yra parduodami apkropolio ermitaze diodai su imontuota varza, reikejo senas lemputes tik islituoti ir sitas prilituoti, na dideliu sunkumu nebuvo, tik 4 lemputesHaris_24 rašė:Doberman - tai tuos diodus reikejo kazkaip ilituoti i tu standartiniu lampecku vietas? Ar jie paprastai isidejo?
Reikia skydelio pavyzdzio
-
Haris_24
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipėda-Vilnius
nebesuprantu, apie kokias cia lampeckas jus dabar kalbate? apie tas zalias, kurios issisuka is lizdo?Doberman rašė:yra parduodami apkropolio ermitaze diodai su imontuota varza, reikejo senas lemputes tik islituoti ir sitas prilituoti, na dideliu sunkumu nebuvo, tik 4 lemputesHaris_24 rašė:Doberman - tai tuos diodus reikejo kazkaip ilituoti i tu standartiniu lampecku vietas? Ar jie paprastai isidejo?
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
gal kas turit pasidare triju daciku (kur rodo krovima,spaudima ir temperatura) baltus ciferblatus?dacikai nuo audi 80.jei kas turit gal galit atsiust nokas11@yahoo.co.uk
Man reikia tokio pat kaip gamyklinis juodo spido!Doberman rašė:tai tada ko tau reikia?
T.y. man reikia corelinio maketo, ir patarimo, kaip atsispausdinti su juodu fonu, nes dabar ant esamo, prie skaiciu matosi mikro itrukimai, tai noriu, kad ju nebutu. Melyni diodai man nereikalingi. Ar dabar aisku, ko noriu? =)
dabar taipcalibra rašė:Man reikia tokio pat kaip gamyklinis juodo spido!Doberman rašė:tai tada ko tau reikia?
T.y. man reikia corelinio maketo, ir patarimo, kaip atsispausdinti su juodu fonu, nes dabar ant esamo, prie skaiciu matosi mikro itrukimai, tai noriu, kad ju nebutu. Melyni diodai man nereikalingi. Ar dabar aisku, ko noriu? =)
Jei nesunku ir man atsiuskit spido faila! Dekui
vareno@one.lt
ZaJaNaS, tai pakeisti makete spalva, dideles problemos ner.ZaJaNaS rašė:bet galima is mano turimu padaryti kokia nori tik spalwa as manau galimaisikelti i paint ir nusidazyti kaip nori as kitaip tikrai imanoma reikia tik pasidometi
o tu naujokas tuoj atsiiusiu ciferblatus gal duos naudos
Esme, kaip realizuoti? Kai skydelis baltas, tai atspausdinai ant balto lipdukinio popieriaus ir gerai, o kai juodas fonas, tai teks rashalu uzpilti visa fona, kas reiskia, kad tikriausiai atrodys levai
p.s. atsiusk
-
ZaJaNaS
- Pradedantysis
- Vietovė: Reading (salia londono)
na reiketu perdaryti biskely fona darai juoda o skaiciukus wisus baltus na bandyti wienas ce forume buwo dejes wisokiausiu ciferblatu reikia jo prasyti arba nusiimk sawo senus dek po skaneriu ir bus puiku na gal nzn tiksliaicalibra rašė:ZaJaNaS, tai pakeisti makete spalva, dideles problemos ner.ZaJaNaS rašė:bet galima is mano turimu padaryti kokia nori tik spalwa as manau galimaisikelti i paint ir nusidazyti kaip nori as kitaip tikrai imanoma reikia tik pasidometi
o tu naujokas tuoj atsiiusiu ciferblatus gal duos naudos
Esme, kaip realizuoti? Kai skydelis baltas, tai atspausdinai ant balto lipdukinio popieriaus ir gerai, o kai juodas fonas, tai teks rashalu uzpilti visa fona, kas reiskia, kad tikriausiai atrodys levai
p.s. atsiusk
BMW E30 m20 b25
BMW E34 m30 b35
BMW E34 m30 b35
man jai galima calyte@lol.lt man 250km/h ir 7000 r/min
Kad nereiketu vargti ir siuntineti kiekvienam atskirai i email , skydeli idejau cia :
http://www.rv-buy.com/skydelis/White_Panel_7000-240.pdf
http://www.rv-buy.com/skydelis/White_Panel_7000-240.pdf
mano pasiulimas tau, nesidek, mano manymu melynas apsvietimas ir taip graziai atrodo juodame foneAndronas rašė:Na pvz gerai viskas uzsidedi baltus ir t.t. O kaip del apsvietimo? Nakti tas baltas pliemais nesviecia? Dabar turiu juoda, su mielinu apsvietimu. T.y i standartines vietas isidejau mielina diodine sviesa. Tai vat ir klausiu ar verta ta balta det, diena gal ir gerai. Bet o nakti kanors matot?
cifas
gal kas gali ir man atsiusti perdirbtus baltus ciferblatus calibra 240km/h 7000aps.. marmalazzz@one.lt buceu dekingas....
Re: cifas
http://www.bestprice-books.com/calibra/ ... 00-240.pdfMarmis rašė:gal kas gali ir man atsiusti perdirbtus baltus ciferblatus calibra 240km/h 7000aps.. marmalazzz@one.lt buceu dekingas....
Re: cifas
tikraj labaj dekui bet gal galima butu dar 8000aps 240km/h ir dar butu neblogai kad bakas rodytu 50 litru..Saulis rašė:http://www.bestprice-books.com/calibra/ ... 00-240.pdfMarmis rašė:gal kas gali ir man atsiusti perdirbtus baltus ciferblatus calibra 240km/h 7000aps.. marmalazzz@one.lt buceu dekingas....