cia mano pirmoji mergyte ir negaliu neparodit:)
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Re: cia mano pirmoji mergyte ir negaliu neparodit:)
Is Dusetu i Plunge?
Na aisku ne mano reikalas, bet jei noresi rasi juos parduodu skiltyje 
-
Aleksandr20
- Pradedantysis
- Vietovė: Dusetos
turbut sutikai pardoti zinodamas jog tokio kelio nedarisiu ar klistu ? 
-
Aleksandr20
- Pradedantysis
-
Aleksandr20
- Pradedantysis
man juokinga tai kad zmuones sako man, tau neapsimoka nes man taip ir taip isejo ar yra , tai pagal tave man sprest ka toliau daryt ????
man tai apsimoka as zinau ,nes jei nebutu apsimoka ardit masinas ir stumt dalim nekas tokiom marazmom neuzsiimtu ..... ,as nesirosiu to daryt nebijokit .
sutikit bent su tuo kad dalim apsimokiau masina man palikt sita ,negy pardot o poto nusipirkes kita cale pirkt jai dalis pvz :spinele 30lt radiatorius 30lt stoglangys 50lt .
turbut visi supranta kad po biski kaina kila o tas rupistis kad reik jieskot laukt kol atviks detale ,o cia pre garazo nusuki detale ir viskas ,nesakau kad viskas ten gerai ir neteks pirkt .
neturiu tek pinigu kai kaikurie is jusu kad nupirkt uz 3k litu ir per metus pakeist tepalus ar dar koki dirzeli ,ir prasau nestumt cia .
man tai apsimoka as zinau ,nes jei nebutu apsimoka ardit masinas ir stumt dalim nekas tokiom marazmom neuzsiimtu ..... ,as nesirosiu to daryt nebijokit .
sutikit bent su tuo kad dalim apsimokiau masina man palikt sita ,negy pardot o poto nusipirkes kita cale pirkt jai dalis pvz :spinele 30lt radiatorius 30lt stoglangys 50lt .
turbut visi supranta kad po biski kaina kila o tas rupistis kad reik jieskot laukt kol atviks detale ,o cia pre garazo nusuki detale ir viskas ,nesakau kad viskas ten gerai ir neteks pirkt .
neturiu tek pinigu kai kaikurie is jusu kad nupirkt uz 3k litu ir per metus pakeist tepalus ar dar koki dirzeli ,ir prasau nestumt cia .
parasyk kai ismoksi rasyt, nes nieko neina suprast ka tu cia rasai,sifruot uz**sa
-
Barton
- Veteranas
- Vietovė: Kaunas
Aleksandr20 geriau rasyk cia rusiskai , gal tau sunki ta lietuviu kalba ?
-
Aleksandr20
- Pradedantysis
sunkei gaunasi greit surasit ir sudeliot mintis.
-
Barton
- Veteranas
- Vietovė: Kaunas
tai tu neskubek, niekur nepaveluosi 
-
Aleksandr20
- Pradedantysis
iskaitit imanoma jei ira noro...
-
WiliusG
- Veteranas
o rasyti 2 kart leciau noro nera?
Suprantu sunku, bet bentjau tiek ziniu turi, kad nera zodzio ira, o turi but yra ir pan. Pasistenk. Juo ilgiau rasysi tokia lauzyta kalba, juo sunkiau paciam bus. Nejau nieko nezadi siekt gyvenime, kad sitaip dejes ant mokslu?
Suprantu sunku, bet bentjau tiek ziniu turi, kad nera zodzio ira, o turi but yra ir pan. Pasistenk. Juo ilgiau rasysi tokia lauzyta kalba, juo sunkiau paciam bus. Nejau nieko nezadi siekt gyvenime, kad sitaip dejes ant mokslu?
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
tai jis man atrodo rusas yra.
-
WiliusG
- Veteranas
tik nereikia. Pabuvau Klp menesi ir jau taip man tie rusai juoka kelia jog negaliu. Is principo nesimoko lt kalbos, bet kai nori ir supranta ir pasako.
Nesakau jog Aleksandras toks. Nu bet cia gi ir kaniu jasna, kad jei butum lietuvis, o gyventum anglijoi, tai mokytumeis kalbeti, rasyti,skaityti angliskai ir pan. O sis zmogus sugeba parasyti visai tiksliai, yra keleta postu jo, forume, kuriuos parase beveik gerai, bet tada matyt neskuba rasydamas, ne kaip cia. Todel tik draugiskas patarimas is mano puses, neskubek rasydamas, pagalvok, ir rasyk
Ir mums bus lengviau suprasti bei patarti, ir tu igysi igudziu kurie vienaip ar kitaip tau bus reikalingi visa gyvenima 
Nesakau jog Aleksandras toks. Nu bet cia gi ir kaniu jasna, kad jei butum lietuvis, o gyventum anglijoi, tai mokytumeis kalbeti, rasyti,skaityti angliskai ir pan. O sis zmogus sugeba parasyti visai tiksliai, yra keleta postu jo, forume, kuriuos parase beveik gerai, bet tada matyt neskuba rasydamas, ne kaip cia. Todel tik draugiskas patarimas is mano puses, neskubek rasydamas, pagalvok, ir rasyk
-
Aleksandr20
- Pradedantysis
taip WiliusG esi visiskai teisus
esu rusas ,o zinios visada prireix.
pazadu stengtis rasit kuo tiksleu ir jum suprantama kalba
o jei bus klaidu tai nebausit stiprei 
pazadu stengtis rasit kuo tiksleu ir jum suprantama kalba