kieno cali pardavime?
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
- Kontaktinė informacija:
Re: kieno cali pardavime?
Pritariu Arturui. 
Atiduodu Calibra už litus
) niekas manosios tai pat nejema 
numesk iki 1500lt, iskart pajams 
prieš menesy 1050 lt remontas
tai parduoti uztiek, tai tas pats kas į laužyną 
tai kad man ten ta tai grazi
tai kam tada parduodi ?
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
kur ten sugebejai shtuke imerkt? 
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
Jei viskas tam automobiliui gerai,viskas taip kaip aprasyta skelbime, ypatingai su kebulu nera dideliu problemu, isipareigoju labai rimtai apmastyti pirkima uz 2700lt iki kaledu sio automobilio
Antra puse apsidziaugtu, pastorejusia pinigini ir galimai geresne kaledu dovana nuo senelio salcio is tamstos
Priesingu atveju pavasari bandysiu savo calibra prastumti uz kapeikas ir rinktis kita automobilio branda, neujesnius metus, galingesni varikli, prabangesne komplektacija
Priesingu atveju pavasari bandysiu savo calibra prastumti uz kapeikas ir rinktis kita automobilio branda, neujesnius metus, galingesni varikli, prabangesne komplektacija
Štūūūkė isimerkė į pakabą, salinblokai, rankinai, kaladėles, suvedimai, aušinimo sistemos tvarkymas,
Jei domina Popcys tai atvažiuok, apžiūrėk, pamatysi, juk gali ir nepatikt
o ne kaip perekūpas, kalba iškart apie pinigus
aš žmogus sukalbamas. Beje mano parduodamos mašinos naujas savininkas turi būti žmogus mylintis calibras, nedraskantis, nedarantis gaidingo
hehe.
Jei domina Popcys tai atvažiuok, apžiūrėk, pamatysi, juk gali ir nepatikt
-
popcys
- Veteranas
as zmogus mylintis calibras, deja jau 7 metai su calibra vazineju (antra jau). Jei domintu gaidingai, ziureciau i kitus skelbimus, deja ieskau ko normalesnes islaikytos calibros, be jokiu tiuningu. Su sekanciu savo pirkiniu planuoju vazineti ilgai.
Del kainos/apziurejimo/ sneku kaip pirikupas:
Na as ne pirikupas, o labiau investuotojas. Nemegstu tureti pasyvu, deja calibra yra didelis pasyvas, nes yra visai nelikvidus turtas, ja parduoti begalo sunku. Bet mano nurodyta kaina kiek sau galiu leisti moketi uz hobi-kapriza.
Kaina sugalvojau ne is pirsto, tai nera tas variantas, kad bandyti is savininko "nukauleti-nudereti stuke" ir jaustis api*pisus zmogu. Paskaiciavau paprastai, mano dabartines calibros verte+ islaidos kad privesti iki tokios bukles kaip tavo, tiksliau iki tos komplektaijos/bukles/stovio kuri mane tenkintu. (ir tai nepilnai), gavosi stai tokia suma. Neivertinau to, kad visi tie atnaujinimai, remiontai tai ir laiko islaidos, nes tvarkyti automobili kainuoja ir laiko ir pinigu.
Del apziurejimo, tai as nelinkes atvzaiuoti seiles pavarvinti (juk bendrus dalykus matau per foto,ne akmens amzius technologijos puikiai perteikia viska). Atvaziuoji, jei tinka-perki, netinka-neperki. Bet pries atvaziuojant (o vaziuoti 300km nuo telsiu, oho), reikia suderinti kaina su pardaveju, kad abi puses tenkintu
P.s. nemanau kad mano pasiulita kaina yra didele, nesakau kad maza, tiesiog tai ta kaina kuria siulau uz neapziureta automobili
Privalumas, del kurio sudomino sis skelbimas, kad is pasisakymu forume, ir bendros susidariusios nuomones, tai esi savininkas, kuris galimai si automobili tinkamai priziurejo ir suprasnta kas yra automobilio prieziura
Beja nepasakyti ir konkretus automobilio pardavimo motyvai:)
Beja per pm minejai kad remontas (tavo nurodytas ir katik krax paaiskintas tau kainavo 900lt). Aisku kad parasei 1050 nenustebau, pagalvojau kad gal technikinio pravarimo islaidas iskaiciavai
Del kainos/apziurejimo/ sneku kaip pirikupas:
Na as ne pirikupas, o labiau investuotojas. Nemegstu tureti pasyvu, deja calibra yra didelis pasyvas, nes yra visai nelikvidus turtas, ja parduoti begalo sunku. Bet mano nurodyta kaina kiek sau galiu leisti moketi uz hobi-kapriza.
