Reik patarimo!!!!
Reik patarimo!!!!
Reikia patarimo !!Kodel 2.0i C20NE variklio pagrindini dirza nutraukineja. Neperseniausiai pakeiciau nauja pagrindini dirza tai siandel vel nutrauke (nuplese dantukus). Jau esu pakeites kokis 5 dirzelius ir visa laika ta pati problema. Kas gal esat su tuo susidure?
Re: Reik patarimo!!!!
o guoliukus keitei?
guoliukai pakeisti, skyvai stovi tieisiai (nera sumesti)...beda.
Gal per mažai įtempi arba dirželius perki pačius pigiausius ir blogiausios kokybės. Jei ką dirželį reikia tempti tiek kad įtempus negalėtum jo paėmęs pirštais pasukti 90 laipsnių kampu nes per daug veržti irgi negalima
o gal dantuku skaicius ne toks koks turi buti
barabai kaip taip gali but?
na va pakeiciau dirzeli, bl neatrandu bedos kas ji nukerta. itempiu normaliai, dirzeliai "continental" brangoki.
Pabandyk skyvus pakeisti
[quote="KW>"]barabai kaip taip gali but?[/quote]
nezinau, bet girdejau kad chebra skaiciuoja dantukus atsisede, kazkaip buna kad skiriasi
nezinau, bet girdejau kad chebra skaiciuoja dantukus atsisede, kazkaip buna kad skiriasi
-
Barton
- Veteranas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
o kaip su vandens pompa reikalai, ji lengvai sukasi ?
vandens pompa gerai sukasi, stai kur pakeiciau dirza, toks uzimas eina ant laisvu apsoku, i apsauga nesiliasia must (mano manymu bet daug itemptas dirzas ?)
Kaip C20NE varikliams nzn, bet C20XE yra dvieju tipu dirzai su skirtingu skaicium dantuku... bijau pameluot, bet regis ~20 dantuku skirtumas...barabas rašė:o gal dantuku skaicius ne toks koks turi buti
Tai gal ir pas C20NE yra keletos "rusiu" dirzai?
nu pas mane 111 dantukai dedas, jei didesni uzdesi degimo nenustatysi normaliai 
greiciausiai pompa ir kaukia cia taumafux rašė:vandens pompa gerai sukasi, stai kur pakeiciau dirza, toks uzimas eina ant laisvu apsoku, i apsauga nesiliasia must (mano manymu bet daug itemptas dirzas ?)
dar vienas klausymas , o ant C20NE apatinio bloko imanoma uzdet 16V C20XE virsutine galva, ar jau tean viskas skiriasi? (nesu pastebejes )
o tu bent suvoki kiek padaryt reikia kad uzdet? nes cia vienas fantazuoklis jau man per pm nedave ramybes su tokiom dramblionem
lygiai tokia pati situacija tik atvirkscia nusipirkus per trumapa dirza 
na tai kaip gali sakykt ko nezinai, tik klaidindamas kitus nezinancius. taip yra dvieju tipu dirzai bet man idomu kaip tu ji itempsi? du kartus aplink pompa apsuksi?barabas rašė: nezinau, bet girdejau kad chebra skaiciuoja dantukus atsisede, kazkaip buna kad skiriasi
-
Vytautas88
- Veteranas
- Vietovė: Panevėžys-Kaunas
O tai tu vandens pompą keitei ar ne? Man diržą pompa nutraukė. Daugiau kaip ir nėr kam. Nebent pas tave naujesnis c20ne (su automatiniu įtempėju), apie tą nieko nežinau.mafux rašė:guoliukai pakeisti, skyvai stovi tieisiai (nera sumesti)...beda.
itempejas eina ish dirzelio ishores, jis yra glotnus ir dirzo niekaip negali kirsti.
padiles guolis prie tam tikru sukiu gali strigti, tikrinant sukasi lengvai ir atrodo tvarkingai.
ishvada.
stringa vandens pompa, nes ji turi dantukus arba veleneliai (kas yra neymanoma).
tikrai ne kainoj esme... o ir pasukimas daugiau galioja kiteim dirzeliams pvz. genereratoriui...Dochturbo rašė:Gal per mažai įtempi arba dirželius perki pačius pigiausius ir blogiausios kokybės. Jei ką dirželį reikia tempti tiek kad įtempus negalėtum jo paėmęs pirštais pasukti 90 laipsnių kampu nes per daug veržti irgi negalima
padiles guolis prie tam tikru sukiu gali strigti, tikrinant sukasi lengvai ir atrodo tvarkingai.
ishvada.
stringa vandens pompa, nes ji turi dantukus arba veleneliai (kas yra neymanoma).
Paskutinį kartą redagavo esherys 04 Spa 2010, 01:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
o kodel jau su velenukais neimanoma???
tepalo slegis prastas,geriau pakaites pradeda klynyt ir turim beda
tepalo slegis prastas,geriau pakaites pradeda klynyt ir turim beda
veleneliai veikia slydimo principu jie kad ir netepami strigti negali. pakaites ar ne, ytakos neturi... kaista visi elementai tiek ashis tiek lizdas ir vienodai pleciasi.
nereik pasakot,turejau atveji,kai grandininiam matorui paskirstymo zvaigzdes sponke nukirto del tepimo nebuvimo
nereik pasakot...
mano C20LET sponke nukirto ant alkuninio veleno skyvo, 16v sulankste, taspats dirzas iki shiol pas mane stovi (nepamirskim kad kalba eina apie dirzeliu trukinejima) ...
mano C20LET sponke nukirto ant alkuninio veleno skyvo, 16v sulankste, taspats dirzas iki shiol pas mane stovi (nepamirskim kad kalba eina apie dirzeliu trukinejima) ...
nemaisom 16v ir 8v(apie ka ir diskusija),o be to sitas paloskiamobilis(abibas) jau parduotas,taigi tema beprasme