Parvarimas iš užsienio

Blevyzgos apie viską kas netinka kitur.
giantic
Entuziastas
Vietovė: aaaaaaaa

Re: Parvarimas iš užsienio

Standartinė giantic »

MAZYLIS rašė:nu jo, giantic. . .jei tau dabartine sunkiai sekas taisyt, tai let'as pac tas :)
Kas sakė kad sunkiai? :)
Tiesiog ji šiuo metu Klaipėdoj, ir nėra kaip jos taisyt kol neparginsiu į Rietavą, namus. Ir po galais, aš nesu viena ! :D Visada yra kas padeda ir t.t. Ir šiaip, negimėt mokėdami. Tik kas liečia let'ą, pati puikiai žinau dėl dalių gavimo ir taisymo :roll:

O jeigu ką domina jūsų lažybos, prašau, tarkitės ir čiuožkit per PM, ok? :girl:
marijus
Veteranas
Vietovė: Klaipėda
Kontaktinė informacija:

Standartinė marijus »

Pinigu turi ir Leto dalys pacios pas tave ateina, tep, kad tu nieko nezinai ir geriau nevaidink cia protingesnes avytes senu vilku bandoje
vvaidukss
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda

Standartinė vvaidukss »

na kiek pati pasakojai apie savo vairavimo ipatumus ir igudzius tai man jau dabar gaila tos masinos :D :D ne su klevo lapu vazinet turbavom masinom :D uztektu manau tau ir v6, paklausk junioro kaip smagiai lakstosi :D na bet jei viskas cia rimta tai turesim i ka pavarvint seile per mm klaipedoj :D bus eseriui konkurentas :D ups, konkurente :D
Arturas18
Klubo Narys
Vietovė: Klaipėda-Panevėžys

Standartinė Arturas18 »

turbo yra geras dalykas :P bet manau kad butu paprasciau tvarkyti ir gauti dalis kokiam V6 3.0 varikliui :P kilovatu tiek pat, garsas nuostabus, o traukia ne ka prasciau :) (bent jau as taip manau,nes turbo calibroje nebuvau sedejes, o tuo labiau vaziaves) :)
marijus
Veteranas
Vietovė: Klaipėda
Kontaktinė informacija:

Standartinė marijus »

As tai manau, kad isvis jei jau tokia akujiena ir turtingus tevus turi, kurie negaili dukrytei pinigu "sportinei" masinai, tai tegul iskart Porsche nuperka.
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

jei rimtai snekant tai kalbant apie butent ta calibra kurios linka imete simona, uz 3250Eu ir jei ji tokio stovio koks aprasytas, tai sis automobilis turi isliekamaja verte, plius yra neprojektas, o gamintojo tvertas agregatas. Tuo tarpu projektas turi tokia verte kiek kainuoja dalys, kebulas,ratai ir visko ko idejimas ;)
giantic
Entuziastas

Standartinė giantic »

popcys rašė:jei rimtai snekant tai kalbant apie butent ta calibra kurios linka imete simona, uz 3250Eu ir jei ji tokio stovio koks aprasytas, tai sis automobilis turi isliekamaja verte, plius yra neprojektas, o gamintojo tvertas agregatas. Tuo tarpu projektas turi tokia verte kiek kainuoja dalys, kebulas,ratai ir visko ko idejimas ;)
Nu ačiū kad pagaliau šnekama į temą :) Aš būtent ieškau stock'o, o ne jau kažkieno suruošto ir parengto naudojimui projekto.
marijus rašė:As tai manau, kad isvis jei jau tokia akujiena ir turtingus tevus turi, kurie negaili dukrytei pinigu "sportinei" masinai, tai tegul iskart Porsche nuperka.
marijus rašė:Pinigu turi ir Leto dalys pacios pas tave ateina, tep, kad tu nieko nezinai ir geriau nevaidink cia protingesnes avytes senu vilku bandoje
O tu vapšie Mariau mažiau gilinkis, kur tavo nuomonės apie mano ir mano šeimos galimybes nieks neklausia. O kas liečia dėl tų tavo išsireiškimų kad ale let'o dalys pačios pas mane ateina, išmok blin skaityt kas ką rašo, rašyta buvo KAD ŽINAU KAIP SUNKU YRA SU DALIM. Neišsimastyk vėjų !
Arturas18 rašė:turbo yra geras dalykas :P bet manau kad butu paprasciau tvarkyti ir gauti dalis kokiam V6 3.0 varikliui :P kilovatu tiek pat, garsas nuostabus, o traukia ne ka prasciau :) (bent jau as taip manau,nes turbo calibroje nebuvau sedejes, o tuo labiau vaziaves) :)
Dėl dalių pilnai pritariu, turbo sunku gaut, čia būtų didžiausias minusas :|
vvaidukss rašė:na kiek pati pasakojai apie savo vairavimo ipatumus ir igudzius tai man jau dabar gaila tos masinos :D :D ne su klevo lapu vazinet turbavom masinom :D uztektu manau tau ir v6, paklausk junioro kaip smagiai lakstosi :D na bet jei viskas cia rimta tai turesim i ka pavarvint seile per mm klaipedoj :D bus eseriui konkurentas :D ups, konkurente :D
Vaidi, neskubėk tu taip, sakau laukiu kol apžiūrės ją nusimanantis žmogus, ar ji verta to, o šiaip smulkiau apie šitą mano mąstomą dalyką pašnekėsim šiandien per mm.