Kaina sugalvojau ne is pirsto, tai nera tas variantas, kad bandyti is savininko "nukauleti-nudereti stuke" ir jaustis api*pisus zmogu. Paskaiciavau paprastai, mano dabartines calibros verte+ islaidos kad privesti iki tokios bukles kaip tavo, tiksliau iki tos komplektaijos/bukles/stovio kuri mane tenkintu. (ir tai nepilnai), gavosi stai tokia suma. Neivertinau to, kad visi tie atnaujinimai, remiontai tai ir laiko islaidos, nes tvarkyti automobili kainuoja ir laiko ir pinigu.
Del apziurejimo, tai as nelinkes atvzaiuoti seiles pavarvinti (juk bendrus dalykus matau per foto,ne akmens amzius technologijos puikiai perteikia viska). Atvaziuoji, jei tinka-perki, netinka-neperki. Bet pries atvaziuojant (o vaziuoti 300km nuo telsiu, oho), reikia suderinti kaina su pardaveju, kad abi puses tenkintu
P.s. nemanau kad mano pasiulita kaina yra didele, nesakau kad maza, tiesiog tai ta kaina kuria siulau uz neapziureta automobili
Beja per pm minejai kad remontas (tavo nurodytas ir katik krax paaiskintas tau kainavo 900lt). Aisku kad parasei 1050 nenustebau, pagalvojau kad gal technikinio pravarimo islaidas iskaiciavai
Yes, tu teisus
aišku įskaičiavau, tik niekam nesakyk, bet tie "Sonarai" yra prastas reikalas technikinei apžiūrai
reguliavo.. reguliavo man juos ir nesureguliavo, pasirodo dar tebegzistuoja kreivarankiai kiničiai ir jų kreivos gaminimo technologijos, kažkur turėjau dar originalų komplektą, bet jau nesiknisau ir dėl technikinės nenorėjau perstatinėt farų. Beje tik dabar pastebėjau, kas esi iš Telšių, tad puikiai tave suprantu
reik viską dar apgalvoti.
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1122759" onclick="window.open(this.href);return false;
kieno cia
kieno cia
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
serik222
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
Jep, vieno is seniausiu klubo nariu seriko calibra. Labai gera masina.
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
Kad neteko girdet tokiu pokstu
cia nebent vilnius ka zino 
tai kaip ji pardavime jei ji apsivertus buvo

-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
Nu serikas buvo uzsimines, kad ja uz 4k euru stumdys 
-
krax
- Klubo Narys
tikrai ne sita,vvaiduks maisai.
cia ernix caly tipo buvo grioviais nuejus.
cia ernix caly tipo buvo grioviais nuejus.
Nu sita kiek zinau sveika ir tikrai nesiverte niekur 
Siaip ka komentuojant apie pacia caly - isvaizda tai skonio reikalas, o kas po kapotu tai totaliai RESPECTAS

Siaip ka komentuojant apie pacia caly - isvaizda tai skonio reikalas, o kas po kapotu tai totaliai RESPECTAS
-
popcys
- Veteranas
atmintis apgauna, kaledom senio salcio prasyk memorex. Tikras skelbimas, tikras pardavejas, tikra kaina, pirkejas nalitajvvaidukss rašė:tai kad jos turbut nebera gyvuju tarpe, jei neapgauna manes atmintis tai jinai i griovi buvo nulekus ir apsivertus, ar ne taip ? senieji vilkai pakomentuokit
-
krax
- Klubo Narys
налетай - торопись,покупай живопись