Sveiki,calibra turiu jau metai tad prisijungiau i jusu gretas.
Maniske 97 m. Variklis nieko ispudingo, c20ne is Italijos ,tai kebulas, kaip ledas
o siaip elementarus calibris
laukiu jusu teismo
dekui dekui,nea neonu ir kazko panasaus tikrai nebus xD ateiti tik planuose,kaip ir pastebeta ratai bei manau c20xe noretusi
britvos tai nea,cia pusbrolis su draugais aplanke
Dar viena zalia spuoguota ir nesupuvusi Italai gal kitu spalvu nezino?Kondicionierius gyvas?
Panasu,kad auto tvarkingas ir neprigaidintas.Ir variklis teisingas-masina pragyvens
tau KW tai pavydziu
Atsakymas RICCO,kondiske tai gera,tik reik papildyti,bet as tokiu dalyku nemegejas,tai man kaip ir nereik,bet,kad jau buvo tai neimsi lauk:)
o matariukas tai jo gyvas
CHA !!! Kol turejau be kondiskes,man irgi nereikejo Mano vazinejimu langu ar stoglangio neatsidarysi,vaziuoji,atrodo,kad nieko ipatingo.Atsidarai duris ir kala karstis is lauko.
Stoglangio turbut nera?
WiliusG:nezinau,bet man jos nereik,visa vasara paskui ir sniurpsi nuo tos kondiskes
Tai va dar klausimas,tj kaip ja reik naudotis? nejau yra koks stebuklingas metodas?
Ne Ricco liuko tai nera
Labai grazi Calyte , retai pamatysi toki grazu stock'a , spaudziu tau desne aisku kad jau is Kauno , tikiuosi privazuosi ir i MM , kur bus galima ivertint ne tik nuotraukom