Ir būkit žmonės, mano ir mano šeimos išgalių nekomentuokit. Būčiau dėkinga už konkrečius pasisakymus UŽ ar PRIEŠ turbo, o ne iš lempos laužtus jūsų pamastymus kas man tinka ir kas ne :girl:
waidas
Veteranas
Vietovė: kapsukas-IRL

Standartinė waidas »

nieko neklausyk ir imk ta cali,manau jos bukle bus net labai gera,nes technikines vokieciuos nenupirksi(tai reiskia,kad auto bus gero stovio,o ne nujota kaip lietuvoje). O kas liecia let'a tai cia dazniausiai reiskiasi tie kurie NIEKADA jo netureje,ar net nevazeve :lol: vazineji su standartine galia ir laiko kaip paprasta kasdienine auto,pasidarai 4x4 isjungimo jungtuka(razdatkes taupymo sumetimais) ir viskas,ko jus cia tuos v6 siulot?juk buvo parasyta,kad noras is senu laiku stock turbo calibra ;) v6 tai man isvis jokio ispudzio nepadare,tik benza ryja ir tiek :lol:
p.s. calibras su VISAIS motorais turejes,todel tokios isvados 8)
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Nekomentuot, tai nekomentuot...

bet buk gera, paskolink savo tevos... :D

Jei rimtai, turi belekaip myleti Calibras, kad pirkt tokia. As turedamas 11k lt tikrai pagalvociau ar verta... 8)
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

Viliau turbut tarp calibrieciu yra ir kurie turi ir 20-30k Lt atliekamu, bet tai nereiskia kad imi ir perki calibra ar koki kita auto;) Turtas yra kaupiamas, o ne isleidziamas, ypatingai kaprizams ;)
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

diskutuoja cia - turi ar neturi, tralialia, blablabla... ne tame esme: Giantic rasydama sita posta net negalvojo apie sitos auto pirkima ir, kad ta pasakyti, nereikia nei 5 metus buti Giantic sugulovu, nei calibru specu.

Nuo nesamoningu pareiskimu "parsivarysiu pati" (2x brangiau kainuoja, bet babkes ir laikas gi ne problema), prasymo sumest zieminems padangoms (tevams senam opeliui 4 tukstanciu euro negaila, o 4 simtu litu padangoms zieminems, kad dukra saugiai bent iki xaxaliaus nuvaziuotu - ner) ir t.t. Tokiu automobiliu (senu ir salyginai brangiu), kaip potencialiu PIRKT, niekas net neziuri jei nera IS ANKSTO ISITIKINE, kad BUTENT TOKIO AUTO IESKO (totaliai man tas pats, ar kazkokie lopai forume pasakys "ar zinai, kad ji benzo ryje 13,781123 litro simtui kilu mano kaime?!?", "oi kaip sunku gauti naudota galini duslintuvo bakeli").

'Sunku gauti turbo'... Turbokompresoriu? Modeli? Baikit bajerius :)

p.s. DNFTT!
giantic
Entuziastas

Standartinė giantic »

calibra rašė:diskutuoja cia - turi ar neturi, tralialia, blablabla... ne tame esme: Giantic rasydama sita posta net negalvojo apie sitos auto pirkima ir, kad ta pasakyti, nereikia nei 5 metus buti Giantic sugulovu, nei calibru specu.
Persiprašau, bet rašydama šį postą jau kuris laikas masčiau apie šitos auto pirkimą ! Tik kiek per impulsyviai mastyta apie parvarimą pačiai. Jei būčiau norėjusi būčiau užvedusi temą konkrečiai apie let'ą, o dabar užvesta tema apie pirkimą, parvarimą iš užsienio, tik jūs čia išsipletėt, kas buvo nebūtina.
Offtopic
calibra rašė:
p.s. DNFTT!
:imposiblegirl:
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

gal baikit visi a?
STFU
Nave
Veteranas
Vietovė: Sostine

Standartinė Nave »

