jie skaiciuoja pagal autogida , autopliusa , tai gal kas galit imeskit savo kalaites ant pardavimo tik su geresnem kainom :D gal pakils bendra rinkos verte , mano calyte 91m 2,0 85kW . Aciu :)
MAZYLIS
Klubo Narys
Vietovė: KLP

Standartinė MAZYLIS »

:D :D
Foxeris
Naujokas

Standartinė Foxeris »

Bet nezinau jei jie tikrina pagal autogidus ir pliusus tai totoli nesamone kas cia per rinka,pas viena bus primeskim 91m. bet grabas paskutinis antras vel toks pats kainos suzemintos o pas kazkuri bus normaliai islaikyta.Man buvo su astra taip.O seip tai dar nuo draudimo priklauso PVZ kaip visi zinom nu jau tas BTA kad ji kur velnias su visais darbuotojais atsimenu apsidraudziau o kai vienas ivykis buvo ir priejome net iki teismo,tai teisme dede polycnikas sako tu gal patilek o tai uzkabinsim tave del draudimo bus liudna,aisku sakojausi tai kai uzkabino tai tas draudimas-kaip ir nebedraudimas :D

Seip sakyciau jei turi kokia pazystama advokate zinancia apie tokius atvejus vertetu pasikonsultuot,kad neliktum suvisiskom kapeikom :)
gytiss
Entuziastas

Standartinė gytiss »

niekas neziuri grabas pas tave ar ne. yra tokia rinkos kaina ir nieko nepadrysi
Edgx
Entuziastas

Standartinė Edgx »

Koki dar b** autogidas. Yra pas juos sarasai su rinkos verte, jie daug maz toki pat pateikiami http://87.239.82.250/year.php?next=type.php&type=1 IR tada jau prasideda derybos su zalos vertintojais draudimu
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Kurie daro rinkos kaina pagal autogida ir autopliusa gali drasiai siust ant dvieju raidziu. Taip negalima, ir tuo tikisi tik apgaut zmogu :)
tipas
Pradedantysis

Standartinė tipas »

Va tokiu metu calibros verte :
Leidinys: 2011-01
Lengvasis a/m: OPEL Calibra
Kategorija: M1-AD---
Kėbulo tipas: Coupe
Durų skaičius: 2
Kuras: Benzinas
Variklio darbinis tūris: 1998 cm3
Variklio galia: 85 kW / 115 AG
Gamybos periodas: 1990 - 1994
Pasirinkti metai: 1991
Kaina be PVM: 1760 LTL
PVM: 370 LTL (21 %)
Kaina su PVM: 2130 LTL
Bet aisku dar gali paskaiciuot kiek gausiu ja pardaves tai nieko gero ir nesitikiu :roll:
gytiss
Entuziastas

Standartinė gytiss »

Man tai visai neblogai isejo, is dalies net naudinga buvo :lol: 1460lt gavau is Lietuvos draudimo ir 570lt is Industrijos Garanto (gaidziai paskutiniai atsiprasant) uz pries tai sulankstytas dureles ir nulauzta veidrodi. Dar yra nemazai daliu uz kurias susirinksiu dar kelis simtus... Uz Calibra mokejau 1200lt, ikisau kokius 700lt. Bet aisku, pridejus tampymasi po visus draudimus, sugaista laika ir visus kitus nepatogumus, kitos masinos ieskojimus ir naujas islaidas, tai na*ui ;)
Atsakyti