C20let greiciu deze
-
FANTAZTAZZZ
- Pradedantysis
- Vietovė: VLN
C20let greiciu deze
tai va pagaliau atvaziavo mano letukas...iskart klausimas...gal kas esat dares FWD paliekant f28 deze ir statant be razdatkes?zinau kad reiks daryt flansa kaskoki...klausimas kur ir kiek kainuos
seip paprasciausia butu darytis AWD bet si sezona jau i kalyte issiseme kisenes...kita sezona jau mastysim ir apie tai...dziaugiuosi kad bent gavau leta ir f28....tai va gal kas susidures esat?
Re: C20let greiciu deze
Aš asmeniškai nesu susidūręs bet žinau kas buvo. Yra pirkti flanšų kaip ir sakei tas žmogus iš ebay berods buvo pirkęs o lietuvoj tokių flanšų pirkti abejočiau ar yra 
Mantai, ko rukei?FANTAZTAZZZ rašė:tai va pagaliau atvaziavo mano letukas...iskart klausimas...gal kas esat dares FWD paliekant f28 deze ir statant be razdatkes?zinau kad reiks daryt flansa kaskoki...klausimas kur ir kiek kainuosseip paprasciausia butu darytis AWD bet si sezona jau i kalyte issiseme kisenes...kita sezona jau mastysim ir apie tai...dziaugiuosi kad bent gavau leta ir f28....tai va gal kas susidures esat?
Galiu pasakyti tik tiek, kad darai didele klaida.
Flanca gali pas Razdivanova nuvaziuoti pasidaryt. Jau yra dares vienam zmogeliukui.
-
FANTAZTAZZZ
- Pradedantysis
nu kad klaida tai zn....bet lt nelabai yra,o dar ta gedo vectra vakar man atvare ir garsas is motoro keistas kol saltas...galvoju atsisukt ideklus pazet...bet bijau kad nerasiu kitu nauju...o beje gal zinot kiek ideklai ir ar nuo dohc tinka?kita vasara tai darysiu 4x4 bet db nelb iseina....o del to flanso tai radau kas padaris uz 200lituku...tik ar patikima bus taip daryt... 
-- 2010 02 26, 15:08:05 --
beje to razdivanovo kontaktus gal turi?
o pasiteisino tas reikaliukas?nebuvo problemu?o rukyt nieko dabar galvoj makaronu fabrikas skaiciuoji kaip cia pastatyt ir kad bent kaskiek sutaupyt,nes neaisku kas ten kaleno motore.... 
-- 2010 02 26, 15:08:05 --
beje to razdivanovo kontaktus gal turi?
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
nebus problemu. razdivanovas tai UAB "VIKRUS" http://www.autoreviu.lt/portal/categori ... any/570083" onclick="window.open(this.href);return false;
-
FANTAZTAZZZ
- Pradedantysis
oki...dekui
reiks rytoj nuvest deze...ir dar ziurejau seip tinka flansas nuo f16,f18ir kitu deziu tik reik dvi skyles varztams padaryti greiciu dezeje(f28)ir biski nutekint kad tiktu ant 28....
-- 2010 03 02, 11:41:51 --
nu vat...radau visai salia mano darbo,pas ciurtsyna toki,80pinigu flansas
-- 2010 03 02, 11:41:51 --
nu vat...radau visai salia mano darbo,pas ciurtsyna toki,80pinigu flansas
Kaip progresas? Idomu butu isgirsti.