perkant 4x4?
Re: perkant 4x4?
Tai variklio klaidas nuskaitei o 4x4 bandei nuskaityti? Gal būtų aiškiau kdl ta lemputė ten užsidega. O dėl razdatkės tai c20xe ir c20ne jos tokios pat kiek žinau 
tai ant 4x4 tokia klaidą ir meta 
ai pasirodo ir ant variklio diagnostikos ir ant 4x4 klaidos sutampa
Nu su šita klaida šiaip variklis neturėtų užsivesti net
O gal čia sena klaida tada reikėtų pabandyti atjungti akumą 1min kad kompas nusiresetintų ir gal nebebus tos klaidos 
-
NightBoy
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Sena klaida nelabai but gali, nes po 20 rakteliu pasukimo nusiresetina pats 
tu ja pirksi pogalais ar ne?

mygtukas nereaguoja, nes jis neisijungia, jei nera sistemoje slegio. Galbut kur nors kiaura, o gal uztektu uzpildyti tik sistema ir uzveiktu. Aisku, galima patikrinti ar ne kiaura.PoWILAAs rašė:kondiškė irgi neveikia, saugiklis lyg geras o mygtukas nereaguoja net, reiks dar pasvarstyt dėl to varianto, šiaip aišku smagu kai iš vietos taip plešia
Sveiki, leiskit isikisti 
tas testas pakelus priekini rata visai neblogas. Butent taip isitikinciau kad razdatke nera blokuota ir leidzia nedideli slydima. Testa siulyciau atlikti karsta razdatke. Ratas turetu prasisukti su pasipriesinimu.
Dar ten pakelus rata galima tikrinti solenoido veikima tokiu budu. Bet ten jau su STOP pedalu reikia pazaisti uzvedant masina. Detaliau kazkur 4x4 manuale. Bandau-Darau budu
Dar daryciau Coca-Cola buteliuko testa
Razdatkes alsuokly i buteliuka ir pagainioti 4x4. Leisti masinai atvesti, tada vel biski pavazineti. Po reisu vis stebeti kas darosi buteliukyje ir ar niekur nedingsta jokie skyscia is razdatkes.
Na ir zinoma standartine vaziukles apziura ar VISU (ypac galiniu) granatu gumos nesuplysusios ir pan...
-- 2010 08 04, 01:25:51 --
Siaip mano baltuke butent Prienai nupirko! Tik manoiske neturejo kondiskes, apsifkes kitokios biski, valst numeris nesutampa, pagaminimo metai kiti ir ant mano calikes nesakytu, kad nera rudziu - jei gedos turi pardavejas
tas testas pakelus priekini rata visai neblogas. Butent taip isitikinciau kad razdatke nera blokuota ir leidzia nedideli slydima. Testa siulyciau atlikti karsta razdatke. Ratas turetu prasisukti su pasipriesinimu.
Dar ten pakelus rata galima tikrinti solenoido veikima tokiu budu. Bet ten jau su STOP pedalu reikia pazaisti uzvedant masina. Detaliau kazkur 4x4 manuale. Bandau-Darau budu
Dar daryciau Coca-Cola buteliuko testa
Na ir zinoma standartine vaziukles apziura ar VISU (ypac galiniu) granatu gumos nesuplysusios ir pan...
-- 2010 08 04, 01:25:51 --
Siaip mano baltuke butent Prienai nupirko! Tik manoiske neturejo kondiskes, apsifkes kitokios biski, valst numeris nesutampa, pagaminimo metai kiti ir ant mano calikes nesakytu, kad nera rudziu - jei gedos turi pardavejas