Benzinas su oru..
Benzinas su oru..
sveiki.. iskilo tokia problema, kad kazkur benzino padavimo sistemoj traukia ora pro kazkur... kaip dabar ten per visas tas slangutes ir vamzdelius issiaiskint pro kur traukia? gal yra kokios priemones? nes reiktu pazeista vieta rast kuo skubiau... 
Re: Benzinas su oru..
logiskai mastant turetu buti nesklandumai su paemimu is bako (zodziu iki siurblio), nes kitur siurblys sudaro slegi ir ne ora tau trauktu, o benzina lauk varytu.
Gali but zarna prasitrynus kur siurblys kura pasiima is bako,kaip ir minejo.
nusiemiau ta baka, tai slanga jau buvo truputi "pavargus", pakeiciau slanga ir kazkaip dingrelejo mintis paziuret ar grysta benzas i baka, pasirodo kad negrysta.... kai nuo ipurskimo atjungiau grystamojo slanga ji neuzsikisus... zodziu iki ipurskimo benzas ateina bet is jo nebeiseina... prie grystamojo stovi kazkoks "vakumas" tai speju kad jam labanakt... buvau ji atsisukes galvojau gal isvalysiu ar praplausiu, bet nieko ten nepadarysi...
tai reiks ziuret pasikeist ta "vakuma"...
Ar kartais ne kuro slegio reguliatorius ten 
jo jo.. tas pats...
nezinojau kaip jis vadinas... 
tas reguliatorius praleidzia tik pasiekus reikama slegi magistralei,esant uzgesintam varikliui jis uzsisdares ir nepraleidzia
vakar buvau isemes is kitos cali pabandymuj. tai tas kitas reguliatorius veike, ir uzvedus benzas gryzo i baka... priezastis aiski, tik dabar reik rast ta reguliatoriu... 
kuro slegio reguliatorius pakeistas... su oru problema nedingo... speju kad siurblys nevisada besudaro tinkama spaudima kad atidarytu ta slegio reguliatoriu.... c20xe ir c20ne siurbliai skiriasi?
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
siurbliai nesiskiria,bent jau as buvau dejes nuo c20ne ir veikia gerai 
tai kad slėgio reguliatorių atidarinėja vakumas nuo įsiurbimo kolektoriaus ir pagal tai kiek jis atidarytas tiek ir benzo prateka 
deja,vakumas tik tam kad mazesnis slegis butu laisvos eigoj,kol gazo sklende uzdaryta ir kolektoriuje vakumas,uzmynus gazo,sklende prasidaro ir vakumas praktiskai dingsta,todel pakyla kuro slegis ir masina nejaucia kuro trukumo,visada lygiai traukia
Aisq
Gal kas esat pirke nauja benzo siurbiuka? kiek jis kainuoja? 
deveta galiu uz 60lt pasiulyti 
turesiu omeni
bet labiau domintu naujas... jei jo kaina nera kosmine... 
bus koki 200-300lt 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
pries pora metu kai mano kibirukas servise stovejo, domejaus tai sake kazka apie 500lt.
Aisku cia jie jau su savo 50 procentu antkainiais
Tikiu jog bus kazkas apie 250lt. Pasidomek plungei, turetum rast
Aisku cia jie jau su savo 50 procentu antkainiais
Tikiu jog bus kazkas apie 250lt. Pasidomek plungei, turetum rast
Nupirktas naujas benzino siurbiulkas... ir pasirodo problema buvo ne ta.... kaltas ne jis... ir kas juokingiausia, tai kur i baka isikisa plastmasinis "vamzdis" su spiruokle prie kurio tvirtinasi plude ir t.t... Jis issiardo ir ties jo sujungimu yra nedidele ziedo formos gumine tarpine, kuri ir buvo kltininke
pakeitus ja, problema dingo... o pakeiciau beveik visa benzo padavimo sistema naujai, beliko tik vamzdelius pakeist...
Kadangi isidejau bereikalingai nauja siurbliuka, senasis parduodamas...
Kadangi isidejau bereikalingai nauja siurbliuka, senasis parduodamas...
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
ir kiekgi siais laikais naujas kainuoja? 
Na man pasake kad yra keliu rusiu, todel reikejo atsinest "pavizdy"... sitas man kainavo 220 lietuvisku...
manyciau norm kaina...
+ dar dovanu gavau benzo filtranauja...