Teko dometis ta raudona calibra sia vasara gan rimtai (del tam tikru priezasciu). Nuotraukose gerai atrodo, o realiai kiek zmogus sake ja pamates - gavno. Beto ir skelbimuose gerokai virs metu metosi ;)
Kas del parvarymo, reikia tik turet tralista kuriuo PASITIKI. Nes bet kuris nuvaziaves apziuri ir pasako tau kas tai masinai blogai. Jei nepasitiki - gali tau nesamoniu prisneket, o kai jau bus masina nupirkta bus pz.
O del "parsivarysiu pati", tai siaip fun dalykas. Teko su draugeliais vaziuot i Vokietija per aiksteles su gera kompanija. Blyn visai fun, gaila tada nieko nenunesem is aikstuciu, bo vien lavonai buvo :D Tik "pirkti" taip masina, o ne vaziuot kaip i ekskursija tai totaliai neapsimoka. Vien ant benzo kiek iseina...
Beje, dar patarimas del pirkimo is mobile.de -> jei pamatai "dealer" ziurek iskarto kita skelbima, jei pamatai "private seller" ir turkiska pavarde irgi sakai tam skelbimui KITAS.

P.S. Giantic, pamirsk apie ta raudona Irmscher'ine, cia yra kitu zmoniu kurie aki ant jos padeje ir ziemines padangas patys nusiperka ;)
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Danius »

:D taip irmtai maste apie pirkima, kad pamirso pasiskambint, paklaust apie bukle :D
NightBoy
Klubo Narys
Vietovė: Klaipeda
Kontaktinė informacija:

Standartinė NightBoy »

Viskas bus ore, zalia calibra dar vaziuos, ane Simona? :D
giantic
Entuziastas

Standartinė giantic »

Danius rašė::D taip irmtai maste apie pirkima, kad pamirso pasiskambint, paklaust apie bukle :D
Blin nedaskaitot, trečia sykį cituoju ką rašiau..
Artimiausių dienų bėgyje giminaitis gyvenantis Vokietijoje aplankys šitą cali, kad man netektų belstis ~1700km ir nusivilt. Tada bus tiksliau aišku.
TAI REIŠKIA, kad jis ir suskambino ir jis ir nuvažiuos apžiūrėt. Dieve mano... :roll:
NightBoy rašė:Viskas bus ore, zalia calibra dar vaziuos, ane Simona? :D
Ir važiuoja, ir važiuos ji..

Tornado liksiu dėkinga jei tema bus užrakinta, į mano klausimą atsakyta, Nave man viską labai aiškiai ir smulkmeniškai išaiškino visą reikalą dėl kurio kurta tema, tema nebereikalinga, jei kam dar kas įdomu, ar šiaip pasipykt norit (:D), ar tiesiog blogai jaučiatės ir jums padės ant kažko išsiliet, prašom mano PM is OPEN. AČIŪ.
Nave
Veteranas
Vietovė: Sostine

Standartinė Nave »

giantic rašė: ar tiesiog blogai jaučiatės ir jums padės ant kažko išsiliet, prašom mano PM is OPEN
Kadangi tema vistiek uzrakins - negraziai pajuokausiu: o gal pas tave ne tik pm OPEN? Nes darbe tiek streso siais laikais...... Tikrai padetu issiliet :lol:
Nepykit, zinau kad debiliskas humoro jausmas pas mane :)
Danius
Veteranas
Vietovė: Vilnius

Standartinė Danius »

:mrgreen:
WiliusG
Veteranas
Vietovė: Plungė
Kontaktinė informacija:

Standartinė WiliusG »

Tu n* :imposiblegirl: :lol:
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

Tornado rašė:STFU
Turejo buti:
STFU OR GTFO! :D
waidas
Veteranas
Vietovė: kapsukas-IRL

Standartinė waidas »

geras tas humoras pas tave NAVE :lol5: :good:
Tornado
Klubo Prezidentas
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Tornado »

tema lock, visiems pasisakiusiems po mano posto atostogai nemokamai. konkreciai mintyje turiu, megeja taip daryti, povila.
Uždaryta