Duju sanaudos

Su dujine įranga ir jos eksploatavimu bei susijusiomis problemomis klausimai.
ore
Entuziastas
Vietovė: Siauliai

Duju sanaudos

Standartinė ore »

Sveiki. Norejau paklausti apie duju sanaudas. Manoji uzmiestyje nei 10l/100km neima. Kazkur apie 9, bet va mieste.. Apie 20l/100km :shock: t.y. su 10l nuvaziuoju ~50km. Ar gali taip buti, kad mieste dvigubai daugiau ryna ? :shock: Turbut kazkas netvarkoj bus.. ?
NightBoy
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Re: Duju sanaudos

Standartinė NightBoy »

Nuo vaziavimo styliaus priklauso ir atstumu, siaip mieste maziau tikrai turi imt :dance: be to, kas ten pas tave po kapotu?
ore
Entuziastas

Standartinė ore »

Gazo daug nespausdamas vazinejau, kad suzinot ar nuo to kasnors pakis. Deja tiek pat buvo.
C20NE 2.0
Anticitizen
Entuziastas

Standartinė Anticitizen »

man tas pats buvo, pakeiciau degaline kurioi pyliau ;] su 10l nuvaziuodavau 50km, kai pakeiciau apie 80km ne pensininko rezimu ;]
ore
Entuziastas

Standartinė ore »

Nu man taip pat seniau budavo ~80km. Nesuprantu, kas dabar atsitiko. Kai isvazinesiu visa kura, tada is kitur pilsiu ir ziuresiu.
Anticitizen
Entuziastas

o kur pili? as db visada statoile, ne man vienam ju ilgiau uztenka ;]
ore
Entuziastas

Standartinė ore »

Aj nezinau, kazkokioj neaiskioj degalinej, net neatsimenu pavadinimo :D tik zinau, kad ten pigiausia :D Beje, buvau nuvares pas dujininkus isdesciau situacija, tai pasake jog riebus misinys ar kazkas tokio.. Tipo pravale ten jie, bet vistiek tas pats. Tai gal del to tas pats kad is ten pat piluosi. Reiks bandyt kitur.
Anticitizen
Entuziastas

dar gali bandyti oro filtra pasikeist, man kazkiek sumazejo ;]
tipas
Pradedantysis
Vietovė: beveik skuodas

Standartinė tipas »

sveikas ,
kokia duju reduktoriaus bukle ? seip jau po metu naujas pradeda slubuot , o po dvieju isvis jau ragas dazniausiai buna . Isimtis brc reduktoriai.
Man taip buvo kai duju reduktorius buvo ,,gatavas,, :) pasikeiciau nrml iskart.
seip as nuvaziuodavau dar kazkiek , bet likus kokiem keliem litram (kub.dm) duju pradedavo purtitis ir tapdavo neimanoma vaziuot .
Bet visu pirma pabandyk kaip kolegos patare degaline pakeist :D
dar reiketu pasitikrint oro padavimo sistema , duju voztuviukus pasitikrint , gal jie kazkiek leidzia ir kai per kelias dienas tenuvaziuoji ta 100 km tai ir yra taip , o tiesiojoi tai pastoviai vaziuoji ir nespeja isleist :D
Anticitizen
Entuziastas

nu jau del reduktoriu, as su savo emegas 3metus atvazinejau, o jis jau buvo nuo pirkimo, tai velnias zino kiek buves seimininkas naudojo, ir tik tada jau pradejo jis biski grybauti ;]
tipas
Pradedantysis

Standartinė tipas »

nu jis iskart nesugenda , bet pradeda grybaut , tampa sunkiau sureguliuot :)
Anticitizen
Entuziastas

na reguliuot gal ir sunkiau, bet beda cia ne mano, o tu kur reguliuoja, o kaina vistiek ta pati buna ;] man svarbu nepradetu dafiga ryti duju ir viskas ;]
tipas
Pradedantysis

