"obuoliukai" kas tai?
-
indigo
- Veteranas
- Vietovė: Mažeikiai
- Kontaktinė informacija:
"obuoliukai" kas tai?
žinau juokingai skamba, bet mano draugei trūko duslius, bet nuvažiavus į servisą (klaipėdoje) atsisakė jungtis bėgiai, ir meistriukai sako kad kažkokie obuoliukai išėjo velniop? kas čia per velnias tie obuoliukai? čia prie sankabos disko kasnors ar kaip? žodžiu apšvieskit mane
variklis c20ne, na esmė buvo tame kad visiškai nesijungė bėgiai.
variklis c20ne, na esmė buvo tame kad visiškai nesijungė bėgiai.
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
Re: "obuoliukai" kas tai?
man rodos kad kur yra pavaru perjungimo mechanizmas variklio skyriuje arciau salono. ten tokie plastmasiniai sudukai yra, ir jie uzimauna ant tu vadinamu obuoliu ir jie laisvai gali sukinetis, greiciausiai kad bus atsilaisvines varstas ir pasisuko visas mechanizmas i sona ir neleidzia jungti arba isjungti pavaros. manau kad kiti geriau gales paaiskinti negu as ;D
pagal mane tai obuoliukas tas sudas kur eina perejimas nuo ricegos i trauke, kazkas tokio kaip sarnyras ar pan. nezinau kaip tiksliai tai pavadint
-
laimondelis
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda-šilutė.
Man tai buvo ta jungtis kur jungiasi ant dežes panašus y kryzma, ten varžtas persikiša ir jis nutruko man, taip pat nebejo jokio begio yjungt, pastatem nauja varzta ir vel viskas puikiai.
paziurek dezes virsuje matosi ta jungtis[kryzma] ar nera atsijungusi.
paziurek dezes virsuje matosi ta jungtis[kryzma] ar nera atsijungusi.
-
indigo
- Veteranas
pažiūrėčiau, jei mašiniukas būtų Mažeikiuose, o dabar manoji išvažiavo į Klaipėdą ir calibraitė parodė kaprizus
na reikės pasiskambint savajai gal kaip nors išeis sužiūrėt
-
laimondelis
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda-šilutė.
o kur ji yra tiksliau su vaiduku nulektume paziureti kas nutiko?
kulisa issimale ir tiek ziniu.
srote 10-20 Lt kainuoja visas mechanizmas, jei problema tikrai salono puseje.
Jei problema prie dezes, tai nauja traukute irgi ne kalnus kainuoja (pirkau nauja, bet kainos nepamenu), taip pat deretu sutvarkyti isdilusia (kas pasitaiko labai daznai) dezes sakutes-traukuciu jungti. Po sio sutvarkymo atrodys, kad begiai jungiasi kaip naujam merse, o ne kaip senam moskvich.
srote 10-20 Lt kainuoja visas mechanizmas, jei problema tikrai salono puseje.
Jei problema prie dezes, tai nauja traukute irgi ne kalnus kainuoja (pirkau nauja, bet kainos nepamenu), taip pat deretu sutvarkyti isdilusia (kas pasitaiko labai daznai) dezes sakutes-traukuciu jungti. Po sio sutvarkymo atrodys, kad begiai jungiasi kaip naujam merse, o ne kaip senam moskvich.
-
indigo
- Veteranas
taigi kiek suprantu kalbam apie tai?

draugė nufotkino, man pačiam įdomu ar čia ta vieta jūsų manymu?

draugė nufotkino, man pačiam įdomu ar čia ta vieta jūsų manymu?
cia kaisciai,jie skardiniai ir sudyla,dedi 8mm varzta,su nepilnu sriegiu ir pamirsi bedas 
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
reiskias kaistis truko ir nebesijungia pavaros, riciaga gali malti belenkaip,bet pavaros neijungsi 
pas mane toj vietoj irgi jau senai stovi varztas, jei gerai pamenu tai 10, man buvo kad antra pavara hujovai jungdavos, tai priverzus pasitaise viskas, nes priestai reikdavo ijungt pirma ir tik tada antra jungdavos, na cia kai masina rieda
na būna kad kartais atsilaisvina varžtas toj vietoj kur į variklio skyrių išlenda pavarų svirties galiukas ir su kuriuo reguliuojasi pavaros (čia foto jo nesimato jis truputį kairiau) man yra pasitaikę abu variantai. Būtent kas dėl šito varianto tai jei turi berods 13 galvutę su prailgintuvais o prie c20ne pakankamai vietos ir su žiediniu prieiti tai nė 5min nereikia ir pavaros atreguliuotos vėl kaip turi būti ir važiuoji toliau 
man irgi snd dingo pavaros
-
indigo
- Veteranas
ten vakar žiūrėjau įmestas koks gal 8mm varžtas ir labai jau ten laisvai viskas vaikšto. tai jis ten turi standžiai stovėti, t.y. neklibėti?
pas mane nekliba,bet vartas su nepilnu sriegiu,kad standziai budu,ir kita gale dar verzle uzdeta 
-
indigo
- Veteranas
tai jis turi nemakaluotis toj kryžmėj? nes tad varau tvarkyt 
neturi
Gera tema, pirma karta kai perskaiciau tai negalejau nesusijuokti. Nors problema iskelta rimta.