Peciukas

Viskas, kas netelpa i kitų sub'ų temas arba tiesiog nežinai kur klausti.
Atsakyti
erniuxas77
Pradedantysis
Vietovė: Vilnius

Peciukas

Standartinė erniuxas77 »

Sveiki, toks slykstus dalykas atsirado. ijungus peciuka 1.2.3 pavara jis cypia, kartais nustoja ir poto vel cypia. 4 pavara cypimas dingsta. galvojau gal iseitu ten kaip nors sutepti, tik vat klausimas, kaip prieiti ir kur stovi tas ventiliatorius?

ir dar visais begiais gan silpnai pucia. galvojau gal filtras uzkirmijes, bet jo visai nera. ka daryt?
mad_kaker
Klubo Narys
Vietovė: Skuodas

Re: Peciukas

Standartinė mad_kaker »

bandei naudoti paieshka?
viskas apie peciuka cia :)

http://www.calibra-club.lt/forum/viewto ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

:chdrink:
erniuxas77
Pradedantysis

Standartinė erniuxas77 »

aciu labai.:)
erniuxas77 rašė:Sveiki, toks slykstus dalykas atsirado. ijungus peciuka 1.2.3 pavara jis cypia, kartais nustoja ir poto vel cypia. 4 pavara cypimas dingsta. galvojau gal iseitu ten kaip nors sutepti, tik vat klausimas, kaip prieiti ir kur stovi tas ventiliatorius?

ir dar visais begiais gan silpnai pucia. galvojau gal filtras uzkirmijes, bet jo visai nera. ka daryt?
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Ziurek sklendes ir plastika ant varikliuko kuris nukreipia oro srauta i salona ;)
Anticitizen
Entuziastas
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Anticitizen »

pas mane ant 1 padeties cypia, ir stabdi paspaudus cypia.. ;]]] dar buna kad pucia pucia silta, po to salta pradeda varyt, po to vel silta..
erniuxas77
Pradedantysis

Standartinė erniuxas77 »

Anticitizen rašė:pas mane ant 1 padeties cypia, ir stabdi paspaudus cypia.. ;]]] dar buna kad pucia pucia silta, po to salta pradeda varyt, po to vel silta..
taip pat ir pas mane yra, tik salta man pucia tik pro centra, nors kartais ir siltas pradeda eit :)
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Per centra pas visas eina saltesnis, bentjau turetu eit :)
erniuxas77
Pradedantysis

Standartinė erniuxas77 »

pas mane visiskai saltas eina. lyg tiesiai is lauko trauktu. kartais, labai labai reetai kazkiek pasyla ir vel saltas
Atsakyti