c20xe -> c20let
c20xe -> c20let
Iskilo toks klausimas. Kokios pasekmes laukia idejus vietoje c20let - c20xe varikli aisku ant jo uzmovus visus let'o aprengimus ir t.t? ar masina bent vaziuos? kiek gali vaziuoti? ar verta daryti toki darba? Gal kas bande ar girdejo?
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Re: c20xe -> c20let
Nesupratau. Temos pavadinime rašai, kad nori iš xe daryti let, o temoje, kad iš let - xe.
Čiujų nori iš xe daryti let. Atsakymas neverta. Nelaikys viduriai. Ir net negalvok savęs guosti, kad man laikys, aš nelaužysiu ar nespausiu. Paieškok informacijos tiek čia tiek internete.
Jei jau nori galios, dėk visą letą
Čiujų nori iš xe daryti let. Atsakymas neverta. Nelaikys viduriai. Ir net negalvok savęs guosti, kad man laikys, aš nelaužysiu ar nespausiu. Paieškok informacijos tiek čia tiek internete.
Jei jau nori galios, dėk visą letą
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
Jei neklistu pas remiz buvo taip padaryta, o dabar ar ne pas toma tas variklis. Ateis Kas zino ir pasakis. Reiktu susideti svaistiklius ir stumoklius let'o ir manau viskas ten laikytu stock galioje
Principe tas pats let'as ir butu. O is dalies jami visa swapa ir nesuki galvos
Nes vos ne visko ir reikes.
Galeciau pabandyti kas gaunasi su xe viduriais ir viskuo let'o visas dalis ir variklius turiu, tik nera tam laiko ir perdidelio noro, manau aisku kas butu jei let'o dalys luzta
Nebent gal kada kitoj masinoj, trukstamas dalis antram letui susirinkus ir butu galima paeksperimentuoti 
Galeciau pabandyti kas gaunasi su xe viduriais ir viskuo let'o visas dalis ir variklius turiu, tik nera tam laiko ir perdidelio noro, manau aisku kas butu jei let'o dalys luzta
istikro let'as visas yra tik cia vietoi jo norima ideti xe kol let'ui kapitalinis bus daromas. tai idomu ar kas dare toki dalyka
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
dariau bet pilna xe ir idejes buvau, be jokiu let'o zaislu 
tai va esme kad idomu ar dare kas xe su visais let zaisliukais 
tas tavo let ne baltas kartais? 
mano let net ne mano ir net ne calibra o ascona c, cia draugui biski padedu tai ir domiuosi nes norim pameginti toki varijanta tik nezinom ar verta 
i 10.5 suspaudimo laipsni pustelt ~0.6 manau gali ilgai netempt,nors gal ir laikys
taip padarius viskas lieka kaip buve. vienintelis dalykas skiriasi suspaudimas. tad laikyt laikys tik trumpiau nei letas
o siaip viska turit dedat ir vaziuojat
man su ne viduriais laike
aisku vazinejau nedaug nors ir su apkrova siokia tokia 
pritariu kw,dedat ir bus matyt kas gausis,remio ta calibra vaziavo,dabar tomo vaziuoja,pasekmiu pakolkas negirdeti 
vaziuoti tai vaziavo, ir visai neblogai.
dabar pas Toma viskas sudeta, protingai sureguliavus, viskas ten laiko.
dabar pas Toma viskas sudeta, protingai sureguliavus, viskas ten laiko.