Standartinė tipas »

vat ir tavo reikalas , kuo sunkiau sureguliuot tuo trumpiau tas dziaugsmas , issiderina greit vel :) info ne mano isgalvota , man tai pasakojo zmogus , kuris prie duju ir benzo ipurskimu 15m dirba , tai uz sia info galiu garantuot :)
tsg pareguliuoji misini , sureguliuoji , kad graziai dirbtu , o ziurek po savaites vel purtosi , ekonomijos nulis , traukos irgi :)
pvz man su senuoju reduktorium mieste 13-14 l , tiesiojoi 10-10 , bet buvo prisukta iki min , traukos nulis :)
o db su nauju emmegas 10 mieste ir apie 9 tiesiojoi , vazinejant nrml , kartais paspaudziant 8)
Paskutinį kartą redagavo tipas 04 Lap 2010, 21:44. Iš viso redaguota 1 kartą.
Anticitizen
Entuziastas

na, o as sakau, kaip man buvo, o ne ka draugo draugo suns seimininko pusbrolio sese sake ;] per tuos 3 metus kelis kartus tebuvo reguliuota, rijo 12litru, traukos uzteko ;]
tipas
Pradedantysis

Standartinė tipas »

na visiem neiaiskinsi :) o dar tas lietuviu budas , kol pats nepatirs nesutiks su kito nuomone nkada :D
tarp kitko gal sildai rytais ant duju ja ? :) man ziema kai sildidavau ant duju , nes ant benzo nedirbo tai irgi 17-18 stabiliai :D
Anticitizen
Entuziastas

tai kad pagal tave as jau senai turejau tai patirti o su juo atvazinejau virs 3 metu ir dar buves seimininkas kazkiek su juo vazinejo. isvis tie dujininkai skirtingai sako, vienas man sake po metu kai nauja isidejau perreguliuot, kitas isvis kai pravaziuosiu 100km.
ir seip emegas 1metam garantija man dave, o tu sakai, kad po metu jis jau bus blogas.
tipas
Pradedantysis

Standartinė tipas »

nenoriu su tavim besigincyt ;) ir terst temos , mano patarimai duoti , darykit kaip ismanot :)
peace :meditacija:
ore
Entuziastas

Standartinė ore »

nesildau masinos rytais
Anticitizen
Entuziastas

http://www.spritmonitor.de/en/detail/443696.html" onclick="window.open(this.href);return false;
va sanaudos.
adeunreal
Entuziastas
Vietovė: Alytus

Standartinė adeunreal »

duju sanaudos labai priklauso nuo oro filtro bukles, pvz buna tokiu atveju kad sureguliuoja dujas ant naujo svaraus filtro, ir pavazinejus visokiais zvyrkeliais filtro pralaidumas sumazeja, nepaduoda tiek oro kiek anksciau na susidaro retesnis oras kolektoriuje ir oro padavimo zarnoje, tuomet praretejas oras pradeda traukt dujas reduktorius paduoda duju daugiau nei reikia, taip isauga kuro sanaudos, del pariebinto/neoptimalaus misinio nevalina, padideja nesudegusio kuro kiekis ir t.t.
kitas atvejis kai buna atreguliuojama ant pagyvenusio oro filtro, ir pakeitus oro filtra gaunamas per liesas misinys, ir vel nevalina trukcioja ir pan.

zodziu reikia ne tik reguliuoti reduktoriu bet ir priziureti visa oro paemimo sistema
ore
Entuziastas

Standartinė ore »

O jeigu man trasoje valgo apie ~10l, o tik mieste ~20l vistiek gali buti kaltas reduktorius ?
gytiss
Entuziastas
Vietovė: Klaipėda

Standartinė gytiss »

taip
Magaiveris
Klubo Narys
Vietovė: Kaisiadorys

Standartinė Magaiveris »

Misriu rezimu ~11
Justas
Veteranas
Vietovė: Kaunas

Standartinė Justas »

Anticitizen rašė:o kur pili? as db visada statoile, ne man vienam ju ilgiau uztenka ;]
uzsipyliau kada statoile,irgi su mintim kad geros dujos,bbd sudas ten :D
lukoile arba orlene pilu,kitas reikalas dabar
ore
Entuziastas

Standartinė ore »

Nenoriu kurt naujos temos, tai parasysiu cia. Problema tokia, kad kai vaziuojant pradarai langa, baisiai pradeda dujom salone smirdet, kol langas neatidarys viskas tvarkoj. Gal kam yra taip buve?
Atsakyti