Calibra turbo 4x4
Re: Calibra turbo 4x4
Niekas nediskutuoja. As uzdaviau klausima tiesiog, nes su tokiu IC tai laaaaaag is all the way........
nebuciau toks tikras. dabar tingiu ieskot saltinio kuriuo remiuosi, bet tie visi kurie sako kad db bus super duper lagas nemanau kad reiktu but tokiem uztikrintiem
taip jisai bus bet nemanau kad daugelis ji pajus jei ir pajus tai labai labai minimaliai.
nes lagas daugiau priklauso nuo sparnuoties dydzio ir isisukimo. kad ir imant maza sraige visiek jos ispompuojamas oro kiekis yra milziniskas lyginant su ic turiu
tad ic ir visa kita uzsipildo akimirksniu
o cia zmogus dar bandymu stdijoje tad jam tikrai jokio skirtumo kad lagas kelias simtases sekundes uzsites 
nes lagas daugiau priklauso nuo sparnuoties dydzio ir isisukimo. kad ir imant maza sraige visiek jos ispompuojamas oro kiekis yra milziniskas lyginant su ic turiu
Nu tu pagalvok kaip su standartine turba ir tais juokingais 0,6bar uzputines sita IC
Siaip idealiai cia butu Fronteros IC, bet jei zmogus ziuri i ateiti, tai tikiuosi greitu metu isnaudos jis sita daikta
Ir aisku nepamirsk pravezt forumo kolegu 
as tai siulyciau pries imantis kokiu nors veiksmu pradzioje suprasti, kas bus daroma. Tam labai padetu kad ir sena-nuvalkiota Corky Bell biblija (maximum boost).
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
- Kontaktinė informacija:
As ir norejau pradzioj kuo didesnio IC
kol nepakalbejau su zmonem daugiau nusimananciais ir daug ciupinejasiais let'a 
That's what I'm talking about...
Bet zmogus daro kaip jam gerai, tai ne mums ji mokyt.
vyrai , su calibra T bus viskas gerai. as zinau ka darau ir ka noriu is jos padaryti
laukit update'o su nauju zaisliuku foto
laukit update'o su nauju zaisliuku foto
laukiam 
-
Ar@@@s
- Klubo Narys
- Vietovė: Dublin/Kaunas/Dublin
Siuliau "Plikui" pasiulysiu ir tau, mano akim graziai ispresta problema su ta alkune ir dangteliu ;Ali_G rašė:Dar liko daug darbo prie alkunes kuri tvirtinasi ,prie įsiurbimo kolektoriaus. niekaip nesumastau ,kaip ja perdirbti kad jos deametras butu 63mm , o ne 55mm. Ir kad nereiktu ismesti plastmasinio gaubto ,ant kurio parasyta "turbo":)
-
PLIKAS
- Klubo Narys
- Vietovė: Vilnius
Pas mane IC galai buvo 51mm,tai ir vamzdyna toki dejau ,nes didesnio turbut nera tikslo deti ir dangtelis savo vietoj pasiliko.
-- 18 09 , 2010 09:51:48 --
-- 18 09 , 2010 09:51:48 --
sraigiui sezonas baigtas ( kuris net prasidejes nebuvo) vazuojam y dyyydeli garaza, kur bus lupamos motoras ir keiciama sankaba

-
indigo
- Veteranas
- Vietovė: Mažeikiai
bet tai kai dropas 
grazu 
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
uzskaitau dropa ir as 
Super
Ka su mataru darysi, jei nepaslaptis?
Ka su mataru darysi, jei nepaslaptis?
-
SpottAuto
- Klubo Narys
Jei tik pakeisti sankaba tai motoro nereikia issimti 
isminama guoli ,dar reikia keisti 
-- 2010 11 08, 21:11:25 --
dropas man ir itarima kelia . Nes jei gaisrine ir turbavyka greta sustatai ir is toliau pasiziuri .Tai turbavyko stogas atrodo stovi zemiau, nors pagal ideja ji suzeminta ,tik 35mm. Tuo tarpu gaisrine dvigubai daugiau
Bet skirtumas matosi plika akimi
aisku, jei nebutu ,pas mane 4x4(arba neveiktu) tai net nesukciau pautu . Ir dziaugciausi puikiu masinos vaizdu. O dabar galvoju is kur cia tokie paranormalus reiskiniai
-- 2010 11 08, 21:11:25 --
dropas man ir itarima kelia . Nes jei gaisrine ir turbavyka greta sustatai ir is toliau pasiziuri .Tai turbavyko stogas atrodo stovi zemiau, nors pagal ideja ji suzeminta ,tik 35mm. Tuo tarpu gaisrine dvigubai daugiau
aisku, jei nebutu ,pas mane 4x4(arba neveiktu) tai net nesukciau pautu . Ir dziaugciausi puikiu masinos vaizdu. O dabar galvoju is kur cia tokie paranormalus reiskiniai
-
SpottAuto
- Klubo Narys
nusiemus traversa, kuri ar su varikliu ar be vistiek tektu nusiimti, nusimauna ta deze su razdatke ir be variklio emimo, kaip man atrodo net greiciau, tai garaze ir be duobes tik pasikeles prieki be problemu padarai. Emiau ir be variklio ir su varikliu tai manau neverta lupti variklio, jei kokiu klausimu yra i PM gali 
tikrai taip,variklio nereikia lupt lauk
atsipjauni storos lentos gala,kad butu tarp sparnu kaip tik,prisirisi varikli,tada nusiimi traversa,issitraukai pusasius,atsijungi kardana,nusuki pagalves dezes,nusuki varztus kurie laiko deze ant variklio,viska graziai atsijungineji ir per apacia graziai viskas nusiima,surenki atbuline tvarka
tik nesugalvok vienas dezes lupt,nes sunki labai 
dropas tikrai ne 35mmAli_G rašė:dropas man ir itarima kelia . Nes jei gaisrine ir turbavyka greta sustatai ir is toliau pasiziuri .Tai turbavyko stogas atrodo stovi zemiau, nors pagal ideja ji suzeminta ,tik 35mm. Tuo tarpu gaisrine dvigubai daugiauBet skirtumas matosi plika akimi
visu pirma, spyruokles skiriasi versijoms
Jei prie spyruokliu dokumentacijos buvo parasyta 35mm, o yra daugiau - tiketina, kad kitam calibros modeliui paemei, arba gamintojas gaidis yr.
Antras dalykas - netgi 35mm be iscentriniu gumu yra blogai, o apie daugiau net nesneku (cia toks vaizdas, kad 60mm-80mm yra)...
Antras dalykas - netgi 35mm be iscentriniu gumu yra blogai, o apie daugiau net nesneku (cia toks vaizdas, kad 60mm-80mm yra)...
pagrazinimas calibrai

atrodys tikrai