Pulsuoja variklis c20ne
Pulsuoja variklis c20ne
Sveiki
,taigi turiu problema ant benzo pulsuoja variklis ,o ant duju viskas gerai,kame gali but beda ? zondas ?
Re: Pulsuoja variklis c20ne
Beveik tradicinis patarimas - nusiskaityk klaidas, gretimoje evaldo temoje net rasi nuoroda kaip tai padaryti ! Jei klaidu nuskaitymas naudos neduos, tai nors zinosi, kad su visais el davikliais gerai ir beliks ieskoti mechaniniu priezasciu. O tai isgirde apie variklio pulsavima, mes sededami prie savo kristoliniu rutuliu labai aiskia matom kas ten pas tavo varikli negerai.
Yjungus degima pas mane neuzsidega check ,lempute bandziau keist ,bet jokios naudos...
Dar cia paskaitinejau ,kad uzkurtai atjungus oro srauto matuokles fiske auto turi gest,bet pas mane net nesureaguoja kai ja atjungi
Dar cia paskaitinejau ,kad uzkurtai atjungus oro srauto matuokles fiske auto turi gest,bet pas mane net nesureaguoja kai ja atjungi
Paskutinį kartą redagavo vytuxx 20 Bir 2010, 22:26. Iš viso redaguota 1 kartą.
tai degima ijungus ji ir dega kai uzvedi turi uzgesti
tai,kad ji isvis neuzsidega ta lempute
tai lemputę pakeisk arba pražiūrėk tą plėvelę kur eina laideliai ar kaip čia pavadinti nežinau būna kad vietomis įkaista išsilydo ir nutrūkta jie toje plėvelėje dėl to tau ir nebedega
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
ant duju atjungus matuokle ir neturi sureguoti, o ant benzo turetu uzgesti.
na reikes rytoj ziuret kas cia blogo su ja ,bandysiu tada is kur pasiskolint matuokle gera ir pabandyt pakeist...
Pakeitus lempute ir spida uzsidege check,dar dega pastoviai,o nuskaicius klaidas ismete 21,73.
Pakeitus lempute ir spida uzsidege check,dar dega pastoviai,o nuskaicius klaidas ismete 21,73.
nu tai tvarkyk klaidas 
21- butu oro sklendes padeties dacikas ?
73-oro srauto matuokle ? forume radau,kad ja keiciant reikia ieskot tokios,kad tiktu kodai ju ?ar cia nera didelio skirtumo ?
73-oro srauto matuokle ? forume radau,kad ja keiciant reikia ieskot tokios,kad tiktu kodai ju ?ar cia nera didelio skirtumo ?
ieškok tokiu pat kodu
pakeiciau oro srauto matuokle ir kompas vistiek meta 73 klaida,pas mane kodas 0280202208,tai va dar klausimas,gal buves seimininkas pries mane ja jau keites ir pirkes ne tokiu kodu,ir kaip dar issiaiskint kokiu kodu matuokle turi buti ? 
O matuoklę dėjai 100 procentų veikiančią iš kitos cali kur tos klaidos nemeta? Jei taip tai problema gali būti ir laidine kuris eina į matuoklę. O jei nori sužinoti ar matuoklė su teisingu kodu įdėta žiūrėk koks ecu kompo kodas ir tada kokia tam ecu priklauso matuoklė
Cali buvo vaziuojanti ,o del klaidu ar mete sito neznau... yjungus degima galima pazet ar ateina srove laidais y matuokle ?
Islupau kompa ,o Kodas GM90 409 629
jai nesunku gal galit pasakyt koke matuokle jam tinka
Islupau kompa ,o Kodas GM90 409 629
jai nesunku gal galit pasakyt koke matuokle jam tinka
turi būti du kodai vienas aukščiau nei šitas kurį parašei
Kodukai:0261200530 ir 90409629. Pavyko issiaiskint ,kad matuokle turi but su kodu 0280202205 arba 0280202215.Jei tiksliai zinot tai parasykit 
Paskutinį kartą redagavo vytuxx 25 Bir 2010, 17:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
paskutiniai skaičiai matuoklės tokiam kompui mano atveju pvz yra 208
Kagis beda po viena nevaiksto,sutvarkius viena iskilo kita,ant laisvu dirba normaliai ,bet tik davus gazo pradeda nedirbt cilindrai ir taip iki koke 4000prm po to kaip ir pramusa,bet atleidus gaza ir vel tas pats,galvojau,kad kuro filtras pakeiciau naudos jokios....
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
nu kazkokia nesamone,kad matuokle turi but pagal kompo koda 
panasi beda buvo man, pakeiciau dangteli, skriejika, zvaklaidzius ir beda isnyko.vytuxx rašė:davus gazo pradeda nedirbt cilindrai ir taip iki koke 4000prm po to kaip ir pramusa,bet atleidus gaza ir vel tas pats.
Rytoj bandysiu dar pazet kaip kura paduoda gal y pabaiga kuro siurbliukas...Bet ant duju viskas gerai tokios nesamones nera. Jai butu blogi zvaklaidziai tai saudytu ant duju
Kazin purkstukai negali buti kalti ?
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Vo kazkas panasaus i mano beda. Irgi benzinu nedirba, ispudis kaip 2 cilindrai dirbtu tik, ir gaza nelabai jama. Klaida taip pat 73. As savuosius purkstukus tikrinau jie buvo geri 
Siandien ziurejau kaip benza paduoda tai jis atbega tokiom ciurkslem manau,kad bus kuro siurblys y pabaiga arba benzo gerai nepaima...
.
Paskutinį kartą redagavo Keibi 06 Bir 2012, 09:06. Iš viso redaguota 1 kartą.