Mano pirma maske
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
Re: Mano pirma maske
palikt viska taip kaip yra,ir po kiek laiko tapsi madingas(rat style) 
Aš sakyčiau bandyk šitą

Jei metalas nekoks tai joks dinitrolas nepades, ta prasme jei jame daug sieros ar vandenilio priemaisu tai jis rudyja pats is saves. Todel ir calibros - viena vos ne kas metai perdazineti reikia, o kita nei rudyja nei ka. Va, cia forume 2/3 dejuoja del arku, nu pas mane calibra penkti metai ir nei rudyja, nei ka (vazinejama visus metus, keliai taip pat ne patys geriausi) tiesa, tepineta mano ir ne tik mano gamybos "dinitrolu"
, bet atrodo jei jis ir nepadeda (cia anksciau kazkas irodinejo, kad tik dinitrolas padeda, tai nedrystu gincytis), tai nors nekenkia
. Aisku nesakau, kad kada nors nesurudis, bet tikrai ne siemet ir ne kitais metais. O su rudim kovoti nesudetinga (didelio mokslo nereikia) tiesiog nuvalomas metalas iki blizgesio, ir spakliuojama, gruntuojama, bei dazoma. Rudziu surisejas reikalingas tada jei irudije giliau ir ne viska eina pasiekti valant (idealu rudims isimineti smeliavimas, bet tai cia ne kiekvienas turi iranga ir del nedidelio vieno kito spuogo neverta pradeti zaidimu)Geras dalykas epoksidinis gruntas, bet jis tinka apdirbti detales pries visus spakliavimus ir tt (ant pliko metalo), jis netinka gruntuoti pries dazyma (siam darbu etapui jau reiktu naudoti tradicini grunta), nes yra kietas ir ant jo blogai laikosi dazai, bet jis nepraleidzia dregmes ir todel gerai saugo nuo korozijos, net nubrezus dazus ir ta grunta kur po jais.
Siandien teko uzsukt pas meistiruka kuris virina man masiniuka ir jis uztiko, kad gale yra skyles ir kaskoks dar mechanizmas tvirtinti galiniai asei, tipo padaryt 4x4... gaila neturejau fotiko, bet taip idomu ar cia pas visus taip yra ar ne? gal neraiskiai parasiau, bet nzn kaip kitaip apibudinti 
Yra keturios skyles galinio tilto reduktoriui pakabinti . Cia pas visus taip.
O kiek toks malonumas galetu kainuoti? Ar daug ka reiktu daryti?
1. daug
2. Jei desi calibros 4x4 tai bus ka veikt, o jei darytum tik galu varoma tai dar daugiau darbo.
2. Jei desi calibros 4x4 tai bus ka veikt, o jei darytum tik galu varoma tai dar daugiau darbo.
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
na neskaitant to, kad gale viskas yg ir ok, taciau 4x4 kebulas siek tiek kitoks ir tektu pjaustyt ir virint... o seip viska lyg ir aiskiai parase ramus
Cia butu greiciau nemalonumas
Turbo Calibrose buna tas daiktas 4x4.Pasidomek,kiek ju yra nesugedusiu ...
Nu aisku, tik idomume deliai pasidomejau... Apskritai ispradziu pamaniau, kad cia tik pas mane taip yra paruosta... Po truputi vis ko nors naujo suzinau

Siaip jau ne tik turbo turejo 4x4, si sistema, atrodo, ejo su visais varikliu modeliais isskyrus ecotec.
ir V6 neturejo 4x4
Tiesa.
teisingai eksploatuojant ir priziurint 4x4 sistema ji neluzta ir pilnai atlaiko stock galia. nereikia galvoti ,kad opelio 4x4 sistema tokia jau vienkartineRicco rašė:Cia butu greiciau nemalonumasTurbo Calibrose buna tas daiktas 4x4.Pasidomek,kiek ju yra nesugedusiu ...
opelio 4x4 yra kakis, kaip ir galine vaziuokle sucks, taip kad nematau reikalo ja ginti 
o kuo galine bloga?
bent omegos tai gera,ir laiko,na cali biski skirias,bet mazdaug tas pats
tai kas ten negerai?
bent omegos tai gera,ir laiko,na cali biski skirias,bet mazdaug tas pats
tai kas ten negerai?
Gal ka sudomins toks darbelis
P aisq cia toks darbas be atlygio
Kas gal galetu per photoshopa padaryt juoda kapota, stoga, bagazine, juostas kurios eina per dureles ir ratus, o visa spalva tegu lieka kokia yra... idomu kaip atrodytu, bent vizualiai susidaryciau vaizda... renkuosi kaip perdazyti noreciau
foto 4 psl.
no problem uz dyka visada

na neprasiai bet uzsita taipat moketi nereikes, nudaziau dar ir variklio dangteli, bei kolektoriu

* - just joke.

na neprasiai bet uzsita taipat moketi nereikes, nudaziau dar ir variklio dangteli, bei kolektoriu

* - just joke.
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
baikit zmones uzsiiminet anonizmu
ka norejo ta ir gavo
p.s. Kw paintshoperis geras

p.s. Kw paintshoperis geras